МВР шефът: Сред протестиращите има провокатори

Някои протести са незаконни, нямат организатор, заяви Маринов
14 ное 2018 17:45, Александър Попов
61
МВР шефът: Сред протестиращите има провокатори
Снимка: Булфото, архив

Вътрешният министър Младен Маринов отказа да изнесе информация дали МВР има данни за това, че част от протестите са платени по време на изслушване във вътрешната парламентарна комисия.

"Всяко нещо, свързано с обществено напрежение, ни притеснява. Нашата задача е да опазим обществения мир. На много места стават протести, които не са организирани съгласно закона, реално там няма организатор, няма с кого да се води диалог.

Още по темата
В групите присъстват хора, които явно под някакъв мотив, с друга цел са там или провокират полицаите, или провокират останалите участници в протеста. Там ние се намесваме, за да запазим реда", каза Маринов, цитиран от БТА.

Той обясни, че директорът на ОДМВР Перник проверява случая от видеото, на което се вижда, че жандармерист бие с палка протестиращ, а негов колега го изблъсква встрани.

За предстоящия зимен сезон Младен Маринов обясни пред депутатите, че е в действие съвместен щаб, базиран в сградата на АПИ, в който участват всички главни дирекции на МВР.

Той добави, че МВР е в готовност при необходимост да се направи допълнителна организация на движението и да се окаже помощ на бедстващи граждани и населени места, при лоши метеорологични условия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Полицай от ПерникЧе то лошо ли е да се използва груба сила по кофите на предателите от БСП. В крайна сметка тези хора са платени слуги на чужди държави и целят да създадат хаос, за да бъдем окупирани и ликвидирани кат нация.Насилието е най-малкото за такива престъпници!
52
8
 
2
 
! Отговори
Полицай от Перник преди 5 години
Здравейте,Служител съм на полицията в Перник, но съм крайно възмутен от нещо и искам да споделя с вас и вашите читатели интересна информация около протестите от последните дни, която се държи в тайна за обществото. Става въпрос за тайни договорки от страна на полицията и протестиращи, които всъщност са крайни ултраси от агитката на Миньор Перник. В общи линии схемата е проста ултрасите биват използвани и ще бъдат използвани все повече, като провокатори, което да даде право на полицията да използва груба сила срещу протестиращите. Освен това смесени с тълпата те директно събират сведен
51
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видя се ясно на един от протестите как хора на БСП веднага започнаха да бият случайни минувачи.
50
5
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
- Евреи и комунисти две крачки пред строя! Нито един?! Гербаристи две крачки пред строя! А? Третополови две крачки пред строя! Ясно $вине, взвооод огън наред!
49
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип ,провокаторите ,винаги са били агенти на Службите ,прикрити примерно , като футболни запалянковци, а понякога включват курсанти на МВР или служители от други полицейски управления на страната....... .Елементарно ,г-н ,,Мето,, Маринов .
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Споко Г лу пак ! Ореха се беше окопал ,нямаше мърдане , а на ,,протеститращите ,,им бяха увиснали с о по лите и бяха забравили отдаавна да ,,протестират ,, ДОБРЕ ,ЧЕ ДОЙДЕ МАККЕЙН И ШУШУ -МУШУ ,С ОРЕХА . Че и докато се съберат ,,протестиращите ,,2-3 дена ,Ореха се изплъзна .Два пъти ,гл упак !
47
5
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Човек се ражда с определено количество неврони в кората на главния си мозък и те само намаляват. Колкото са по-малко първоначално толкова по-малко остават. Управляващата клика се е родила ощетена от природата и компенсира с алчност и бруталност.
46
9
 
7
 
! Отговори
Споко преди 5 години
Споко, София не протестира активно, значи протестите в някои градчета по страната постепенно ще затихнат. Само когато София излезе мощно на протест, пада което и да е правителство. Справка вижте унизителния край на червеното правителство на Орешарски...
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то и в правителството има провокатори................И КО ШЕ ПРАИМ СЕГА!!!???
44
2
 
9
 
! Отговори
николай преди 5 години
Франция е страната на протестите, излизат на улицата по всякакви поводи, правят шествия. Сега протестират срещу високите цени на горивата, но всъщност и срещу Макрон, защото той премахна доста социални плащания. Протестират и майки на деца с увреждания. Но не могат да свалят правителството. Законът е твърд и не позволява такъв хаос. Получават нещо по исканията си или не и така до следващия протест. Няма искане за падане на правителството. Законите защитават държавността. Има избори за тази цел.
43
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По важното е че управляващите са корумпирани, лъжци и крадци!
42
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък по мои бегли наблюдения групата от т'ролове целяща да омаловажи случващото се в България е от 4,5 елементарни индивида.
41
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Част от лозунгите на въпросните протестиращи звучаха толкова грозно и цинично, че за мен е трудно да си представя нормален човек да се доближи до въпросната група протестиращи, да не говорим да се присъедини. По мои бегли впечатления на групата на въпросните протестиращи се състоеше от 5-10 крещящи, 20-25 зяпащи ги и 10-15 полицаи, които ги пазиха.
40
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Главните провокатори са на Пос/ано и в сградата срещу ЦУМ!Категорично,помага им ДПС.Обаче днес Ментата с гробовен глас и с тъжна физиономия каза "докладът на ЕК е добър",а един зад него направо щеше да заплаче....
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провокаторите са изпратени от вас с цел !!!
38
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестиращите не са народа!
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако протестиращите са народа, Вие г-н Маринов от кои сте?
36
4
 
9
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Може и Путин да ги е изпратил.
35
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление братя българи докато се мълчи, ще си пеодължават бруталните гаври. Вижте че най- ги е страх от протести, веднага намаля цената на горивото ... Във форумите имат пълен контрол. Европейският доклад е че най-политико зависимите медии са българските. Сигурен съм че този коментар ще е итрит след 15 мин
34
2
 
11
 
! Отговори
шепот преди 5 години
Мевере шефът ,трябва да е съсрдоточен,небрежно намръщен,охрана, кола,лъска-ви дрехи,базови клишета.Социална тайнственост и доставящ ,вярна напаж действителност.Дон Кихот завижда.Дулсинейката не вярва.