Остава или оставка за Симеонов? Майките не го искат, а и много българи

Анкета: 64% от хората искат вицепремиерът да напусне постта си
Обновена: 5 ное 2018 18:46 | 5 ное 2018 18:45, Красимир Ангелов
151
Остава или оставка за Симеонов? Майките не го искат, а и много българи
Снимка: БТА

Повече от 2 седмици продължават протестите на майките на деца с увреждания с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, който ги нарече "кресливи жени", а децата им - "уж болни".

Още по темата

В крайна сметка, след известно забавяне, лидерът на НФСБ се извини за думите си, макар да посочи, че не е бил разбран правилно.

Извинението му обаче не бе прието от майките, които го определиха като неискрено. В самата коалиция също имаше известни брожения срещу Симеонов, който все пак остана поста си. 

В разгара на протестите на майките на деца с увреждания, екипът на Dnes.bg ви попита: Какво е правилното решение по казуса Валери Симеонов? В традиционната ни анкета участваха точно 2734 души.

Мнозинството от тях – цели 64% са твърди, че въпреки поднесеното извинение, Симеонов трябва да подаде оставка като вицепремиер.

На обратното мнение са едва 7% от анкетираните, според които въпреки грешката си, лидерът на НФСБ се е извинил за думите си и затова трябва да продължава да си върши работата в правителството.

Според всеки десети пък (10%), е станало скандал от нищото, защото просто Симеонов не е бил правилно разбран.

Едва 4% смятат, че правилното решение е вицепремиерът да се срещне с протестиращите майки и в диалог да се реши проблемът, а други 2% смятат, че оттук-нататък Симеонов трябва да работи много активно за хората с увреждания.

Цели 13% пък признават, че темата не ги вълнува особено, а повече мислят за идващата зима и увеличението на цените, които се наблюдават в последно време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
2
 
! Отговори
Mandat 4 godini. преди 5 години
Fake news.
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анкетата, нали се сещаш ,че мога да ти променя резултатите само за пет минути.
126
1
 
2
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Цар СимеонОf.
125
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A бе кви майки кви деца това са червените отряди на другарката ***.
124
7
 
17
 
! Отговори
ИВО преди 5 години
ДА СЕ МАХА ЗЛОБНО ДЖУДЖЕ СЪС ЗМЙСКИ ОЧИЧКИ. ДОСТАТЪЧНО КАШИ ЗАБЪРКА. А АКО ИМА ГОСПОД ТОИ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА- ЗАБАВЯ , НО НЕ ЗАБРАВЯ.
123
11
 
7
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
Традиционата анкета на БКП БСП ли е .Или на Андрей Райчев и Елена Йончева е.Направена сред 80% *** и жабите от блатото.До кога жалки платени дали дъто си под наем 'е лъжат и заблуждават хората
122
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си ходи,един министър няма право да обижда гражданите,това е недопустимо,това показва че този човек няма никакво уважение към народа.
121
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хиляди са го избрали, а стотина (платени марионетки) му искат оставката...Върха на наглостта...
120
12
 
11
 
! Отговори
инспектор ДюДю преди 5 години
заверата:дузина майки - мая манолова - глави трифоноф.скандал.БСП - ДПС -Воля.платени клакьори и сеирджии на велосипеди, мотори, автомобили тормозят нормалните граждани, които имат почтенна работа.
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болни деца от рак 1400 са лекувани в детската онкоклиника на ИСУЛ само през миналата година. 20 години след първата костно-мозъчна трансплантация в детската онкохематология, днес този вид операции вече са над 80 от донор и над 200 от собствен материал.
118
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учителя, съветвал своите ученици. Когато биват нахокани да приемат всичко, като нищо.За да се уверят, учителя застанал пред маса хора. Обижда ли го плюят го хвърляли камъни по него нарича ли го какъв ли не. Той останал невъзмутим! Учениците в потрес, как издържа на всичко това??!! И казал, когато подарявате подарък някой не го приеме за кой остава? За този, който ви го подарява. Същото е! Когато ви хокат, обиждат унижават и него приемате остава за човека, който ви е понесъл подобни "сюрпризи".
117
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво да правят самотните възрастни пенсионери с с 280-300 лева пенсия, работили 35-40 години за тази държава? Те не протестират, не са алчни и някак притеснено като получат пенсиите си първо плащат тока, водата и парното,да не завлече някой от тях държавата, а след това за лукавства и храна, каквото остане. Каква разлика с майките, които рекетират държавата,
116
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка палче нагоре (+)Да си остане палче надолу (-)
115
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя симпатяга кой крие друг би си тръгнал той седи. Кой му пази гърба!? Хората имат претенции към него. Значи удържа положението за да не се види същинската част.
114
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо Манолов от Подкрепа им каза на майките какво мисли за тях. После и Симеонов обиди креслите и не само тях, но и децата им. Е, те не разбраха за това, но техните майки на третия ден се обидиха организирано. Така де, обидата трябва да отлежи и да се осмисли, по възможност!
113
9
 
3
 
! Отговори
РККА преди 5 години
И като подаде оставка какво,то в бостана герберастки тикви колко щеш,ще турят друга *** на поста.Но по отвратително е че се ползва проблема популистки и на организаторите на тез монифистации им е през кривия макарон за децата с увреждания,какво се правите на утрепани че се не видят платените *** ли.Някой има интерес да де вдига пушек,да се мъти все нещо че то 250 000 инвалиди как на всеки да угодиш ,искат на макс повече от средностатистически работник в производството е как да стане .
112
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато има избори ще се разбере кой кого иска,а сега майките да се грижат за децата си, а не да се мотаят по улиците и да пречат на работещите хора.
111
1
 
4
 
! Отговори
Бареков преди 5 години
Дюдюк
110
6
 
8
 
! Отговори
Волен преди 5 години
Тоя е по- зле и от мене
109
4
 
7
 
! Отговори
Психолог 1 ви курс преди 5 години
Джендърче, кресливо и алчно.

Спонсорирани публикации