ВМРО: Да купуваме родни стоки, не на двойните стандарти!

От партията искат да бъде защитено българското производство
Обновена: 1 май 2018 17:19 | 1 май 2018 17:16, Веселина Йорданова
154
ВМРО: Да купуваме родни стоки, не на двойните стандарти!
Снимка: БТА

Да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти и да защитим българското производство, призовават в позиция от ВМРО.

Така ще бъде направена стъпка към откриване на повече работни места в България. Това ще донесе и ръст на икономиката, ще плащаме повече ДДС тук в страната си, а не пари, които ще изтичат от държавата през трети фирми.

Така ще можем да разработим българските марки и ще направим крачка към преодоляване на демографския дисбаланс, заявяват от партията по повод скандала с двойните стандарти при храните в ЕС.

Още по темата

В позицията се припомня, че България е известна със своята култура в областта не само на хранителната промишленост.

Плащайки за стока, произведена тук - в България, с български продукти, всички ние внасяме пари в държавния бюджет, който в крайна сметка "плаща" за допълнителните социални, културни и всякакви други обществени дейности на държавата. Това е бюджетът, от който се плащат парите за здравеопазване, сигурност и отбрана, посочват от ВМРО.

От партията смятат да предприемат законодателна инициатива за подкрепа на българските производители.

"Да направим своя еврореалистичен избор, без да се самозалъгваме, че мегапроизводителите в световен мащаб ще променят политиката си и това даже няма да се отрази на цените", пишат те в позицията си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КкАК ДА ГИ КУПУВАМЕ КАТО СА СЪС ПАЛМОВО МАСЛО И И МАШИННО МАСЛО ВЪТРЕ 39 Г КАПИТАЛИЗЪМ ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХНЕ И ПАК НАЙ-НАГЛО КАЗВАЕ КУПУВАЙТЕ ДА ГИ КУПУВА И ЯДЕ КАРАКОЧАНОВ
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то родните стоки са пълни с палмовото бе ВМРО , искате да кажете ,че някой отвън идва и саботира нашенските мандри и вечер заменя истинското мляко с палмови *** , пустите му капиталисти не ни оставиха намира - някой вярва ли на смешния ви плач
50
0
 
21
 
! Отговори
тъжно е преди 6 години
Тъжно е, кагато някакви си доносници ме съветват .....купувайте българското...абе, аланкоолу---аз вече 55 г. купувам българското и какво получих---палмово масло, нокти и косми в салама, Е-та безброй в сладоледа и бисквитите....духайте супата, ще купувам каквото искам!
49
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ко станя вя шкембета ? 300 мин. пенция и мин. 1200 заплата ? вече парламенто ши гледате през завъртян макарон .
48
0
 
14
 
! Отговори
Генерал Мао преди 6 години
Тоя да не ни заповядва какво да купуваме и какво да не купуваме, а да си свърши работата и да разстреля на стадиона хората продаващи сирене от каучук и отрова за мишки на децата.
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да плащат повече ддс ? А ДАНО ама НАДАЛИ .
46
0
 
10
 
! Отговори
реалист преди 6 години
И вашата партия е имитация на старата ВМРО. И вие патриотите сте имитаиция на истинските стари патриоти. ОСТАВКА !!!
45
0
 
18
 
! Отговори
Миро Мършата преди 6 години
Купувайте качествен БГ салам дрогари направен със 20 годишно дълбоко замразено месо от Аржентински бизони и мамонти.
44
0
 
7
 
! Отговори
Боце преди 6 години
...искате и агнешко печено за Гергьовден ---АМА ДРУГ ДА ГО ОЧУВА И ДА ВИ ГО ДАДЕ ЗА "без пари"...!Е..... УМРЕХА ВЕЧЕ, текезесарите ..ха,ха,хаааааааааа..ОСТАНАХА --САМО бесепарите !
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изберете българското.... хм, палмово масло.
42
1
 
16
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Хайдути от ВМРО, има ли двоен стандарт при образуването на заплатите на българите и вашите? А при здравеопазването? А в образованието? А при превилегиите? А при отпуските? ОСТАВКА ЛИЦЕМЕРИ!!!
41
1
 
12
 
! Отговори
Boiko преди 6 години
Какви родни стоки бе алоуу! Къде ви е българското мляко, месо и български суровини?! Сегашното сирене с палмово масло и колбаси с месо от динозавър нима не са българско производство?! Качество ще има ако се въведат стандарти които да се спазват! Жестоки проверки и санкции! Ама това скоро едвали ще стане с тези продажни политици! Като искате родно производство, защо тогава се надупихте и подписахте СЕТА?!
40
3
 
6
 
! Отговори
Възмутен потребител преди 6 години
До 34Трол е баба ти.Изнася се киселото мляко (тук оставя имитацията пълна с вода),сиренето,кашкавала,луканката и т.н.В Париж ядох истинско кисело мляко (даже в метрото там имаше плакат,на който пишеше "Яжте българско кисело мляко"),а тук както вече посочих е имитацията,пълна с вода.
39
7
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Искахте Демокрация -- 45 г Стигат- ВРЕМЕТО Е НАШЕ - ХМ? - Яжте сега ДЕМОКРЦИЯ !! След 6 г ще пеете - 35 г Демокрация СТИГАТ! - Ами те СЛЕД 6 Г ЩЕ СТАНАТ 35 г ДЕМОКРАЦИЯ БЕ !! ДАМИ И ГОСПОДА _ А НИЕ СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ ПАК !! ПАК ПОСЛЕДНИ ! УЖАС!!
38
2
 
22
 
! Отговори
Шегобийците... преди 6 години
НАШИТЕ ДОМАТИ ...СА ПО-СКЪПИ ОТ ВНОСНИТЕ!!!ХАЙДЕ КУПУВАЙ "БЪЛГАРСКОТО" --СЪС ПЕНСИЯ ОТ 200-ЛВ. И СЕ ПРАВИ НА "ПАТРИОТ"...ХА,ХА,ХААААААААААААА!!!!!/.."Част от шегите на Шкембо Войвода".../
37
7
 
7
 
! Отговори
Боце преди 6 години
Нали всички искахте панелка в Софето сега ревете,че нема зарзават.Ми некой требе да работи с мотика на село.
36
2
 
11
 
! Отговори
ko40 von Terminal 2 преди 6 години
е за това са чуждите марки с по ниско качество, щото българските такива са с никакво. вие няма ли да си кажете, абе щом тия ядат такива бг буламачи, няма да забележат малка промяна в качеството. Ако бг продуктите бяха на ниво, нямам как немските да са с понижаващо качество.
35
3
 
6
 
! Отговори
Пролетарий преди 6 години
Ще си купувам ягоди от Испания в Испания е пълно със български производители и берачи на ягоди. В БГ не познавам нито един проиводител на български ягоди но пък има много ромове и мутри.
34
6
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
До 31 - Много си прав- шоколадите Милка в БГ са близко до качеството на марципаните от СОЦА !! и всичко останало е ОТРОВА - Жалко за децата - Те затова са болни повечето от диабет - Няма какво да се яде в БГ - ВСИЧКО Е ОТРОВА С хиляди Е-ТА ,ГУМИ и всякаква забранена ХИМИЯ !!
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родни стоки какъв смех. По добре моцарела от Лидл отколкото наш псевдо кашкавал с гръмко име бай Миле ,на дедо на баба на найка им п.... кашкавала направен от палмово масло и д-р.То крави нема те правят 100 вида кашкавал.Всеки път различно качество за всичко не само храните.Един кибрит не се прави в тая страна вече.