Николай Урумов: Новото поколение се връща, има бъдеще

Вярата и любовта са двигателят, коментира актьорът в Денят ON AIR
Обновена: 25 дек 2018 10:16 | 25 дек 2018 09:45,
133

Вярата е движеща, лошо е ако си се обезверил и си изтъкан от съмнение и подозрение. Вярата, надеждата и любовта са двигателят на човешкия живот. Това каза Николай Урумов в навечерието на Рождество Христово в студиото на "Денят ON AIR".

Според него демокрацията е взела на българите т. нар. "сляпа вяра" и е останала реалната вяра.

"Имахме през тези 30 години моменти на сляпа вяра, сляпо вярвахме в много пастири и месии. Всеки един шамар, който сме получавали, ни е давал урок. От една страна сме много мнителни, от друга сме непоправимо вярващи наивници и вярваме на всичко. Изтъкани сме от това противоречие. Именно заради това сме странни, различни и интересни", каза актьорът пред Bulgaria ON AIR.

"Тези, които са заминали извън България, не са загубили своята идентичност. Те са българи, те искат да бъдат българи, те търсят България. Има едно ново поколение, което се завръща. Аз познавам такива деца, познавам и други, които са съученици и колеги на дъщеря ми, които не искат да заминават навън. Има нещо много различно и много интересно, има бъдеще за България", допълни актьорът.

Той смята, че всички българи в чужбина сънуват България и винаги в сърцата им има една нишка, която ги дърпа към родината.

"Сигурен съм, че ще става все по-хубаво и по-хубаво у нас", завърши Урумов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя пък...изтрезней,бе...Ти артист ли си или какво?Хората тук работят за смешно заплащане,кинозалите полупразни,театрите със зор събират публика за едно представление на седмица.Връщали се, как пък не
40
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При тиквеното робство ще е така!И не ми пишете как умни и кадърни сме добре тук! Робуваме на ***, нагли и алчни престъпници!
39
13
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно положението е много по зле от колкото го описват. Буквално всеки ден четем подобни глупости.
38
37
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гастерите, които мият чинии навън, са ужасени от факта тук да стане добре. Понеже хем са си плюли на живота и са се продали за някоя пара повече, а накрая нито тънат в разкош, нито родина и бащино огнище си имат. Обичайте се повече, хубави празници са! Честита Коледа!
37
17
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя си събира публика за театъра,вече и те са празни.Народа така е оскотял,че никой не ги посещава.Чакай да се върнат Урумов,чакай.Ай наздраве от мене.
36
22
 
29
 
! Отговори
до 38 преди 5 години
Някой ден ще осъзнаеш, че пари се изкарват, но те не могат да ти осмислят живота. Пък ако си умен и образован, възможности и за доходи бол, където и да си.
35
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази статия е пропаганда. Домуса плаща на такива като тоя,белким, излъже някой да се върне. Не се връщайте, освен ако не искате да си съсипете живота.
34
14
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се върнал.Повярвах им на лъжите,че работодателите закъсали за работници.Шест месеца си търсих работа по специалноста.Не казвам,че нямах предложения-напротив,имах доста.Проблема бе че заради заплащането щях да обрека себе си и семейството си на мизерия безкрай.Сега пак съм емигрант и въобще не смятам да повторя пак.Стойте си в чужбина и не вярвайте на лъжливите българските медии.
33
10
 
37
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 5 години
Коледни шегички!
32
34
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ШМАТКАЗнам за хора, които са по 10 години в Англия и не могат едно изречение на английски да кажат.Един такъв веднъж закъснял за работа ,защото изпуснал влака и казал,че бил закъснял заради пуф-паф.90 процента,а и повече от емигрантите са бачкатори.Много рядко някой работи квалифициран труд.Ама по форумите се изкарват най-великите.И никой не ви кара да се връщате.Колкото по-малко хора, толкова по-добре.
31
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да подобрят жизнения стандарт на хората, ни изкарват тоя и оня по медиите, да ни внушават, че животът в Бг се подобрявал.
30
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 1000 заминали 1 се върнал и следва генералното заключение, че младите се връщали и не искали да заминават. Аман от пропаганада!Поне по Коледа не лъжете!
29
4
 
32
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
До шматка Това което си написал е пълни глупости и простотии -не може да заминеш за да работиш в чужбина без да знаеш поне малко чужди езици! Нека не прозвучи нескромно но аз владея 4 езика- английски ,немски руски, испански и БЪЛГАРСКИ! Така че нямам проблеми по света и с език и с професия.Обичам БЪЛГАРИЯ ОБИЧАМ ,ОБИЧАМ РАБОТЛИВИЯ ,НО СМАЧКАН И УНИЗЕН В МОМЕНТА БЪЛГАРСКИ НАРОД,но ще се върна когато чуя че тая сегашна *** която се е впила в снагата на Родината се омете! Всички българи в чужби
28
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя добре се е почерпил по празниците! Наздраве!
27
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези дни е много актуално интервюто на Красимира Стоянова по "120 мин." Ето една българка, която изцяло разбива мита за образования и способен мияч на чинии. Тя е вицепрезидент на индустриалния гигант "Сааб" за Централна и Източна Европа. Но какво се случва при контак с родината си. Въпреки способностите си, въпреки ерудицията си - защото в индустриалните гиганти няма връзки, няма натягане както в парламента или някоя партия - тя е спъната от некадърници. Е?! Защо да умираме и деградираме?!
26
14
 
60
 
! Отговори
Мда преди 5 години
ГЕРБ май вече наемат актьори да ни убеждават колко е хубаво под тяхно управление...Бих ги посъветвал да се насочат към чалга-звездите,техните фенове хем са по-многобройни,хем плиткоумни.Ще хване място.
25
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен в родния спартамент със злобния ми баща къде да ида? Имотите са много поскъпнали, в Полша при по-висок стандарт по-ниски били цените.
24
10
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Връщат се герберастите, те са с връзки и уредени позиции. Апропо не съм комунист, нито русофил. Но не харесвам Герберското робство.
23
6
 
22
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 24Къде другаде да пишат като не могат да пишат на немски английски френски....Много от тях трудно говорят вторият си език а ти искаш да пишатЧестита Коледа на всички.Където и да са.Бъдете живи и здрави
22
37
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилите начело с Радев и ментора му Иво Христов, както и Нинова и ментори и' проф. Иво Христов са на противоположното мнение.Те са като погребална руска агенция която непрекъснато, погребва България, ЕС, Америка, НАТО,...и всики друго различно от руския Гулаг !