Шоуто на Слави Трифонов свърши, за да продължи – влиза в политиката

Ще прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"
932
Шоуто на Слави Трифонов свърши, за да продължи – влиза в политиката
Снимка: Dnes.bg

В последния ден на юли, след 19 години в ефир, приключи своето съществуване "Шоуто на Слави".

"Уважаеми зрители, казвал съм това 4176 пъти. Искам да ви благодаря, че 4176 пъти бяхме заедно", започна последното издание той. След което на диванчето седнаха част от неговите колеги, за да споделят спомени и благодарности за прекараното време - Иван Кулеков, Венелин Венков, актьорът Краси Радков, сценаристът Ивайло Вълчев, шефката на балет Магаданс, че дори и реквизиторът Ванката, който през годините стана част и от актьорския състав.

Всъщност, най-чаканият момент настъпи в последните минути на предаването. Тогава стана ясно, че шоуто свършва, но само за да продължи.

Слави Трифонов ще прави собствена телевизия, която ще се казва "Седем осми", а самият той ще оглави и партията "Няма такава държава". Чрез нея той се закани да влезе в парламента и да изпълни всички точки, за които българите гласуваха на референдум.

Трифонов направи равносметка, че когато "Шоуто на Слави" е тръгвало сме били на 33-35 място по свобода на словото, а сега сме на 111-то.

"Става дума за свобода. Отнемане на свобода. Свободата да говориш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята гледна точка. Не всички гледни точки, а твоята гледна точка. И на кой му пука? Видимо на огромната част от медиите не им пука. За вас, уважаеми зрители, не знам, но на мен ми пука. На моите колеги, с които имам честта да работя – също. Затова ние напускаме Би Ти Ви. Благодарни сме на Би Ти Ви и на всички хора, с които сме работили - всички мениджъри, всички служители. За нас беше страхотно 19-годишно преживяване. Но пред сигурността на сегашната обстановка ние избираме несигурността на свободата", заяви в ефир Слави.

Той уточни, че телевизионният му проект ще стартира от 15 септември, а неговият девиз ще бъде "Силата е в истината!".

"Аз и моите колеги бяхме инициатори на референдум, на който гласуваха 3 милиона и половина българи, а политическата класа се подигра с нас. С нас - българските граждани. И волята на гласувалите на законен референдум българи бе пренебрегната. Направихме всичко възможно и доказахме, че Референдумът беше успешен. В съда доказахме, че ЦИК е нарушила закона и не е отчела много повече от онези липсващи 12 хиляди гласа. След това народното събрание също наруши закона, който само беше приело, и отказа да разгледа резултатите от референдума. Ние протестирахме срещу това беззаконие и там, пред парламента, казах на политическата класа, че като не искате да ни гледате отвън, ще ни гледате отвътре".

С тези думи той официализира и навлизането си в политиката чрез проекта "Няма такава държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


932
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
660
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя грозноват плешивец от снимката горе разнасящ чалгия навсякъде той ли ще влуза в парламента бе? Плюя по челото му,
659
11
 
13
 
! Отговори
Българин! преди 4 години
"Ще прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава""Ами хайде де! Какво още чака?!? Да прави партия, да вкарва 121 депутата на следващите избори и да оправя България! Трябваше много отдавна да го направи! Ама не! Далеч по-лесно е само да стой отстрани и да критикува, както правят всички нормални Бай ***! ТЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО, РАЗБИРАТ ВСИЧКО, МОГАТ ВСИЧКО, НО НЕ ПРАВЯТ НИЩО! САМО СТОЯТ, КРИТИКУВАТ И ЧАКАТ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ДРУГ И ДА ИМ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА!
658
5
 
17
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Слави е телевизионер и ще успее с телевизията , но с партия " Няма такава държава " ще се провали. А името на партията кърти мивка. Ще стане за смях по света.
657
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Сдъвче",ама за 20 лв толко-неграмотни ***:)
656
14
 
