Сълзите не я трогнаха: Майката, разплакала Борисов – емигрира!

Красимира отлетя с дъщеря си за Холандия
Обновена: 20 апр 2018 13:05 | 20 апр 2018 09:00, Петя Славова
344

Майката на дете с увреждания, която разплака премиера Борисов, вчера напусна България. Красимира Обретенова замина за Холандия, където се надява на по-добър живот за дъщеря си. Преди да отпътува от страната жената се обърна към министър-председателя.
Още по темата

Летище Варна, сектор заминаващи... Вчера преди обяд една българка, която в продължение на 13 години се бори не само за собственото си, но и от името на всички деца в увреждания, напусна България. Гневна, каквато винаги е била през тези 13 години, съобщава Bulgaria ON AIR.

Дъщерята на Красимира, Пасионария е на 16 години. Като бебе се разболява от менингит, който ѝ нанася непоправими увреждания. И е само едно от децата, на които е отнет шанса за спокоен и нормален живот.

Красимира е готова да се върне в България, но само ако системата в страната се промени. А дотогава ще продължи да се бори, дори и от разстояние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
28
 
! Отговори
Скоти пипан преди 6 години
закривай и емигрирай, блатото е прокълнато.
30
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Запад също има хора с трудна съдба,но държавата прави много да облекчи живота им. Те са сред хората и близките им са спокойни за тяхната съдба. В България тези хора са скрити някъде, самотни и нещастни, а държавата изобщо не им помага или го прави с досада и отвращение. Успява да ги рани жестоко, показвайки им колко са нежелани и в тежест. А тези хора са болезнено чувствителни.
29
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ - ИМАШЕ ТАКЪВ ФИЛМ.ОСОБЕНО АКО СА КРОКОДИЛСКИ....
28
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСТАВКА, КОРУМПИРАНИ КРАДЛИВИ *** !Никой не ви повярва на евтиния цирк, който спретнахте с Иванчева.Кога ще видим крадлив герберастки кмет, проснат на асфалта.Кога ще видим Цветанов в затвора и Борисов в съседната килия.
27
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква безсърдечна жена. Самият чичко Борисов да плаче с крокодилски сълзи за нея и тя хич да не се трогне.Не го заслужавате, той не спи заради вас, дори няма да пие уиски с фъстъци вече на личния си самолет, нищо че е от Авиотряд-28, а вие ...
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крокодилските сълзи не трогват никого
25
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аууу, не я е срам. Ами сега Борисов няма да спре да реве докато не пукне.
24
0
 
40
 
! Отговори
България за ГЕРБ преди 6 години
Каква срамота да емигрира... А трябваше да отиде да целуне ръка на Негово Величество Император-Генералисимуса и да помоли за неговият благослов
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
smirete se be "hora"! voina s BOGA vodite! vlezte w hrama i se molete!
22
2
 
40
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Успех и желая, тотален успех! Дано има късмет и да се спаси от гетото, па ние ще му мислиме ама то само с мислене не става. И паре требват.
21
2
 
50
 
! Отговори
sorry преди 6 години
за да се промени нещо в България,трябва да падат глави,а щом не падат глави в крадливата държава нищо няма да върви
20
1
 
46
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Милиарди завъртяха в енергийната ефективност с публични средства, само и само герберските фирми да папкат, а не можаха малко да дадат и на инвалидите!!!България е на колене!!!Агент Кери Мърсън!ЦРУ!!!
19
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Догодина да се обади от Холандия, да ни обясни как за 6 месеца са излекували дъщеря й, но надалиПриятел, не е само до лечението. В Холандия инвалидите имат условия за достоен живот - говорим за приспособена градска среда, обществен комфорт и какво ли не още - неща, немислими тук. За Холандия тези хора съществуват, а не са просто средство за пиар, на което от време на време се подхвърлят едни стотинки, или пък досадни мухи, които седят под прозорците на МС и клатят стабилността, ясно ли ти е?
18
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една жена инвалид в България беше на ръба, замина по някаква програма в чужбина и като се върна каза, че ако преди е искала да умре, то сега го иска повече.
17
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дреме му на безскрупулния еднокнижник. Това е крадлив и нагъл самовлюбен престъпник.
16
2
 
61
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Тука не става за пари, а най-вече за отношение и държавна политика към инвалидите!!!Сега се замислете и защо стават най-много катастрофи и убийства по българските пътища???Защото сме нетолерантни и агресивни!!!Мутрата плачи, а магнолиите разцъфват!!!Агент Дан Патерсън!ЦРУ!!!
15
2
 
19
 
! Отговори
маке преди 6 години
а не бе ке се занимава с глупости не дават заплати ке ги чека некой съсипая сичко що имаше
14
4
 
47
 
! Отговори
Кръстьо Перушки преди 6 години
Кога най - сетне ша вдигнете глава и ша изметете и. зродите от парламента ве, не ви ли омръзна да се гаврите с вас ве каури прости!
13
5
 
70
 
! Отговори
мдаа... преди 6 години
Важното е пари за стирупор и асфалт да има. За нови бронирани лимузини и бюджет за НСО гардове.Това не е държава, а територия. Кой каквото ще да приказва, до 50 години ще изчезне. И то не от война или чума, а от демографски срив и емиграция на българите.
12
42
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Догодина да се обади от Холандия, да ни обясни как за 6 месеца са излекували дъщеря й, но надали . Това че в Бг не сме най-добрите в здравни грижи го знаем, но също така много хора като им кажат , че някъде за 50000? има лечение и го вярват.Преди няколко године еден познат събра 40 хил ? от дарения и заведе дъщеря си в чужбина и резултат нямаше... И като него мнооого други , но за тях не пишете, а само пишете какви са лоши лекарите у нас.