Сълзите не я трогнаха: Майката, разплакала Борисов – емигрира!

Красимира отлетя с дъщеря си за Холандия
Обновена: 20 апр 2018 13:05 | 20 апр 2018 09:00, Петя Славова
344

Майката на дете с увреждания, която разплака премиера Борисов, вчера напусна България. Красимира Обретенова замина за Холандия, където се надява на по-добър живот за дъщеря си. Преди да отпътува от страната жената се обърна към министър-председателя.
Още по темата

Летище Варна, сектор заминаващи... Вчера преди обяд една българка, която в продължение на 13 години се бори не само за собственото си, но и от името на всички деца в увреждания, напусна България. Гневна, каквато винаги е била през тези 13 години, съобщава Bulgaria ON AIR.

Дъщерята на Красимира, Пасионария е на 16 години. Като бебе се разболява от менингит, който ѝ нанася непоправими увреждания. И е само едно от децата, на които е отнет шанса за спокоен и нормален живот.

Красимира е готова да се върне в България, но само ако системата в страната се промени. А дотогава ще продължи да се бори, дори и от разстояние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително достойна жена. Горда, истинска българка. И невероятна майка.
10
1
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на жената, че не се поддаде на уверенията на управляващите. Всички знаем, че сълзите бойкови си бяха просто кризисен пиар за спасяване на положението. Е, жената го стъпка този пиар направо и удари звучен шамар не само на Бащицата, ами и на цялата ни политическа класа (защото не е само той виновен, а всички, управлявали държавата ни в последните 70 години). Желая ѝ успех и дано новият им живот е по-добър.
9
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циркааджия оня ден на протеста вместо да ходи да ги изслуша и да им обясни, той реши да ходи да играе мач, ревал бил той.
8
56
 
20
 
! Отговори
да ама не преди 6 години
Само едно нещо ме смущава :Протестиращите инвалиди ,към които се числи въпросната госпожа искаха среща с депутатите на БСП . Тези които харесват Русия и Путин. Госпожата се разсърди ,сигурно напълно основателно на България, но не замина при харесваната от нейната политическа партия Русия , а отиде в Холандия. Това ми напомня за вечното комунистическо лицемерие -хвалим Русия , но живеем на Запад.
7
6
 
54
 
! Отговори
Василев преди 6 години
България е на колене!Системата убива!Мутрата е ционистка слуга!България се обезкървява и умира!Реалността е жестока, д.***.лите са повече от 80%!!!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!
6
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Москва слезам не верит.
5
67
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав и път! *** си оставаме и продължаваме напред!
4
5
 
36
 
! Отговори
Беееее преди 6 години
Ако аз управлявах, щях всеки ден на живо да плача пред камерите по 10 мин. През останалото време ще работя над тена си.
3
1
 
68
 
! Отговори
Нестор преди 6 години
"Видими резултати"
2
3
 
37
 
! Отговори
Димо Петров преди 6 години
Жалко. Много жалко.
1
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРАВИЛНО. КРОКОДИЛСКИТЕ СЪЛЗИ СА ЗЛО.