Плевнелиев в ново амплоа - учител по немски на Деси Банова

Нов мъж и нова работа. "Това сън ли е?", пита се синоптиката
171
Плевнелиев в ново амплоа - учител по немски на Деси Банова
Снимка: Булфото, архив

Росен Плевнелиев помага с немския език на чаровната си половинка Деси Банова. Това призна самата тя пред Нова телевизия.

"Росен е бил в чужбина и се е върнал. Той буквално тръгва със счупена "Лада" за Германия и е спял по паркингите. Неговата история е много показателна от къде тръгва и докъде стига с труда си и амбицията си. Той не е знаел езика, а в момента аз му се възхищавам как говори немски. Тормозя го да ми помага с немския, защото преди го знаех, но като не го практикувам, съм го забравила", каза тя.

Още по темата

Според нея медиите преиначават отношенията им.

"Много неща казахме все пак. Това е много смела постъпка за човек, който е бил на неговата позиция - да каже, че има такава промяна в личния си живот", каза още Банова.

Според нея Плевнелиев гледа много по-различно на живота, след всичко, което е преживял.

"Трябваше да го подкрепя в това да признаем за връзката си, защото иначе папараците щяха постоянно да ни следят. Няма какво да крия", откровено каза Банова.

От петък чаровната синоптичка вече води авторска рубрика " Истории на успеха" в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 г. Смятам, че понякога човек трябва да избяга от зоната си на комфорт. Ставането в 4 ч. през нощта за прогнозата, не е лесно нещо. Бях канена на редица международни форуми по темите за климата, направих и няколко документални филма. Времето и промените в климата ще останат сред основните ми интереси", призна Деси Банова.

Тя обясни, че не е рисков човек.

"Знам, че промяната в повечето случаи е нещо позитивно, но ми е трудно да я направя. И в професионален и в личен план правя голяма промяна. Сигурно много хора правят връзката между двете неща, но няма такава. Така се случи. Понякога си казвам: "Това сън ли е?", заяви бившата синоптичка.

Тя призна, че е имала комични ситуации със следящите я журналисти.

"Един папарак катастрофира, защото ме следеше до последно. Аз паркирах и той паркира. Аз тръгнах към него, за да го питам какво иска от мен, но той побягна с автомобила си и се удари в един бордюр, строши предницата на колата си. Тогава си дадох сметка, че животът ми тотално се е променил. За добро или за лошо станах много по-обсъждана и любопитна за папараците. Дъщеря ми се стресна от това, че на всяка корица и всеки вестник бяхме на първа страница. Тя ми каза "Мамо, аз не искам да ме снимат", каза още Деси Банова.

Новите герои в рубриката й ще бъдат Траян и Олга Траянови. Двамата са събират от идеята "Заедно в час". Траян е работил като консултант за Mitchell Madison Group в Ню Йорк и Лондон и за Arthur D. Little в Прага. Проектите, по които работи, са свързани с оптимизиране на оперативните процеси и пазарните стратегии на водещи международни компании в няколко различни сектора. Траян е завършил Харвард и Кеймбридж, но каузата образование го връща в България.

"Българинът има ниско самочувствие, а това не трябва да е така. Аз на няколко пъти вече оценявам България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жалост ми се наложи да ходя в болница в чужбина, но там е толкова сложна здравната система, че понякога може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е така", каза Банова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
3
 
18
 
! Отговори
Ано преди 6 години
Плевньо щял да прави партия с Радан Кънев, затова е това навиране под писалката. И единия и другия не разбраха ли, че и за изтривалка на Б. не стават? Новата партия плюнка или *** ще се казва, може и повърня?
96
0
 
13
 
! Отговори
До:Абе преди 6 години
Не мисля ,че може да свърши нещо такова според мен вика някой да и оправя задния двор докато гледа и люпики семки плюейки в прилежно направена за целта фуния от вестник.
95
0
 
21
 
! Отговори
Драйфа М преди 6 години
На френски я научи, а сега е ред на немския.
94
3
 
25
 
! Отговори
Оффф... преди 6 години
Стига помия!
93
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно казано не съм виждала никакъв друг материял за тях по медиите освен интервюта, тъй че не знам къде ги виждат тези папараци
92
0
 
18
 
! Отговори
комитата преди 6 години
е много езици,български , френски много и сега немски
91
1
 
19
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Тя обясни, че не е рисков човек.=====Камелия, дефинирай рисков човек, моля те! Такова словосъчетание в българския език до ден днешен не съм срещал и съвсем честно - не разбирам значението му в контекста на публикацията. Предварително благодаря!
90
5
 
6
 
! Отговори
Човека Долар преди 6 години
Аз работя на Wall St и този господин на малкия ми пръст не може да се мери. Слагам го в малкото джобче за стотинки на панталоните ми Бриони.Sent from my iTriplex
89
3
 
10
 
! Отговори
Един от Коми преди 6 години
Влизам и гледам - мат'ряла пак се е изхoдил! Евала мат'ряле!
88
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десито здраво ще да е закъсала щом е стигнала дотам, че да се пусне на мистър Бийн!Годинките летят, а с напредването на възраста на жените им личи повече отколкото на мъжете, тоест, време й е да си подсигури "старините"!
87
0
 
21
 
! Отговори
6по преди 6 години
Ужас как можа да обича този сигурно пари
86
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е посмешище. По време на мандата му следваха гаф след гаф, което превърна президентската институция в клоунада. Да ви припомня само няколко от гафовете му:Изкопаха го незнайно откъде и го номинираха за президент. Бате Бойко заяви, че Роската ще спечели всеки конкурс, щом го е номинирал ГЕРБ, ако ще и конкурса да е "Мис България".*** заяви в национален ефир, че бил ирландска пастирка в миналия си живот.Накрая жена му(бившата) се показа повече мъж от него...И още, и още...
85
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ставането в 4 ч. през нощта за прогнозата, не е лесно нещо."A ставането в 4 ч. през нощта, да ходиш първа смяна в мините, да добиваш въглища какво е, според тая издухана лачена чанта?!?
84
1
 
26
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Утре Плевньо в ново амплоа - използва розова тоалетна хартия!!!Вдругиден Плевньо отново в ново амплоа - използва памперси!!!Следва анонсирането ново амплоа всеки ден в зависимост от "поръчката" и платежа!С една дума Плевньо вече може спокойно да се асоциира с новините от "Жълтата преса"!
83
1
 
12
 
! Отговори
До АБЕ. преди 6 години
Естествено че му дава,къде ще ходи.
82
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси.Защо се продаде за пари и разкош.Явно Плевнята е фрашкан с мангизи.А покрай него и свят ще видиш,а не само да седиш пред картата на света и да ни казваш времето.
81
0
 
29
 
! Отговори
Абе преди 6 години
Как мислите, тая дали му дава да и оре задния двор?
80
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да научиш "я, я, шнеле, шнеле, шприцен" не се иска много акъл. Кво толкова повече трябва да знае "синоптиката" (джурналята - има Ч в тая дума - синоптиЧката)?
79
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Unsere Parteigenosse,das ist unglaublich!Ich bin zufrieden!Wunderbar!Смрад.
78
1
 
9
 
! Отговори
65245 преди 6 години
синоптиката , не мислите ли че се пише синоптиката

Спонсорирани публикации