Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!

"Не ми се мисли какво би било, ако шофирах собствения си автомобил"
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:45,
304
Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!
Снимка: Facebook

Първата дама Десислава Радева публикува пост във Facebook за вчерашната случка от столичния булевард "Фритьоф Нансен", при който служител на НСО и катаджия влазоха в пререкание, че пилотката на службата е навлязла в насрещното.

В поста си президентшата твърди, че не е била в колата, няма акт за нарушение и не ползва бронирана лимузина, още по-малко ескорт.

Пред Bulgaria ON AIR обаче, човекът, снимал клипа настоя, че именно тя е слязла от колата и е влязла в магазин. Спорът се разразил след това.

Ето целия текст на поста на г-жа Радева:

Още по темата

В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като "бронирата кола на Радева", "ескорта на Радева", "пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента"...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярваме ти,че в този момент не си била в автомобила,защото си била в магазина за рокли.Иначе излиза,че жената от НСО сама,на своя глава използва служебен автомобил за лични нужди,пък ти кротко си стоиш в резиденцията и четеш поезия.
161
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селската кралица не е била в бронираната кола защото в момента на разправията с МВР е мерела сукманчета в магазина. Иначе щеше да има строева подготовка на полицайчетата в насрещното движение под командата на генерал Деси.
160
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо ставаш банален копеуе!!
159
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На президента изглежда много са му дърпали ушите като малък! И с тази жена още ще му ги дърпаме!
158
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде са записите от камерите? Къде са продавачките в магазина за рокли, където била влязла президентшата? От вчера досега щеше да е ясно.
157
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изтъркани милиционерски номера от апартаментников. Каквото е научил в помощното това е.
156
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Отборът на "Бистришките тигри" е летял с правителствения самолет "Еърбъс" до Варна, където е играл приятелски мач с участието на премиера Бойко Борисов. Причина за полета била загуба на премиера при игра на карти "на вързано" в Евксиноград. Борисов обещал да изпълни едно желание на съперника си Емил Димитров. Победителят поискал премиерът да играе с "Витоша" (Бистрица) срещу "Чавдар" Етрополе, на който Димитров е почетен президент. 15.08.2012
155
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпожа от селски тип! Те такива са и арогантни! Кажи че съжаляваш,че не одобряваш,че ще се стараеш за напред,а не си крий човката в пясъка с това,ами аз не съм била в колата! Президента за себе си е адвокат,а за правителството прокурор,иска да бъде моралист! Питай го преди да пишеш извинения във Фейса!
154
6
 
36
 
! Отговори
факт преди 5 години
Деси Радева е визитната картичка на Румен Радев.Проява на лош вкус.
153
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние дeбилите (80%) поддържаме руския наставник на Задунайката Радев. Ние твърдо подкрепяме избора за български президент на началника на България генерал Решетников. Ако не беше генерала от КГБ Решетников нямаше да имате и президент, нещастници с нещастници. Вместо да сте вечно благодарни на Русия за непрекъснатите освобождения и за постоянната подкрепа на путинската демокрация в България вие продължавате да плюете срещу Русия и най-възмутителното дори и срещу Путин храчите и плюете.
152
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има нещо сбъркано в последните две президентски семейства. Радеви - двама мъже, Плювнолиеви - две жени.
151
2
 
10
 
! Отговори
65 преди 5 години
,,....злият герой? Деси ,ти го каза.
150
4
 
27
 
! Отговори
Цонко преди 5 години
И защо ние трябва да й плащаме транспорта?!! НСО-то не било лукс а необходимост?!! На бившата президентша, защо не й беше необходимо?!!
149
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Арогантна ***! И мъжа и е *** с клепнали уши!
148
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне да беше написала,че не одобрява такова шофиране и паркиране, а тя..ама аз не бях в колата! Много интересен морал ни продават президентската двойка!
147
2
 
20
 
! Отговори
краси преди 5 години
Те НСО си е слугигаж, скъпо платени слуги на политиците. От кого ги охраняват политиците? Щом един политик не може спокойно до се разхожда сред народа, значи има някакъв проблем. Щом те не се чувстват сигурни в собствената си страна, явно не се справят със задължения си.Остъци от социализма, тогава партийците си имаха УБО, сега май само го прекръстиха на НСО и ходят да пазаруват, разкарват кученца и т.н.
146
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 168"В ИНТЕРВЮТО ПРИ СЛАВИ ТРИФОНОВ БОРИСОВ ИЗЛЪГА НЯКОЛКО ПЪТИ."А мишка Радев дори не посмя да си покаже кривата физиономия по телевизията камо ли пък да излъже.
145
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ИНТЕРВЮТО ПРИ СЛАВИ ТРИФОНОВ БОРИСОВ ИЗЛЪГА НЯКОЛКО ПЪТИ.
144
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хейтърите дето пишат срещу русофила Радев са платени *** на бившата жена на президента. Тя праща разни соpoсоиди да следят моралната и скромна съпруга на президента и да снимат и пишат компромати срещу президента русофил.
143
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и умно да се опитва да говори и да се държи Радев винаги ще бъде сравняван с глупавата му постъпка да си развали семейството заради тази елементарна женица.