Шоуто на Слави Трифонов свърши, за да продължи – влиза в политиката

Ще прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"
932
Шоуто на Слави Трифонов свърши, за да продължи – влиза в политиката
Снимка: Dnes.bg

В последния ден на юли, след 19 години в ефир, приключи своето съществуване "Шоуто на Слави".

"Уважаеми зрители, казвал съм това 4176 пъти. Искам да ви благодаря, че 4176 пъти бяхме заедно", започна последното издание той. След което на диванчето седнаха част от неговите колеги, за да споделят спомени и благодарности за прекараното време - Иван Кулеков, Венелин Венков, актьорът Краси Радков, сценаристът Ивайло Вълчев, шефката на балет Магаданс, че дори и реквизиторът Ванката, който през годините стана част и от актьорския състав.

Всъщност, най-чаканият момент настъпи в последните минути на предаването. Тогава стана ясно, че шоуто свършва, но само за да продължи.

Слави Трифонов ще прави собствена телевизия, която ще се казва "Седем осми", а самият той ще оглави и партията "Няма такава държава". Чрез нея той се закани да влезе в парламента и да изпълни всички точки, за които българите гласуваха на референдум.

Трифонов направи равносметка, че когато "Шоуто на Слави" е тръгвало сме били на 33-35 място по свобода на словото, а сега сме на 111-то.

"Става дума за свобода. Отнемане на свобода. Свободата да говориш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята гледна точка. Не всички гледни точки, а твоята гледна точка. И на кой му пука? Видимо на огромната част от медиите не им пука. За вас, уважаеми зрители, не знам, но на мен ми пука. На моите колеги, с които имам честта да работя – също. Затова ние напускаме Би Ти Ви. Благодарни сме на Би Ти Ви и на всички хора, с които сме работили - всички мениджъри, всички служители. За нас беше страхотно 19-годишно преживяване. Но пред сигурността на сегашната обстановка ние избираме несигурността на свободата", заяви в ефир Слави.

Той уточни, че телевизионният му проект ще стартира от 15 септември, а неговият девиз ще бъде "Силата е в истината!".

"Аз и моите колеги бяхме инициатори на референдум, на който гласуваха 3 милиона и половина българи, а политическата класа се подигра с нас. С нас - българските граждани. И волята на гласувалите на законен референдум българи бе пренебрегната. Направихме всичко възможно и доказахме, че Референдумът беше успешен. В съда доказахме, че ЦИК е нарушила закона и не е отчела много повече от онези липсващи 12 хиляди гласа. След това народното събрание също наруши закона, който само беше приело, и отказа да разгледа резултатите от референдума. Ние протестирахме срещу това беззаконие и там, пред парламента, казах на политическата класа, че като не искате да ни гледате отвън, ще ни гледате отвътре".

С тези думи той официализира и навлизането си в политиката чрез проекта "Няма такава държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


932
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
640
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбрах защо ББ реши да плати накуп самолетите.Тръгва да пада и това е коз като магистралите,сламка за удавник...
639
3
 
3
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 4 години
До Анонимен682И кой точно свестен би се появил? Обръщам се само към тъпите, защото интересчиите така или иначе ще гласуват за някой - замислете се какво е нужно, за да направиш партия, да ти се даде подиум, както и телевизионно време, поне за да изглеждаш конкурентен. Помислете какъв човек/партия може да си позволи това и дали има дори и 0,0001% шанс такъв да е свестен!?
638
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кош с луковата телевизия веднага пусна "изследвания" на приближени агенцийки колко нисък е рейтинга на Слави и колко висок-на Мария Грабиел и компания.Да се спукаш от смях.Правете го малко по-умно,не урбулешката-юруш,тадъф,тадъф..
637
4
 