6
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Смешници може по телевизията - като не ми харесват, ставам и ги изгасям (на този не съм гледал и едно предаване). Но в парламента смешници НЕ ЩА! Ставай уличен *** ако искаш и нямаш работа, остави сериозните неща като политиката на други. Иначе кой каквото си е свикнал - и там ще си *** (не че в парламента не е цирк). Но с един по-малко е с един по малко и така остава местото за поне друг сериозен човек.
655
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сдъвче се пише,идиоте:)
654
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Системата ще здъвче и изплюе и теб.
653
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В ПИК коментиращите пишат,че на Слави му плащат Цж. Василев,това означава,че е от опозицията на ГЕРБ,че то по-добре за патриотите да се гласува,отколкото за него.Щом играе за пари,а не от сърце,представете си ако спечели какво ще прави за много пари!Айде гид,гид,Слави!
652
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другари и господа ***,бих желал да ви попитам само едно.За онези мизерни 20 лв ли работите до 22:00 вечерта,време е да си направите синдикат,който да ви спаси от този робски труд,или да си намерите свестна работа.Забравих,не можете,прекалено мързеливи и неспособни сте.
651
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е ,Е , Е ! ДОЙДЕ ВРЕМЕ ! ЗНАЧИ СА СТИГНАЛИ ДЪНОТО И ЗАТОВА АКТИВИРАТ ПОРЕДНИЯТ ПРЕДПАЗИТЕЛ ......НАУЧИ МЕ ,ТАТЕ ,ЖИЦА ДА КРАДААА.. АА ..А... Пази Боже !ИНТЕРЕСНО,КЪМ КОИ ТАИНИ СЛУЖБИ СЕ ВОДИ ?
650
14
 
3
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
С.Трифонов е един много мъдър вокален изпълнител на чалга от който може да излезе добър политик. Поради тази причина като политик той трябва да се придържа към БСП защото мъдрост в ГЕРБ няма. Защото ББорисов краде държавата, докато БСП гради и развива държавата. Когато БСП беше на власт нямаше недоволни, сега няма доволни.
649
1
 
4
 
! Отговори
Човек преди 4 години
До "Хейтър"?Смъртта е много по - леко наказание от затвора - да седиш цял живот в една килия. като умреш все пак не ти пука. Не мога да разбера как ме свързваш с някаква партия, аз не подкрепям никоя. Съгласен съм, че всички теябва да паднат - по един или друг начин. Но ако не се промени манталитетът на хората това ще е безсмислено.
648
4
 
6
 
! Отговори
майнатайм преди 4 години
Много години се се оправяме. На ужким.Абе никой от политиците депутатите магистратите полит бизнесмените не заслужават правото да се наричат Български ..Нямат право да цапат това свещено име.За да няма такава държава .
647
4
 
4
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 4 години
До ЧовекЩом агитираш за безкръвна промяна и "разумно гласуване", ясен си ми. Поредното БКП/ДС производно.
646
3
 
3
 
! Отговори
Човек преди 4 години
До "Хейтър"? Може, може да се оправи. Но едно нещо трябва да се направи. Виждаш ли, сега много хора имат статичен манталитет, те са като стадо, не са готови да се оправят сами искат някой да ги води. Ето тук идват хората, които разпространяват идеята, че трябва да сме самостояелни, да отстояваме интересите си, да ценим културата и т.н. Ако достатъчно много започнем да разпространяваме тази идея и (стадото) ще се присъедини, защото ще взима тази идея насериозно. И така можем да се оправим.
645
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чуден коментар!?Тръгнал ББ да пада, затова решил да плати F 16 наведнъж? Какво си разбрал,че ние не те разбрахме? В духа на БСП е те да поръчват,а други да плащат!
644
2
 
6
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 4 години
До ЧовекИма само един-единствен начин и той не е чрез гласуване и избори, а да се избият поне десетина хиляди на жълтите павета и да виснат тела от уличните лампи. Уви, това трябваше да се случи най-късно допреди 20 години. Сега вече сме в такава икономическа хватка, че и това няма да оправи нещата. А от друга страна, никога не сме имали народ, подходящ да направи това, няма и да има!
643
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
итоя гнусар липсвашепоредната гербава патерицавинаги имат някой който силно плюе банкянското *** а после е оказва най яката патерицакато си спомня как янето щеше да го уволнява и сакви ги ръсеше и накпая всички недоволни от герб станаха основата на най яката гербава патерицасценарият е същия и ще има още потирициза да оберат гласовете на недоволните за да спасят гербавото *** комуниста второ поколение от банкя
642
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Най-накрая да се случи това което всички чакаха!
641
2
 
6
 
! Отговори
Човек преди 4 години
До 685:Точно затова българите трябва да се научим да не чакаме никого, да се управляваме сами, да защитаваме интересите си сами и да контролираме управляващите. Разбираш го добре, НЯМА кой да дойде да ни оправи. Ние ще го направим.