Мъж ще е! Няма да се казва Росен, но пък ще е Плевнелиев

Деси Банова е в петия месец: Първите ми месеци бяха ужасни!
4 юни 2018 13:45,
208
Мъж ще е! Няма да се казва Росен, но пък ще е Плевнелиев
Кадър: Нова тв

Деси Банова разкри, че очаква син, който обаче няма да носи името на баща си – президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017).

"Избрахме име на детето ни", разказа тя, но отказа да го назове – от суеверие.

"Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене", сподели тя пред Нова тв.

Още по темата

Бременността й вече напредва. Тя е в петия месец, но разкри, че първите месеци са били ужасни.

"Беше ми много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото. Сега е най-сладкият период", каза тя и се пошегува: "Този младеж ме мъчи още от сега".

Деси се похвали, че дъщеричката й Йоана много добре приела новината за бременността й.

"Йоана ми каза: "Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече", разказа Деси Банова и добави, че дъщеря й вече е дала заявка тя да бута количката при разходките в парка, но памперсите няма да сменя", каза през смях Деси Банова.

Екс синоптичката сподели, че Росен Плевнелиев е изявил желание да присъства на раждането на сина си.

Що се отнася до възможността на идната им сватба да смени фамилията си с Плевнелиева, тя отсече, че ще носи и двете си фалимии - Деси Банова - Плевнелиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
54
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Да ме прощават от сайта,ама това не трябва ли да е в раздела "платени публикации"????
53
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли медиите просто да кажат, че това е новия сериал и затова го излъчват всеки ден! Кога ще ражда героонята Банова, кога ще е кръщенето, кога ще го кърмят, мият, хранят, сменят памперси и кога тръгва в президентското училище със специалност - синоптик?Няма да го гледам този сериаш, ако ще и да раждат още 10 деца!
52
1
 
23
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До Коце кметаЕ па бащата може и да е истински мъж-фитнес или тенис инструктор,служител на "Ипон" или там който е...
51
3
 
33
 
! Отговори
Дърт комунист преди 6 години
Плевнелиев е германски агент, спуснат отгоре за да провали проектите ни с Русия и за да ни развали отношенията !! Само Германия може да строи потоци и да тъпгува с Русия, периферията няма това право !!
50
2
 
38
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До Анонимен"Нали Плевналиев беше гей,как така и е направил дете."Ами по партийна линия,все ще се намери някой млад активист да свърши работата.На Станишко как му направиха дете.В ГЕРБ да не са по-долу?!
49
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато беше президент всички говориха, че бившата му жена не искала да се появява заедно с него никъде и си имала свой собствен живот. Била е права жената ( бившата му съпруга ), разбираме защо го е отбягвала и защо се е развела с Росен...!
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 41 Правилно - хората искат да знаят повече!Затова е блестяща идеята Нова да излъчва на живо събитието, при което единия субект напиня а другия клечи, вперил поглед в точката, от която ще изхвръкне футболистчето. Коя е точката ли? Точка гледа точка...що е то?
47
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Край няма тая сапунка...
46
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поговорката гласи: " Никога не е късно да станеш за срам пред хората! " Ето тези " влюбени " са нагледен пример за това! Тя се вкопчила за парите му, имотите му и за да ги има се пъне да му ражда, а той се навира да покаже, че някаква си златотърсачка с палаво минало му вързала....Жалка картинка са и двамата!
45
4
 
32
 
! Отговори
рускиня до 41 преди 6 години
"това е нашият Президент!!! Искаме да знаем повече за него."1. Събуждане -7:00 2. оправянето на леглото 3. Тоалетна - малка и голама нужда 4.чистене на зъби 5.кафе с мекици 6.Гледане на сериал Дръзост и красота 4569 серия (като следи ги от 1 серия-годинките са напреднали) 7.Обяд-боб-чорба и филийка 8.Седение с пенсионери до блока в раздумка и плюене на Русия и Путин конкретно 9. гледане на турски сериали 10. Вечерен тоалет 11. разстриване с Финалгон и здрав бебешки сън. Надявам се изчерпателно?
44
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ми натрапвате тези измислени човечета.Нито са интересни, нито заслужават внимание. Коя е Д.Банова и кой е Р.Плевнелиев. Бивща синоптичка и л.апни паричка с т.нар.човешко недоразумение и позорно петно на България, което дълго време няма да може да се измие Росица Плавнелиева.
43
2
 
29
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Не зле да ни информират също дали редовно ходи по голяма нужда Деската или малко се е констипирала от тия тестени храни?
42
5
 
12
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До КлараСъседката ти от кой точно бивш президент беше заченала, че съм забравил ?
41
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сетих се...Мистър Бийм ще е!
40
0
 
24
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
До ПрофесорОсвен да показва собствена глупост и продажност - той не е може. А относно мачкането - вероятно зает с мачкането на Банова. То не спряли да изнасят интимни нещата в телевизиите. остава се и чершаф от първа брачна нощ ,намачкан, да домъкнат.
39
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със сигурност ще му бъде дядо като се вижда по ЕГН - то му, побелялата му коса и предишните му деца. Сега, кой е бащата на това "вип" отроче, е съвсем отделен въпрос и кой ще плаща отглеждането и образованието ?.... Смях, смях.. :)))
38
42
 
6
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
"Нормалните хора живеят нормално и не обсебват обществения живот с битовите си радости или тревоги!" Нека има повече информация, защото Плевнелиев не е случаен човек. Това е нашият Президент!!! Искаме да знаем повече за него.
37
5
 
43
 
! Отговори
Клара преди 6 години
Адски досадни персони! Съседката ми и тя ще ражда момче през лятото. Не разбирам защо не я канят в NOVA и тя да разкаже колко й е било лошо в началото на бременността. С какво са толкова важни тези персони , че непрекъснато ни ги навирате?
36
1
 
14
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
КОЛКО БЪЛГАРИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ. ???... ДАВАХ СИ СМЕТКА , ЧЕ "РОСИЦА" ТРЯБВА ДА НИ" ОБЕДИНЯВА"... И АЗ ПОЖЕЛАХ ДА Я- ..."СЪЕДИНЯ" !!! ИМАМ СИ "СЪЕДИНИТЕЛ" НА ЕДНО МЯСТО !!! ОБАЧЕ ,СИ КАЗАХ ... "НЕ...НЕ...НЕ СЪМ ДЖЕНДЪРРЪР "... И СЕ ПРИМИРИХ , ЧЕ Е ПО ДОБРЕ ДА ГО " СЪЕДИНЯВА " БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ !!!
35
40
 
2
 
! Отговори
Коментари??? преди 6 години
Чета коментарите и виждам, че най-големите злоб.ари - комунистите са накацали тук и плюят ли плюят. Няма полза от усилията ви червени ***, защото всички обичат президента Плевнелиев. Всички се радват на успехите му и радостите в живота му. Нищо не постигате с вашето храчене, а така помагате да го заобичаме още повече!!!