1
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
До 682 А дано. Не знам дали това ще е Слави обаче. Ще видим, може и да излезе нещо от него, ама ме съмнява.
636
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герб са пътници. Ако има някой свестен хората ще гласуват за него.
635
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да гласувам за чалгар!Няма да гласувам и за пожарникар!Нито за комунист!То други няма!Еми няма да гласувам изобщо!
634
4
 
2
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
До 676 От трън та на глог. Слави е като Зеленски, ама "една идейчица по - простичък".
633
5
 
4
 
! Отговори
мъдуров преди 4 години
Давай пич хората са с тебе. Ама няма да се плашиш както от резултатите на референдума.Чак се покри после и май се зарадва че не го признаха. Бъди мъж .
632
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато българите узреят ще разпусната Парламента. Той не носи демокрация, а е временно убежище за платили си за удоволствието хора. Затова от парламента не очаквайте нищо хубаво.
631
8
 
9
 
! Отговори
hotlips преди 4 години
слави с теб сме
630
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страх ги е герберастите. Усещат че краят им е близо и ще се простят с ла пачката.Затова са мобилизирали всичките си форумни тр0лове.
629
14
 
19
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
Слави Трифонов въведе чалго - мутренската култура в България и точно той я популяризира в големи мащаби, като така допринесе за опростяването на народа. Сега иска да внесе чагата и в парламента. Да се надяваме, че като предаването му свърши по - малко ще се промиват мозъците на хора с тази дегенератска култура.
628
5
 
10
 
! Отговори
К6 преди 4 години
Боже опази сляпо да прогледне
627
17
 
17
 
! Отговори
Asd преди 4 години
Аз съм много изненадан, че тоя изобщо някой го гледа...Най-вероятно членува в някой "масонски" клуб...не случайно когато борисов, цацаров и други отидоха при него, той стана толкова смекчен...песните му до една изпокрадени...чалгарска му работа.....ако тоя, волен сидеров и борисов са ви идеал за българи, по-добре се затривайте..
626
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Трифонов направи равносметка, че когато "Шоуто на Слави" е тръгвало сме били на 33-35 място по свобода на словото, а сега сме на 111-то."Кой ли беше министър-председател когато "Шоуто тръгваше"Май беше един за когото ти плащаха да го плюеш!!!
625
17
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Този филм сме го гледали вече и то, неведнъж! Все чакаме някой нов месия да дойде и да тури ред в държавата! Надявахме се на Иван Костов, на Царя и на Бойко Борисов! Никой от тях не оправда надеждите ни и България е най-бедната държава в ЕС, без промишленост, без туризъм, без земеделие, а сега унищожаваме и животновъдството!Един чалгаджия, едва ли ще е новият месия?!
624
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не забрави да включи и Деса Поетеса в проекта,че без нея за къде?Кой ще разсмива публиката?(няма шега)
623
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Слави! Най - напред разчупи тази шуробазинащина тлееща от години. Разкарай половината търтей от разните му институции и ги в карай в производството да изкарват блага. И без това на бизнеса му трябва. Обърни внимание на клоаката наречена съдебна система и на всички затвори въдвори железни закони граничещи с ужаса. Само така ще бъдеш високо уважаван и ще жънеш успехи. Пожелавам ти успех. Ще следя зорко платформата ти и един глас имаш от мен. Успех, Слави!
622
5
 
16
 
! Отговори
През 2-3 преди 4 години
години кукловодите пръкват по някой нов политически проект, то не беше Яне Янев, то небеше Атака, пък като се изчерпа - Разединени Патриоти, пробваха и с воля, но явно бързо залязва, сега ще пробват и с ТрифоновИ той се изживява като борец за свобода.Всички обаче помним сервилното му поведени, когато миналата година му гостува Б.Б.остави го да си пее песента. Не му зададе и един неудобен въпрос. За сметка на това след това една седмица обясняваше какви въпроси е искал да му зададе
621
2
 
13
 
! Отговори
Татяна преди 4 години
Интересно е защо има толкова много коментари. Това е факт.