Нешка Робева: Празникът се комерсиализира!

"Има огромно разделение, хората се сравняват един с друг"
27 дек 2018 22:10, Екип на Bulgaria On Air
38

Треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева коментира в студиото на "Денят ON AIR", че християнските празници са станали силно комерсиализирани.

"Семейството се разпада. Говорим колко хиляди са отишли на почивка. Разпадът е световен - той е разпад на цивилизацията, когато всичко виждаме в пари и се съизмерваме. Народът се сравнява един с друг и такова огромно разделение не знам дали изобщо светът е преживявал", заяви Робева.

Пред Bulgaria ON AIR тя коментира, че една голяма част от народа вегетира и се старае, за да удължи периода на тази вегетация. Според нея образование няма, а има умишлена програма за "заглаждане на мозъците".

Треньорката по художествена гимнастика заяви, че пропагандата е "обидно тъпа", но още по-обидно е, че младите хора я приемат.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"изнервен ", верно си нещо нервен,това, че гербера повяхва,нещо май те смахва... Споко, "пожарникаря" ще те опази,докато "аспуха" не ти полази!
13
4
 
23
 
! Отговори
не син преди 5 години
Двама са българските треньорите световни легенди ! Абаджиев и Робева ! Българите никога няма да им отдадат заслужените почит и уважение, поне докато са живи ! Иван Абаджиев вече е покойник, затова чуйте и вижте Нешка докато можете !
12
8
 
16
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Може би малките деца се радваха. Нямаше даже и голямо пазаруване. Хората не се радват на тези празници, възприемат ги като почивни дни. Добре, че 5 дни не бях виждал Борисов и Цветанов. Голям благодат за душата.
11
23
 
13
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
До 3. Абсолютни глу.пости си написал. Защото "пожарникарят" има титла доктор, бил е гл. секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер. Колко българи са постигнали това, бе ***, а? А ти какво си постигнал в жалкия си живот, бе невзрачник, та съдиш тези, които са постигнали 100 пъти повече от теб. *** червен.
10
20
 
8
 
! Отговори
Барекуда преди 5 години
Нешке имам оферта за теб за нова партия, правя те шефката на водопадите.
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бг се делят на хитри шопи и другите са *** селяне. Има и класово делене според парите имотите и колите.
8
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злобарка е.
7
21
 
11
 
! Отговори
Барек преди 5 години
Нешка хич не се комерсиализира та застана до Бареков. Гнус ме е от такива хора, продажници на родината
6
20
 
13
 
! Отговори
Хан Тервел преди 5 години
Откога Нешка е православна християнка????Това вече е новина....любимата вещерка на баба ти Ванга се загрижила за християнските ценности. Ами спри да си правиш езическите хореографии и спектакли...
5
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ вече е ТРАГЕДИЯ
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако днес се появи някой треньор, който да подготвя спортистите така, че 10 години всички златни и сребърни медали да взимат само българи, то и за него ще се говори непрекъснато. Ама НЕМА.
3
16
 
23
 
! Отговори
до НЕШКА грешка преди 5 години
Това, че Нешка е грешка /за тебе/ ще го преживеем. Днес е на телевизора, утре - не. Минало заминало. Но това, че Пожарникаря и Физкултурника, със завършено училище за бавноразвиващи се, определят съдбините на БГ вече е ТРАГЕДИЯ.Ама за това не ти плащат да пишеш.
2
21
 
14
 
! Отговори
тоти преди 5 години
Така е,защото навремето само за нея и БКП се говореше и всеки им се подмазваше,навеждаше,нагаждаше, а сега са никой и остават обидено забравени и историята ги зачертна,така че може да си пише и тя книжки ,стига да има защо/???
1
26
 
17
 
! Отговори
Нешка е грешка преди 5 години
Тази физкултурничка Нешка Робева е на всяка манджа мерудия. Тя от всичко разбира и за всичко ни дава акъл - за политика, за икономика, за изкуство, за философия и селско стопанство А тя просто е завършила физкултура. И с нейния акъл и нейната любима партия Бсп видяхте докъде докараха България. Кому са нужни такива безполезни хора. Нека всеки се занимава с това, което разбира.