Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!

"Не ми се мисли какво би било, ако шофирах собствения си автомобил"
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:45,
304
Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!
Снимка: Facebook

Първата дама Десислава Радева публикува пост във Facebook за вчерашната случка от столичния булевард "Фритьоф Нансен", при който служител на НСО и катаджия влазоха в пререкание, че пилотката на службата е навлязла в насрещното.

В поста си президентшата твърди, че не е била в колата, няма акт за нарушение и не ползва бронирана лимузина, още по-малко ескорт.

Пред Bulgaria ON AIR обаче, човекът, снимал клипа настоя, че именно тя е слязла от колата и е влязла в магазин. Спорът се разразил след това.

Ето целия текст на поста на г-жа Радева:

Още по темата

В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като "бронирата кола на Радева", "ескорта на Радева", "пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента"...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как е възможно арогантното и недодялано поведение на г-жа Радева да се свежда до политически коментари за БСП и ГЕРБ! Тази нахалничка госпожа , "пази Боже сляпо да прогледа" е срам за всички нас!
241
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербаджийските *** пермапентно ни занимават с режисирани измислици около президента и президентшата, за да отклоняват вниманието на хората от ежедневните скандали около самите тях.
240
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клепара питахте ли го какво мисли по въпроса или се е замислил над визиите?
239
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименгроб яко ни замива очите с глупостивърви да сереш на Бузлуджа бе *** нещастен. Можеш да вземеш със себе си и клепоухия ***.
238
2
 
9
 
! Отговори
Радев преди 5 години
Радева кръгом марш и ходи да дигаш самолета.
237
3
 
6
 
! Отговори
Loyko преди 5 години
Zashto mi se struva,che grazdanina zasnel videoto e prav, a zenata na prezidenta laze.Nahalstvoto i naglasto i prehvarliat granicata.Ne e korektno da se laze i to ot zena i ..to na Prezident na naj drevnata,nai vekikata i t.n darzava.
236
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ех, тези пусти селяния и бабаитлък... никой не е застрахован, явно. чудя се само как ли изглежда роклята, която е закупувала в този миг. навярно розова и с дантели.
235
9
 
0
 
! Отговори
смешник преди 5 години
А бе , много леко гледате на този СКАНДАЛ/Първо: Цветан Цветанов дал ли е разрешние на съпругата си да излиза ???Защо е ползвала такава кола.?Защо е пазарувала точно от този МОЛ и дали е пазарувала или се е свързала с лице от ЧУЖДО разузнаване??? А ако е пазарувала с какви пари, Може да ги е откраднала...Всички тези въпроси към к-н Цветанов, а не тук.Бойко Борисов е ПАС по този СКАНДАЛ...
234
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е ли арогантно и нагло да кажеш, че личната ти охрана и колата на НСО която ползваш са се самоотлъчили и се разхождат из града без заповед, да очерняш хората. Нагла и проста.
233
1
 
12
 
! Отговори
MMM преди 5 години
До АнонименСетих се за една реплика от Столичани в повече - "Станахме кмет..." :)
232
2
 
15
 
! Отговори
1 преди 5 години
Като казва къде не е била , да каже тогава къде е била.
231
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Охраната на ден на тази женска струва минимум 500лв , но тези пари са от данъци. Заслужава ли си?
230
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не, не е арогантна, чисто и просто е много семпла! Такова се харесват от масите, "народен човек".
229
6
 
23
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Брутално нагла, арогантна и нескопосана персона... и с по-широки рамене от джендъра Радиф. Да не говорим, че няма никакъв вкус за облекло и етикет. Не спря да държи ръката на джендерала, сякаш са в първа любов тийнейджъри. И все се вре пред камерите, навсякъде да е на първа линия. В този контекст ми се вижда, че Юлия, бившата на Плевнелиев е направо скромна и аристократична особа, пред тази самовлюбена и егоцентрична, комплексирана селянka
228
20
 
6
 
! Отговори
Бойко-Българоубиец преди 5 години
А това, че Бойко даде България на концесия на Пеевски и Доган, не е ли нагло??Апартаментите и далаверата за милиони с поръчката за личните документи на Цецо не са ли наглост??
227
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бронирания мерцедес и охраната е зачислена към нея, обаче тя не била там. Значи осранителите са се разхождали на своя глава по бутиците за килоти
226
3
 
20
 
! Отговори
НАГЛА НАГЛА! преди 5 години
Лично съм я виждал как крякаше като луда на един клет пенсионер, който се беше наредил да на опашка в магазина да си плати киселото мляко и едно билетче от националната лотария. При въпроса към продавачката дали може да осребри печалбата от билетчето, ако има такава, Деси се разкряка на горкия пенсионер как задържал опашката! Тя си купи цигари и вносен алкохол междудругото. После като излезе от магазина отпраши в кола на НСО. Случката се развива това лято. Магазинчето беше в Бояна.
225
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече се чудя кой е истинският президент - Радев или жена му.
224
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължава да е нагла. Никой не споменава че в момента на проверката от КАТ къде е президентшата в колата или в магазина. но присъщо на *** от бсп ще оспорват както и с ПТП - то на бащата. Виновните да си получат наказанието като всеки българин.
223
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалки хорица са радеви, с такива доникъде няма да стигнем

Спонсорирани публикации