От ГЕРБ извънредно: Корнелия Нинова лъже за ЧЕЗ!

"ББР не финансира сделката, това е публично известно"
Обновена: 25 фев 2018 17:52 | 25 фев 2018 17:20, Веселина Йорданова
395
От ГЕРБ извънредно: Корнелия Нинова лъже за ЧЕЗ!
Делян Добрев. Снимка: БТА

От ГЕРБ обвиниха лидера на БСП Корнелия Нинова в лъжа за продажбата на ЧЕЗ.

Под форма на въпрос Корнелия Нинова изрекла невярното твърдение, че Българската банка за развитие финансира продажбата на дружество на ЧЕЗ и че Бойко Борисов е свързан с тази сделка.

Още по темата
"Доказателството на Нинова, всъщност цялата й теза бе построена върху една плоска лъжа. Госпожата каза, че тъй като банката финансира сделката, може би Борисов има нещо общо. Само, че банката не финансира сделката. Това е публично известно от преди десет дни. Днес отново банката излезе със съобщение, че няма нищо общо с финансирането на ЧЕЗ. Цялата тази конструкция, която тя се опитваше да изгради, се сгромоляса", заяви депутатът от партията Делян Добрев на извънреден брифинг.

Опасна била и тезата на Нинова, че институциите в България като ДАНС и КЗК са подчинени на премиера Бойко Борисов и затова от БСП не им вярвали, предаде БНР. 

"Тревожи ни, защото всеки политик, който вижда институциите като подчинени на изпълнителната власт или като подчинени на себе си, не е за тази работа, затова са институциите. Те изграждат държавността в България. Питаме се, Корнелия Нинова, когато е била заместник-министър, по този начин ли се е държала с институциите?", каза още Добрев.

Депутатът обясни, че макар да е изказал притеснения, когато научил за сделката, днес се чувства по-спокоен тъкмо защото премиерът е разпоредил на компетентните институции да проверяват фактите около продажбата.

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров пък обвини опозицията, че генерира клюки и така ерозира управляващата коалиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
8
 
22
 
! Отговори
гост преди 6 години
Е защо сделката за ЧЕЗ смърди на мръсни герберски чорапи и бельо ....
269
12
 
16
 
! Отговори
Минувач преди 6 години
Знае ли някой името на фирмата, близка до Корнелия, която също е кандидатствала за ЧЕЗ, но са я прецакали?Kаката е бясна на Борисов, защото чехското правителство е предпочело Гинка.
268
6
 
12
 
! Отговори
Chefa преди 6 години
Какво друго да очакваш от комунист.
267
4
 
5
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
До тръъъъъъъъъттИмаш предвид седалищните части на другарят Борисов !
266
5
 
19
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
Герб, нещо много са ощипани ? Искат да сложат ръка на всичко тези мутри. 3 мандата крадене и пак не им стига! ПРОСТЕСТИ ДО ДУПКА 50,000 пред парламента и да изхвърлим мутрите !
265
3
 
17
 
! Отговори
тръъъъъъъъътт преди 6 години
Малкият Зурльо, който от 10 дена знаел че ББР не финансира сделката онзи ден се правеше на шита г-ца и не знаел КОЙ купува ЧЕЗ! а НА БАС ЧЕ ОТ РЯДКАТА КАЛ ЩЕ ИЗПЛУВА ДЕБЕЛИЯ Г.З НА СВИНЯТА!
264
16
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Хахахааа, голям кеф. Виещи от глад *** и путиняги!
263
8
 
5
 
! Отговори
серсеми-будали преди 6 години
До нови самоизбориЗащо султана ни бранеше от руския ботуш преди 140 години??????????????????
262
16
 
8
 
! Отговори
Чърчил преди 6 години
Блатото - развъдник на червени комари е СССР-Русия!!!!!!!!
261
2
 
9
 
! Отговори
нови самоизбори преди 6 години
До 777Те ще се самоизберат докато има балами да гласуват за парче хляб............................
260
2
 
10
 
! Отговори
конфискация преди 6 години
До пуркоН А Ц И О Н А Л И З А Ц И Я
259
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя тая за какво не лъже?
258
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кредитът е пунта мара.Милионите са в налични и от Ктб.А глупаците ги занимават с депутатски имоти за по 100000.-200000 евро.Тези пари се равняват на 32 големи хотела в Слънчев бряг.Кой и Компания Този път не си изиграха упражнението умно...Гинка ....айде де баламите умряха.
257
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А г-н Ковачки май има нещо общо с госпожата Гинка.
256
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше Делян или пачите около него, щеше да е кофти, сега е Гинка, която не е публична личност, но ми се струва, че е честен бизнесмен. Пак кофти, понеже не я знаел никой.Струва ми се че другарите от БСП отново започнаха старите партизански битки. Тая *** много лъже бе. Дайте й един пеноар и метла и да си седи у дома да прави шопска на мъжа си.
255
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много лъже тази леля, не я ли е срам от децата, такъв "пример" да дава? Нека да чуем за нещо градивно от тази партия, моля?!
254
5
 
18
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 6 години
Щом не е Българска банка за развитие, сигурно "паричките" са от банката на кака Цветелинка Бойкова!
253
4
 
7
 
! Отговори
Гинка си глава омота преди 6 години
Нинова, много молиме, използвайте сите ресурси на БСП, за да недопуснете Гинка да оди из Нови Икър, да праи альо като Ваньо, де се на шена Боровешка да се не качва, да не глта бира као Мишето, да не оди со мерцедес из Софетиъ као данъчен изпектър..абе нал разбираш да се немота за щело и нещело дека я нещът оти с една цепеница дека секира изтъпявът мое така да я препарират че да не отнесе торбето с парите къде си требе
252
7
 
3
 
! Отговори
Гинките са полудяли преди 6 години
Чезетки копуът и в залену са ублачъттюрбан над-около ханш омотвътсуджуко иде и % сакъ иначъ тъ убивътСека сладкарница иска паспорт на дами със зелини пуловерчета и ако дамата се казва Гинка и дават струдел 20 сантима с две половинки от селди космат ръпонсакаме си киловатите
251
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди малко даваха кака Гинка по НОВА. И тази семпла женица ще купи енергийно дружество на стойност около 650 МИЛИОНА?????? Горката, колко дълга била процедурата, колко сложна от правна и финансова гледна точка. И най-важното, че познавала Теменужка "случайно" от само 20 години???? Било приятелство само???? Горката Гинка, какво я чака ако знае. Заложница е на Тиквара, а той се срива главоломно. Ще дойде БСП и всички те и сделки ще бъдат ревизирани, ще лъсне цялата измама.