МВР шефът: Сред протестиращите има провокатори

Някои протести са незаконни, нямат организатор, заяви Маринов
14 ное 2018 17:45, Александър Попов
61
МВР шефът: Сред протестиращите има провокатори
Снимка: Булфото, архив

Вътрешният министър Младен Маринов отказа да изнесе информация дали МВР има данни за това, че част от протестите са платени по време на изслушване във вътрешната парламентарна комисия.

"Всяко нещо, свързано с обществено напрежение, ни притеснява. Нашата задача е да опазим обществения мир. На много места стават протести, които не са организирани съгласно закона, реално там няма организатор, няма с кого да се води диалог.

Още по темата
В групите присъстват хора, които явно под някакъв мотив, с друга цел са там или провокират полицаите, или провокират останалите участници в протеста. Там ние се намесваме, за да запазим реда", каза Маринов, цитиран от БТА.

Той обясни, че директорът на ОДМВР Перник проверява случая от видеото, на което се вижда, че жандармерист бие с палка протестиращ, а негов колега го изблъсква встрани.

За предстоящия зимен сезон Младен Маринов обясни пред депутатите, че е в действие съвместен щаб, базиран в сградата на АПИ, в който участват всички главни дирекции на МВР.

Той добави, че МВР е в готовност при необходимост да се направи допълнителна организация на движението и да се окаже помощ на бедстващи граждани и населени места, при лоши метеорологични условия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
банкянското ман.гале иска да спасява ман.га.ла симеонв за сметка на сициалния министър такава гнсарск история може да измисли само банкянския ***
32
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
провокатори имаше когато гербавите правеха протестивсичко гледат да препишат на дрегите
31
5
 
24
 
! Отговори
Браток преди 5 години
Мутренска държава! Отдавна изпревариха комунистическия диктат и пропаганда
30
4
 
23
 
! Отговори
ИВАН ПЕТРОВ преди 5 години
ТАЗИ МУТРА МЕ ОТВРАЩАВА! НА ПЪТ Е ДА НАДМИНЕ ШЕФА СИ - МУТРАТА БОЙКО!
29
5
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
МВР шефът, изпозлва стари милиционерски хватки за да ликвидира радикализацията на подобен тип протести. радикализацията им, води до бунтове и революции. Когато премахнеш "провокаторите", протестта става беззъб, с времето вял, утихва и накрая всуички се разотидат. Ако, обаче има "радикалзиация" и не, дай си боже, казва шефчето се "накървави", Бойко ще падне. А шефчето, не го интересува, нищо друго, освен рахата на Святиня Му.
28
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя лигав *** освен да обслужва шефа си Боко, някаква друга функция има ли в тая държава?
27
4
 
21
 
! Отговори
факт преди 5 години
Да има провокатори и това са полицаите.
26
4
 
19
 
! Отговори
лошо преди 5 години
Днес като слушам обикновените хора как негодуват срещу наработещата и корумпирана полиция и че им увеличават заплатите без реформи ми стана ясно че нещата вече са непоносими и ни чакат не леки времена.
25
3
 
20
 
! Отговори
ни я помним преди 5 години
Ало,а преди година когато полицаите вилнееха по улиците като бандити при техните протести,тогава не нарушаваха ли законите и придвижването на гражданите?!
24
4
 
18
 
! Отговори
Обикновен човек преди 5 години
Сред управляващите има нагли ,алчни простаци
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** пак се изказа! А и тълпата от платения башибозук яко спами тука!!! Какво значение има кой с каква кола е излязла, тука сами сме си изкарали парите а не като политическия башибозук и кохорта та дупелизци с кражби!!!!
22
7
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
За да се опази мира трябва баланс. На четни дати - бой по полицейските канчета. На нечетни - лабут по протестиращите. Събота и неделя яко групов сех.
21
10
 
5
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
СПОКОЙНО БЕ, БОЙКО ПОЧВА ДА ОПРАВЯ НЕЩАТА ......
20
15
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
И като човек от народа с кой джип излезе -Порщето или Мерцедеса.А този до теб с Q 8 беден безработен ли беше.И къде бяхте по времето на Орешарски когато бензина стана 2,60А когато един хляб беше 500 лева къде бяхте? Вие ли сте народа бе платени пъпчиви пубери,скинари и футболни ултраси.Народа е този койти ви храни ,докато вие си веете байряците и не влагате и труд за една стотинка ,за да искате и ,,повече блага"
19
2
 
20
 
! Отговори
1 преди 5 години
Тия нямат срам бе.. нито от Бога, нито от Хората..
18
7
 
3
 
! Отговори
марто преди 5 години
И те са хора
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов на първия рожден ден на застрахователната компания СИК през 1995г. Отляво надясно Венцислав Стефанов, Румен Николов-Пашата,Бойко Борисов и шефът на Туристспортбанк Любомир Гибински.
16
2
 
18
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
"Някои протести са незаконни" егати наглеца щото протестите на полицаите когато пушеха и затрудниха движението по "Орлов мост" бяха много законни.
15
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност, тези протести са атаката на чужда държава срещу България. В Бургас е имало коли с руска регистрация. ДАНС да се намеси!
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе то и в парламента има провокатори (Вальо - тихото СимЬОнов) ама там не ги броиш нали?