Радев за 1 май: Водим борба за достойни условия на труд и заплащане

Трудът е създал и прославил България, допълва президентът
Обновена: 1 май 2019 13:11 | 1 май 2019 11:15, Анисия Иванова
150
Радев за 1 май: Водим борба за достойни условия на труд и заплащане

Държавният глава Румен Радев поздравява българите по случай Международния празник на труда, съобщиха от Прессекретариата на Президенството.

По думите на президента трудът е създал България, възраждал я е след войните, прославял я е по света, но днес той често остава недооценен. Стотици хиляди сънародници изкарват прехраната си зад граница в търсене на достойни доходи. Това трябва да се промени и в България трябва да бъде ценен трудът на всеки български гражданин.

Да живей, живей труда! Отбелязваме Деня на труда - 1 май

"Докато светът води битка за таланти – образовани, решителни и с поглед в бъдещето, у нас борбата продължава да е за достойни условия на труд и справедливо заплащане. От нейния изход зависи и какво бъдеще ще има страната ни и нашият народ“, подчертава Румен Радев.

Държавният глава изразява признателността си към всички българи, които с усърдието си съграждат и пазят България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С борба няма да стане,щото не виждам кой ще се бори.Инертното племе ще превива гръб за дребни стотинки,но няма да излезе да потърси правата си.Чудим се защо в Гърция са по-добре от нас,въпреки 300-милиардния евродълг.Ами защото не дремят,а си търсят правата.
11
13
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Поради сложна метереологична обстановка радиационният облак навлиза в България в 5.00 часа на 1-ви май 1986 год... - радиацията е 5 000 пъти над допустимото... - малките ученици бяха в първите редици... - нямаше оставки, нямаше наказани... - затова ГЕРБ ще запише 12-та поредна победа...
10
9
 
17
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Каква е тази партизанска стилистика? Борба водел. С кого се бори? И къде? Не че се изненадвам от поредните клишета ...
9
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е това ако не е цинизъм...военен да обяснява на бачкаторите какво е Труд !
8
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешки е имало в комунизма ,но заради грешки трябваше ли да предадем народа заради шепа негодници .Днес ги виждате в политическия елит .Избраха си мафиот за премиер ,но то нали капитализма по начало си е мафия.Използват онези брадати мошеници поповете за да плюят по атеизма .
7
11
 
14
 
! Отговори
Илиян преди 5 години
Ххаха точно ти водиш тая борба!Шегаджия!Водиш борба да върнеш БСП на власт!Всичко друго, което излиза от твоята уста, е лъжа!
6
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трудът на българите е подценен, а на Радев е надценен !..направо вреден.
5
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спомням си като ученици как бкп ни изкарваха на манифестация и върху ни се изливаше чернобилския дъжд за която катастрофа атомнна в ссср не ни информираха
4
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През комунизма имаше достоен труд в нормален свят.Днес капиталистите отново извратиха света ползвайки религиите да баламосват хората.
3
6
 
19
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Пак намеци. Поне този път не каза в прав текст "САМО БСП!" :D
2
10
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
...каза бившият човек, който не е положил и 1 ерг труд, но заедно с Мишето крадяха от залъка на наборните военнослужещи.
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога в България труда е заплащан достойно? Никога знаем какви бяха заплатите през "комунизма", да не говорим за сега.Обслужваш нечии интереси, не се прави на интересен