Николай Урумов: Новото поколение се връща, има бъдеще

Вярата и любовта са двигателят, коментира актьорът в Денят ON AIR
Обновена: 25 дек 2018 10:16 | 25 дек 2018 09:45,
133

Вярата е движеща, лошо е ако си се обезверил и си изтъкан от съмнение и подозрение. Вярата, надеждата и любовта са двигателят на човешкия живот. Това каза Николай Урумов в навечерието на Рождество Христово в студиото на "Денят ON AIR".

Според него демокрацията е взела на българите т. нар. "сляпа вяра" и е останала реалната вяра.

"Имахме през тези 30 години моменти на сляпа вяра, сляпо вярвахме в много пастири и месии. Всеки един шамар, който сме получавали, ни е давал урок. От една страна сме много мнителни, от друга сме непоправимо вярващи наивници и вярваме на всичко. Изтъкани сме от това противоречие. Именно заради това сме странни, различни и интересни", каза актьорът пред Bulgaria ON AIR.

"Тези, които са заминали извън България, не са загубили своята идентичност. Те са българи, те искат да бъдат българи, те търсят България. Има едно ново поколение, което се завръща. Аз познавам такива деца, познавам и други, които са съученици и колеги на дъщеря ми, които не искат да заминават навън. Има нещо много различно и много интересно, има бъдеще за България", допълни актьорът.

Той смята, че всички българи в чужбина сънуват България и винаги в сърцата им има една нишка, която ги дърпа към родината.

"Сигурен съм, че ще става все по-хубаво и по-хубаво у нас", завърши Урумов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Йее и аз се върнах и съветвам всички да пътуват и да пробват. Повечето коментари са платени политически и то от място където никой не иска да ходи.
20
47
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не ви пука за България,защо пишете в български форум бе мишоци?*** , които са последна дупка на кавала в чужбина.Мийте задниците на чужденците и се самозаблуждавайте,че сте много успешни.
19
14
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоя е минал под крилото на Цветанов.
18
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха да бе...аз не знам кой се връща,но и като се пенсионирам аз няма да се върна..
17
13
 
58
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
Жа са върна ,ама на куково лято! И що да се върна в таз мутренска окрадена държава ? Не искам да получавам трохи, за да вегетирам и да се чуда как да преживувам всеки ден. НЕ, НЕ И НЕ! Там ,където съм живея прекрасно имам всичко и хората ме уважават като човек и специалист в работата ми.
16
12
 
60
 
! Отговори
Отново лъжа. преди 5 години
Може някой да му плаща да ги плещи тези? Иначе това хич не е вярно. Сигурно от 100 заминали, 10 се връщат, другите си остават.
15
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя образ го запомних в "Дунав Мост" с перфектната си актьорска игра на селско пиянде и имаше един случай където бяха наумували да откраднат нещо със свой съселянин и малоумната му жена на двора му вика на висок глас " Кога ще ходите у бай Рангел?"И той истерично: Да, давай, кажи на всички" Муахахахахаха....
14
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Са върна ,га са пенсионирам .
13
5
 
59
 
! Отговори
да бе връщат се преди 5 години
За това брат ми миналия месец замина при вуйчо в Коста Рика!А март месец тръгвам и аз!
12
12
 
56
 
! Отговори
Урумчеее... преди 5 години
Ко ми са прайш на вдъхновен кат сам не си верваш и за 5 евроцента?!
11
18
 
67
 
! Отговори
Санчо Панса преди 5 години
Тоя вчера явно е репетирал за нова година и се е нальокал кат дирек, та сега по сутрешните блокове разправя небивалици!!! А може и да облизва тайно ташаците на Боеко ,знае ли човек ,всеки с хобито си!!!!
10
0
 
28
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Добре, щом СА връща хаха бъдеще за вас няма обаче с тоз правопис
9
7
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този май пак е пил от откъсната глава на петел кръв (сцена в сериала Дунав мост)! Връщат се онези успелите които не им минават номерата на запад. Ники Василев ,Милен Велчев и други се върнаха щото тука никой няма да им направи нещо ако корумпират щом са с батко и братко ! Държавата все повече и повече ще се изменя и интеграцията на българите продължава . Румитата и бежанците да се оправят ,аз знам че няма да съм жив да ги храня .
8
11
 
70
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
какво бъдеще има в страна с никаква икономика, заводи, фабрики... затрихте вие нашето бъдеще и на млади и на стари. България е бита карта... нали знаете какво означава това - под тестето най-отдолу
7
0
 
27
 
! Отговори
моля преди 5 години
Коригирайте си правописната грешка в заглавието- сЕ връща,а не сА връща.
6
11
 
13
 
! Отговори
До ПРОДАВА преди 5 години
Като ми намериш Москвич Алеко ,или Волга (ГАЗ) ,тогава се обади пак*))))
5
6
 
24
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Статистиката не го отчита..... Значи не е вярно..
4
12
 
16
 
! Отговори
ПРОДАВА преди 5 години
ВАЗ 2103 - лада. Уригинални гуми. Карборатор от обикнавенна жугула. Седалките са с тапицерия. Радио с касетофон. Щорички на задния прозорец. Със газова оретба. Цена 2900 лева. С. Рупци, Видинско. Гаража на Цано всекиме знае. Имам вечи оферти
3
1
 
36
 
! Отговори
,,са връща' преди 5 години
Кой ви даде книжка бе?!
2
6
 
32
 
! Отговори
Ти да видиш преди 5 години
Да,оп са!