Сигнали, разследване... Шефът на НСО хвърли оставка?

Ген. Ангел Антонов не е дал коментар по темата
Обновена: 31 яну 2018 11:28 | 31 яну 2018 11:15,
33
Сигнали, разследване... Шефът на НСО хвърли оставка?
Ген. Ангел Антонов Снимка: НСО

Директорът на Националната служба "Охрана" генерал Ангел Антонов е подал оставка снощи, съобщи БНР. Информацията беше потвърдена от два независими източника.

Генерал Антонов е потвърдил информацията пред "Нова тв".

Още по темата

Преди повече от седмица се появи информация затова, че генерал Антонов ще бъде сменен. Тогава той отрече това да е факт.

Ген. Ангел Антонов е разследван заради злоупотреби с управлението на служебния автопарк и ловно стопанство "Кричим". Според сигнали генералът често ловувал сам в ловния парк или пък използвал имота със свои другари, а стопанството работело на загуба.

Освен лова, генералът имал още едно скъпо хоби – луксозните автомобили. Разследващите проверяват и сигнали за сериозни нарушения в автопарка.

По нареждане на Антонов важни клечки от властта се возели без да подозират в коли на частни фирми, вместо в служебните, които им осигуряват висока степен на сигурност. А близки на ген. Антонов – включително негов роднина – карали автомобили, предоставени на НСО за "тест драйв" от компании – вносители.

Сигналите срещу Антонов били получени в президентството и препратени до главния прокурор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще започнат да си плащат за тарикатлъците с левове?
10
4
 
35
 
! Отговори
Делян Джукев преди 6 години
Още един крадлив гербераст. Обаче Тиквата ще изпрати СМС на депутатите и те няма да я приемат.
9
2
 
42
 
! Отговори
стига бе преди 6 години
Значи поредният корумпиран и самозабравил се дерибей подава оставка, все едно всичко други му са виновни, но не и той. И тук новинката приключва.Вместо да бъде уволнен за злоупотреби и му се отнемат всички звания и облаги. Вместо да бъде разследват и съден, той се измъква както във всички подобни случаи.Но КОЙ ще го разследва и наказва, след като всички са овързани като суджуци?
8
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя гербав калинчо бая време се ослушваше. преди дни отрече, че е подал оставка, но явно вече са му набили канчето и се е сетил. само като му видиш физиономията какъв интелект лъха от него, какво чудо...
7
3
 
30
 
! Отговори
реалист преди 6 години
ГеЙ.берската партия да го защити както защити Делянчо.
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аман от корумпирани ,докопали се и захапали властта за благинки...амаа нещо все им се разминава с малко медиен шум...едва ли не се мислят за недосегаеми...вероятно после ще премине в частния охранителен бизнес ,като преди това са му дали 20 заплати за пенсиониране...
5
3
 
26
 
! Отговори
Тиквата преди 6 години
Ако този е правил такива неща , значи е от наште, ще му осигурим друго назначение.
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е новината? Някакъв слънцепомазан дерибейства и реже от чужди луканки, а вие ни занимавате с негоКак е Чийзъса напишете!!!
3
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eto go bivschia komunis bkp segaschen gerb drugar onja ot gerb nahalnia milioner dibrev marsch ot. Parlanenta oti komunistite rofiteli v fabrikata da raboti korumpiran milioner na malki oradt na jom4eva ne mojesch da se ka4isch nahalen si lajite ti namat krai iskagate boiko koito e bil bkp i nega v u4ebnizite sad jivkov e bil drugara boiko
2
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сандоа *** ли да я управлява?
1
3
 
37
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
и Бойко управлява все едно е негова държавата