ВМРО: Да купуваме родни стоки, не на двойните стандарти!

От партията искат да бъде защитено българското производство
Обновена: 1 май 2018 17:19 | 1 май 2018 17:16, Веселина Йорданова
154
ВМРО: Да купуваме родни стоки, не на двойните стандарти!
Снимка: БТА

Да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти и да защитим българското производство, призовават в позиция от ВМРО.

Така ще бъде направена стъпка към откриване на повече работни места в България. Това ще донесе и ръст на икономиката, ще плащаме повече ДДС тук в страната си, а не пари, които ще изтичат от държавата през трети фирми.

Така ще можем да разработим българските марки и ще направим крачка към преодоляване на демографския дисбаланс, заявяват от партията по повод скандала с двойните стандарти при храните в ЕС.

Още по темата

В позицията се припомня, че България е известна със своята култура в областта не само на хранителната промишленост.

Плащайки за стока, произведена тук - в България, с български продукти, всички ние внасяме пари в държавния бюджет, който в крайна сметка "плаща" за допълнителните социални, културни и всякакви други обществени дейности на държавата. Това е бюджетът, от който се плащат парите за здравеопазване, сигурност и отбрана, посочват от ВМРО.

От партията смятат да предприемат законодателна инициатива за подкрепа на българските производители.

"Да направим своя еврореалистичен избор, без да се самозалъгваме, че мегапроизводителите в световен мащаб ще променят политиката си и това даже няма да се отрази на цените", пишат те в позицията си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То като че ли нашите стоки не са 70-80% палмово масло, креда и сухо мляко. Товариш Каракачанов трябва да призовете да се купуват братски руски стоки там 99% са заместители след въвеждането на прочутите путински санкции и импортозамещение.
71
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шкембе воевода това 3000000 килограмово шкембе все с български стоки ли го направи?
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мили, родни....... Мирси...
69
0
 
18
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Ама немците още ли не са закрили и изпъдили от ЕС тая разсипана мутренска кoчина задето изостава oт Евростандратите и създава Европа на две скорости. Закривайте *** и ЕС да се отърва от тоя баласт.
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Емииии... с това законодателство и тази политика на сегашното правителство... няма как да се развива местното производство. Защото тук всичко е организирано така, че субсидиите от държавата и ЕС да отиват в ръцете на няколко лица, а нормалният производител - да оцелява както може! ВМРО, ако не направите промени в този модел, значи просто така си говорите, популистки!
67
5
 
5
 
! Отговори
АЗЛК преди 6 години
Дрогаре.купувайте само лади и москвичи.Те са най-хубавите коли.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Също гледайте и финала на купата по футбол на България за да я превърнем в бългаския Супербоул.
65
0
 
4
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Гришата да плати 8те милиона за значката на Цска - софия, да произведе автомобил евро 6 с цена 8хил.евра и да плати ддс-то на оная захар 3х.тона, която дъжда отми в морето...
64
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските храни са некачествени. Продават сирене с палмово масло, салами със сланини, подобни наденици - Македонска наденица, бисквити които не са сладки - фирма Престиж (тази фирма продава масово ***)
63
1
 
5
 
! Отговори
РЕДОВЕН преди 6 години
ДОБРО СИ Е ПОКОЛЕНИЕТО..САМО ГДЕТО НЕ Е НАУЧЕНО ДА РАБОТИ !!!АМА , ШЕ СЕ НАУЧИ ---НА ГЛАДЕН КОРЕМ, СЕ МИСЛИ НАЙ-ДОБРЕ!!!!
62
1
 
7
 
! Отговори
Йода преди 6 години
Флашки,телефони,часовници, телевизори, автомобили?Освен обувки,картофи, лук и жена и куче друго българско няма... и по телевизията всичко арменеца е окупирал и оня от"лотарията"
61
2
 
11
 
! Отговори
Todik преди 6 години
Кои и къде да стане това да се произвежда наша стока кой ще извършва контрола по БДС онези рушветаджии от ХЕИ ли за храната имаше ДВСК унищожиха ПЖК "Родопа " кой пусна Юниливър да унищожи МЕЗ"Калиакра" кой продаде Айтоския кетчуп на ХЕНЦ за Сердика не ми се говори в кафеза виновни липсват заводите трябваше да РАБОТЯТ да е сит народа а после от отчисления пътища да се правят то едни пътища със студен асфалт няма как да се постигне качество кланя че и базите за асфалт разсипаха тъжно
60
3
 
11
 
! Отговори
случаен преди 6 години
вече на нищо и на никого от тези които уж ни управляват не вярвам,отчаян съм особено за това,какво поколение идва,всичко отиде по дяволите с със западната ценностна система,няма човещина,а само ламтеж и алчност поне не щадят дечицата.....
59
5
 
9
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
Купувайте магистрали, МОЛ-ове, ИТ-програми и ПР продукти! Това искахте - това получавате. Без заводи, предприятия, и селско стопанство ! Да ви е сладко !
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо да си купуваме само българско? Някой да не е наложил санкции на някой партиен олигарх и дай сега и ние да бойкотираме западното...алоууу, тук не е рассията.
57
0
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Колеги, моля ви, не бъркайте МВРО на другаря агент Иван с ВМРО. Свобод Желязков оставя хората си в СИК-овете да гладуват, а вие се надявайте на 500 минимална оенсия и 1000 минимална заплата.
56
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си купувам българска баклава като има турска?!?!? Вие луди ли сте????
55
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вмро водят отявлена путинска политика.Да сме купували само българско??Вие нормални ли сте, бе?Айде сега...още малко и като на Путин санкциите. Да спрем вноса на европейски хран. стоки.
54
2
 
9
 
! Отговори
БОРКО ЛУКА... преди 6 години
МАЙНАТА МУ НА "БЪЛГАРСКОТО"---КАРАМ ПО ДЖОБА....ХА,ХА,ХААААААААААААААА
53
3
 
14
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
Като ядете сирене от палмово масло,вие мислете за олигарсите,трябва нов джип да си купят я,стария е демоде.