Проф. Близнашки: Концепцията на Гешев е правилна!

Според него системата има нужда от промяна
Обновена: 24 авг 2019 21:37 | 24 авг 2019 21:36, Веселина Йорданова
34

"Концепцията на Гешев е правилна", заяви проф. Георги Близнашки в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

По думите му системата има нужда от промяна и това е начинът.

"Протестите срещу него са нелегитимни. Това са определен кръг от хора, които търсят дестабилизация", коментира още той.

Ще насърчавам публичността, при стрикно изпълнение на стандартите, заложени в Конституцията. Това пише в Концепцията за стратегическо управление на Прокуратурата на Република България, която единствният кандидат за главен прокурор - Иван Гешев, представи наскоро пред Висшия съдебен съвет.

С това става ясно, че тенденцията от последните седмици за представяне пред обществото на доказателствен материал по дела с изключителен обществен интерес ще продължат.

Основна отправна точка на неговия мандат пък ще бъде отпадането на мониторинговия доклад по правосъдието на Европейската комисия и завършването на процеса на съдебната реформа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
27
 
! Отговори
V преди 4 години
Аве тоя не го ли назначи Плевела за политик ве ??? Лелеее и тоя ми говори да ,,демокрация,, Ей ца.рвул демокрация означава да те няма тебе на света ,а народа да избира кой да управлява ,дали да сме в ЕС и нато .И ква да е съдебната система . Демокрация е да ги няма хора като тебе дето никой не ги е избирал .В България има два вида партии .Едните са американски партии тип ф16 ,а другите европейски от типа грипен .Познай кои управляват България ? ,,демократ,, а никой не го е избирал.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проф. Близнашки, вярно ли е, че в един от институтите на БАН протеже на Митко Григоров е тормозило ваша роднина?Онзи М. Григоров от някогашното Политбюро.Шапките ли си омешахте или наистина преди време онзи институт е бил управляван от много страхлив натегач?
4
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слуга на Диктатора Борисов и Пеевски!
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема да се плашите . Ако не е правилна , ко толкУз. Държавата, т.е. народа ще плати там едни обезщетения в Страсбург , Гешко ша са признае за "сгрешил" и ще се покае със сАлзичка в окото . Стандартните неща .
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахаха...Господинът с удебелен от обслужване на властта език.Веднага му повярвахме!
1
4
 
28
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Близнашки, знаем те що за стока си. Ти легитимира едно управление на Борисофф и замете гешефтите му, правейки уж пълни проверки.Айде шат ъп.

Спонсорирани публикации