Мъж ще е! Няма да се казва Росен, но пък ще е Плевнелиев

Деси Банова е в петия месец: Първите ми месеци бяха ужасни!
4 юни 2018 13:45,
208
Мъж ще е! Няма да се казва Росен, но пък ще е Плевнелиев
Кадър: Нова тв

Деси Банова разкри, че очаква син, който обаче няма да носи името на баща си – президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017).

"Избрахме име на детето ни", разказа тя, но отказа да го назове – от суеверие.

"Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене", сподели тя пред Нова тв.

Още по темата

Бременността й вече напредва. Тя е в петия месец, но разкри, че първите месеци са били ужасни.

"Беше ми много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото. Сега е най-сладкият период", каза тя и се пошегува: "Този младеж ме мъчи още от сега".

Деси се похвали, че дъщеричката й Йоана много добре приела новината за бременността й.

"Йоана ми каза: "Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече", разказа Деси Банова и добави, че дъщеря й вече е дала заявка тя да бута количката при разходките в парка, но памперсите няма да сменя", каза през смях Деси Банова.

Екс синоптичката сподели, че Росен Плевнелиев е изявил желание да присъства на раждането на сина си.

Що се отнася до възможността на идната им сватба да смени фамилията си с Плевнелиева, тя отсече, че ще носи и двете си фалимии - Деси Банова - Плевнелиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
13
 
! Отговори
олееее-е-е-е-е преди 5 години
стоичков и той вкара гол!!!
73
2
 
9
 
! Отговори
666 преди 5 години
хваналасе със него заради паритему,не занешщо друго а за паритему да може да устане на нея,на слетцвото и имотите му утвориси очите тя самоте използва,
72
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Резюме на това писание - голям праз!
71
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамата недоправените не бяха ли дето уж не искаше да се шуми за личния им живот, а в същото време се скъсват да обикалят сутрешните блокове и да плащат на сайтовете за да ни ги навират в очите.Хората си имат работа, не им е до тия суетни лигльовци.
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е статията за приетия патриотично-Марешки закон на първо четене да плащат хората данък по 1000 лева всяка година за старите си автомобили. Колкото и да криете след нова година хората ще научат за тая безумна наглост на управниците.
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато са на постове, живеят сами наужким а като паднат от власт се оказва, че "веднагта се влюбват". Интересно ерген номер едно с коя ли мачка чаршафите. Нали е баш мъж, па е соло...
68
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази и около Бербата се усукваше, ама оня, колкото и да е тъпичък не се хвана на въдицата !
67
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АРЕ СТИГА БЕ, БАКТЪН ОТ ТЕЗИ ЗВАМАТА ! ПОВЪРНЯ !!!
66
6
 
42
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Ей,ама това тук да не е "фейсбука" бе?!?!?!От какъв зор непрекъснато ни заничават с ЛИЧНИЯ живот на Прилепа и Златотърсачката?!?!
65
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Росене, щом ще е момче, майстор си!
64
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой се интересува от това ?
63
1
 
52
 
! Отговори
stalinista преди 5 години
Да го кръстят Роналд Рейгън или Джордж Сорос
62
1
 
47
 
! Отговори
??? преди 5 години
Сигур ще Ангелчо - на мама Меркел? Сега е модерно "гостите" да си кръщават децата на нея
61
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно, направо да пускат вип брадър и да влизат гълъбчетата в къщата. Така и така ги гледаме, поне да следим бременността и раждането им.
60
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имахме повече президенти като този дядка Плевнелиев нямаше да сме в демографска криза от години наред. :)) Щяха да раждат от 40 до 60 години. :))))
59
0
 
49
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ-- преди 5 години
РАЖДАНЕТО НА ЖИВО ПО БНТ И ДЕНЯ ДА СЕ ОБЯВИ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК С ТРИ НЕРАБОТНИ ДНИ--УЧЕНИЦИТЕ ДА ПРЕМИНАВАТ С ЕДНА ЕДЕНИЦА ПОВЕЧЕ--ДА НЯМА ПОВТАРЯЩИ --ВСЕ ПАК ПРЕЗИДЕНТЧЕ СЕ РАЖДА...ХАХАХАХАХХ-ДА СЕ ДАДЕ АМНИСТИЯ НА ПАНДИЗЧИИТЕ И ОПРОСТЯТ ДАНЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ...
58
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
очаквам тия двамата да влезнат в започващия скоро "Брадър", а защо не и там Десито да роди на живо, а *** да акушира раждането... Това би било достоен апогей на тази президентско-синоптична индийска драма
57
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кака му Йоана ( щерката на Банова ) ли ги е казала тези неща или пак са платени медийни измислици за вдигане на рейтинга на новото семейство?
56
2
 
16
 
! Отговори
прст-слуз-ДНК преди 5 години
Внучето на Бойко е по-внучено.На Росен неродоеното е по-неродено от внученото внуче. Внучето говори, пее кашля .. и други звуции.А на тва да му се нерадваме предварително че знаели човек ако подкара звуковата система на долно горене.Росен дореде е време да бркне с прст, да земи слуз от ембриона и да бега за ДНК тест че после пак треба да оди до Гръчко, и се връща набързо с хеликоптер и нал си спомняме ко стана с онова му дете
55
1
 
56
 
! Отговори
Нема страшно преди 5 години
До АнонименРаждането ще го предават на живо при Гала.