Българи от ново време и зад граница ще оправят България?

Засега е трудно да стане, коментира Калоян Буковски
Обновена: 25 фев 2019 10:31 | 25 фев 2019 10:31, Петя Славова
168

Проект "Българи от ново време" на клуб "Милениум" включва млади българи, които работят и живеят в чужбина. Колко са сънародниците ни, които са извън България обаче не се знае. Последната информация, която беше предоставена от Министерството на външните работи, показваше около 2 милиона.

Калоян Буковски от клуб "Милениум" обаче смята, че това е най-малкият възможен брой и по думите му всичко зависи от това кои хора се броят в това число.

Той коментира и информации за евентуално сформиране на политически проект от страна на сънародниците ни зад граница, който да има претенции за власт у нас.

Буковски беше категоричен, че това сега е трудно да стане, защото такава партия ще разчита именно на гласовете зад граница, но липсата на лесно гласуване в чужбина е проблем.

"Това, което искаме да направим с този е проект, е обединение на всички социални групи", каза Буковски пред Bulgaria ON AIR по повод целта на "Българи от ново време".

От студиото на "България сутрин" той призова българските политици да търсят български кадри от чужбина, защото според него имаме много успели и доказали се сънародници, които са добри професионалисти и могат да помогнат на страната ни.

Калоян Буковски от клуб "Милениум" каза още, че сега в организацията им работят по това да няма проблеми за сънародниците ни във Великобритания да гласуват на изборите за Европейски парламент и то след Brexit.

"В последните дни се говори много за отлагане на Brexit. Една от основните пречки е европейската страна, а не британската. Ако трябва да се задържи датата, ще бъде твърд Brexit", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако кякой е профисионалист в някаква област НИКОГА не би се хванал с политика.Само най-некадърната паcминa стават политици.Вижте Боко, Цоко и нема нужда от повече примери.
124
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдаа, поредните лапачи на кюфтета се показаха на хоризонта.НЕ БЛАГОДАРЯ, не пуша!!
123
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние в момента си имаме оправачи на които децата са в чужбина..А тези предатели новите мераклии за оправачи , децата им не знаят и българки
122
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
за какво им е правосъдие, стандрат, социал, детски, пенсии, безплатно лечение, пътища и закони... българите са супер герои.. могат и с 3 лв. днес...
121
1
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
ДС маФията е превзела страната.Изход ?Единствено с военен режим Пиночет.
120
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предателите ще оправят България..
119
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България няма как да бъде "оправена", до като наследниците на БКП (дпс,сдс,герб,бсп и т.н) съществуват, та ако ще и ангели небесни да дойдат да я "оправят" !
118
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оправячи много, всеки е оправячи, нямаме нужда от оправячи, а от грамотни хора да които да работят. Като почнат да живеят и работят тук ще дойде време за протести и сваляне на престъпното правителство, лустрация на бг бизнесмените и като се сменят съдиите и има справедливост нещата ще почнат да се оправят без текива външни кандидат оправячи дето не искат да работят а да оправят.
117
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слави беше избрал управленски персонал от чужбина чрез кастинг за шоу. Крие ги сега гениите, не дава на българския народ нови водачи и овчари.
116
1
 
9
 
! Отговори
@114 преди 5 години
Мога и аз да си представя. Задушавам се тук и продължавам, но тръгна ли си, единственото, което ще искам е да си забравя концлагера. Въобще няма да ги оправям. Като викат ура за галошите и все тях си ги избират и обичат, да им сърбат попарата.
115
7
 
23
 
! Отговори
А стига оправяли преди 5 години
Помним царя и комунистическите издънки от чужбина очилатото николайчо, кокаиновият поглед с мулатка за секретарка, после завзел БТК по волята на руската външна банка. Стига с тези простотии. Който се чувства българин може да помогне и то най-вече, ако е в България. Какво ще ми каже някой от Америка, как да живея ли, докато повтаря като папагал, онова което е научил в чуждия университет, и което вероятно е крадено от България или някоя друга колония. Нечистоплътно е това и имаме вече опит.
114
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То българия достатъчно си е оправена
113
5
 
19
 
! Отговори
прост българин преди 5 години
много кухи същества са се изцвъкали вече по форума. Драги андрешковци, заблуждавате се като си мислите, че ВСИЧКИ българи в чужбина мият ..ве, чистят *** или са на социални помощи!
112
2
 
11
 
! Отговори
ИКОНОМИСТ преди 5 години
КОГАТО ЛУДИТЕ--ЕС И НАТО СЕ НАЛУДУВАТ И ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ КОЛОНИАЛНОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ ---ЕДВА ЛИ ЩЕ Е СКОРО
111
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен Бг емигрант преди 5 години
До 109"Знаят, че за тях на работата лекото и на хляба мекото е в БГ, а не в Лондон."Точно така!Живея от над 20 години извън България и не познавам нито един нормален и свестен българин,който горе-долу си е пооправил положението на новото място да има и грам подобен мерак -"да оправя" България.Така че напълно ми е ясно от кой вид са мераклиите-Бг оправачи.
110
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 108. Ей ***..влез в гугъл и напиши лукойл
109
7
 
12
 
! Отговори
Виц преди 5 години
Влиза една лека жена в обществена тоалетна, отваря вратата на кабинката, започва да си сваля гащите и забелязва, че на пода има банкнота от 20 лева. Зарадвала се жената, навела се да ги вдигне и изведнъж усетила, че почва да си ги заработва ! Ей така ще ни оправят "чужденците" !
108
2
 
9
 
! Отговори
123 преди 5 години
Ще оправят България хи хи хи ха ха ха и тези ще крадат яко
107
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този "клуб" са децата на най-дъртата червена номенклатура, преоблечени като лондонски юпита. Знаят, че за тях на работата лекото и на хляба мекото е в БГ, а не в Лондон. Затова си "зарязват" скъпоплатените работи за стотици хиляди паундове на година, защото в червената *** имат гръб от червеното си котило каквото и да предприемат.
106
9
 
13
 
! Отговори
До 107 преди 5 години
Лукоил няма никакво руско участие бе амбреажче пъпчиво наркоманско. Погледни фирмите в регистъра да видиш на кого е. Има азерско, а Азербайджан не е Русия, напротив. Азерите имат поставено отвън американско правителство. Той за това бойко, щял да купува газ от Азербайджан. Виж регистъра, холандски фирми, английски, азерски, но нищо руско, ол. игофрен разпран фашизиран