Шефът на Кристиян го накарал да хакне НАП? Той от Канада: Простотия!

Иван Тодоров планирал посещението преди 2 месеца, предава се във вторник
26 юли 2019 11:05,
125
Шефът на Кристиян го накарал да хакне НАП? Той от Канада: Простотия!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Не се страхувам от нищо, знам че в момента има някаква версия, според която се очаква да бъда арестуван на летището, но аз не се крия. Това обяви шефът на "ТАД груп" Иван Тодоров, който е обявен за издирване от властите.

Тодоров поясни, че е в Канада на бизнес пътуване, планирано преди два месеца.

Още по темата
"Аз съм на отдавна планирано посещение и по принцип моята идея е, когато се прибера,във вторник, да отида при органите, които искат някакво съдействие от мен", обясни Тодоров пред Нова тв.

Той отрече да е искал от Кристиян Бойков да източи информация от базата данни на НАП.

"Каква полза бих имал да се източи някаква база данни на НАП и още повече да бъде качена публично", заяви Тодоров и определи тази версия като "простотия".

И да е имало някакви бази, това не значи, че Кристиян ги е хакнал. Такива бази има под път и над път в интернет и всеки може да ги изтегли.

Шефът на ТАД груп обясни, че не знае какво има на компютъра на Кристиян.

"Той си го е инсталирал, криптирал. Ние самите в договорите си пишем, че те нямат право да тестват, хакват, да проникват в чужди системи, ако това не е изрично, писмено подадено към тях. И ако нарушат това дължат глоба от 100 000 лева", обясни шефът на "ТАД груп".

Иван Тодоров обясни, че е дал достъп до своя компютър на разследващите, когато те са посетили офиса на компанията, но те не са пожелали да видят.

"Не съм обвързан с нито една партия. Не са ме търсили, нямам връзки с такива хора", отсече Тодоров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Факта че толкова бързо решиха кои са виновни за източването на данни говори че:Това не са истинските виновни.Лично аз смятам така,много се говори и пише за това ,промиват се мозъците на хората да повярвят че тази фирма има нещо общо но, целият този фарс е да унищожат самият бизнес на господина в бг Това е Бтлгария за съжаление. Усетят ли че в даден бизнес че започват да се трупат големи капитали,Моментално се намира начин да се унищожи.За мен това е истината.Затова и инвеститори няма много в бг
104
1
 
18
 
! Отговори
Човек преди 4 години
България се съсипва пред погледа ни. Всички искаме да прогресираме. Има един начин - българите трябва да се събудим. Всички мрънкаме и сме недоволни от държавата. Добре. Но само с думи не става. Няма кой да дойде да ни оправи, ние трябва да го направим. Трябва активно да защитаваме интересите си и да не се отказваме. Освен това трябва да разпространим тази идея, за да разберат всички, че това е начинът. Направим ли това, ние ще оправим държавата. Защото НИЕ сме държавата.
103
5
 
4
 
! Отговори
Някойси преди 4 години
До гладен мрънкач. Човекът ясни заяви, че не е обвързан с никоя партия. Ама нещо си било преди 11 години. Тя и *** беше свързана със СДС преди 20 години, а сега е лидер на БСП.
102
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефът на фирмата-хакер е един от учредителите на ОПГ-ГЕРБ.Моля тр0ловете им да коментират този факт.
101
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият този фарс ще е забавен, доакот не ни обуят, да плащаме глоби, дето и внуците ни ще ги боли от тях ...
100
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Ти да видиш..Направо пътя, чантата.... и където ти видят очите. То е ясно, че България не е демократична държава... ти ще гласуваш :) Те такива номера знаят тези, че едни избори не могат да си организират. Големите (само по-избератели) партии в България в един цирк играят - те са колеги.
99
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Не знам как ще сложат ръка и на IT сектора. Хората ще си вдигнат чуковете и тук ще си останем само с добрите спомени. Много недомислици, изхвърляне, смешен ПР...а малко сериозна и задълбочена работа.
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До100.Пропуснал е себе си.Чувал съм,да казват: Пускай го да бръмчи.
97
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Не съм обвързан с нито една партия. Не са ме търсили, нямам връзки с такива хора", отсече Тодоров.- Е , сега на кого да вярвам , на горе написаното или на това ,което каза той вчера в новините , че е един от учредителите на ГЕРБ ? Май започнаха , един друг да се изяждат в тази партия.
96
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе къде се покрива Тлъстия Суджук тези дни, нещо не го виждаме!?Освен глупостите за магьосници, нищо друго от него. Да каже нещо за магьосника Гешев, НАП, чумата, не нито дума!? Защо така бе баце? Отново никой министър и чиновник не е виновен за поразиите в държавата. Виновни били 20 годишно момче магьосник и селяните които гледали по 1 прасе в задния двор! Смях!
95
2
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колеги, моля ви да не обръщате внимание на колегата #83. Явно е пропуснал уроците по пунктуация в училище.
94
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИЗЛИЗА ВРЪЗКАТА С БСП И ЗАПОЧВАТА АРЕСТИТЕ
93
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не осъзнават, че подобни простотии и лов на вещици спрямо единствения работещ сектор в България - IT, ще бъдат отблъскващи за всеки, обмислящ стартиране на такъв бизнес у нас. Лошо
92
7
 
34
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Всичко е с цел сплашване/рекет. Какво, защо, кой едва ли ще разберем. За последните 15г. нито една гръмка акция не е довела до затвор. Гешев и компания си действат като ВИС/СИК едно време.
91
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов ще подари 50 милиона пари на данъкоплатците на шефа си Ахмед Доган за да поддържа СТУДЕН РЕЗЕРВ чрез частния си ТЕЦ-Варна.Ама овчето племе спи непробуден сън ...
90
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОТ КАНАДА Е? Е ТАМ ЛЕСНО ЩЕ ГО СПИПАТ.
89
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още малко и шефа го накарал ,да яде печени негърчета . Съвсем изпростяха .Очевидно безсилиие и желание за манипулации. Правосъдие ???
88
10
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До Дядо Соци Ама аз знам че 2009 година са родени 81 000х деца ,а миналата година по малко от 50 000 х. Гарантирано от ГЕРБ.Знам че ГЕРБ ,,прододоха ,на Доган ,ТЕЦ Варна ,на Пеевски Булгартабак, ИК Родина ,,Труд, 24 часа ,на Турция ,Турски поток ,АЕЦ ,на ИДИЛ -оръжие и подаръци И още знам .
87
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама вие вярвате ли на Гешев ,куклата на Пеевски ?
86
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тикволандци, крайно време е да си смените първо Личните карти, после ЕГН-тата, накрая мозъка дето го нямате и последния да дръпне шалтера на Ко чината ТИКВОЛАНДИЯ.

Спонсорирани публикации