Стартира третата част на акция "Зима"

Ще се проверят всички превозни средства
Обновена: 22 ное 2019 16:36 | 22 ное 2019 16:35, Ния Христова
38
Стартира третата част на акция "Зима"
Снимка: Булфото

От днес започва третата част на акция "Зима". До момента на прицел бяха пешеходците и велосипедистите, сега идва ред на моторните превозни средства.Ще се проверяват техническото им състояние и осветителната система.

До момента над 43 000 водачи са глобени от началото на акцията. Ще има и строг контрол вържу поведението на шофьорите, съобщават от bTV.

Глобите започват от 500 лева при опасна техническа неизправност. При значителна - 200 лева и при незначителна- 50 лева.

При неизправност на гумите може да се наложи глоба от най- висока степен.

Проверките ще продължат до края на месеца.
   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: акцияКАТпроверки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ай сиктирАйде да видим как ще им го кажеш като ти накъртят табелите, вземат ти талона на колата и те натирят на повторен преглед за да те пуснат в движение. (говорим ако разбира се ти открият значителна техническа неизправност).
14
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лайтмотивът на гербераската шайка престъпници е "глобата"!Глобата за тях е култ!Бюджетни приходи няма щото няма производство!Няма как 300 000 реално произвеждащи нещо да хранят 3 милиона индийци,2 милиона пенсионери и още един милион държавни хрантутници и други занимаващи се с "нищо"!П,юс това трябва да се съберат милиарди и за бъдещи ненужни самолети! Бюджета на гърбавите е от това,глоби,данъци и такси! Фалирала държава!Пари няма,действайте!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и к'во спират ме с жената и питат "духа ли топло" , ся как да отговоря за да не съм прецакан???
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ай сиктирНай- малкото и те карат коли, професоре.Голямата техническа философия - да знаеш и прилагаш това което законът изисква от теб да го спазваш и прилагаш.
11
1
 
6
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
До :)8 Да имат възможност освен гумите и светлините да проверяват и за аптечки, пожарогасители, наличието на жълти жилетки и т.н. ,но не и за техническата изправност на автомобилите за това има ГТП.
10
0
 
9
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
До Анонимен 6 Какво общо има спазването на закона и правилника с написаното от мен просто коментирам, че катаджиите в по-голямата си част са технически неграмотни.
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко може да се провери: - Гумите - тип и степен на износване, окомплектоване; - Светлини - Спирачки - Отопление - Чистачки и работа на измиващото у-во на джамовете - Гражданска, винетка, преглед - Наличие на неплатени глоби и невръчени фишовеМалко ли ти се вижда?
8
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 4 години
Ай сиктир в чл.10 от правилника има поне още 10-тина неща, които могат да установят ;)
7
2
 
15
 
! Отговори
БОКО ТИКВУНЯ преди 4 години
Дране !Важното е дране да има на плебса и да пълним партийната и държавна каса.И пак гласувайте за мен !Знам ви аз вас, мазохисчета.Аз съм *** и вие сте ... прости. Затова се разбираме.
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ай сиктирВсички караме коли, всички сме длъжни да спазваме закона и правилника, значи всички разбираме.Който не разбира - да тръгва пеш.
5
1
 
12
 
! Отговори
Може може преди 4 години
Ще си мушне оная работа се аспуха и ще замери вредните емисии.
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато всичко това се прави:1. Кампанийно2. По хранилките3. За пари4. За да се отчете колкото се може по- голяма бройка, за да се симулира дейностЕФЕКТ НЯМА КАК ДА ИМА! НАРОДЪТ СЕ ИЗПОТРЕПА И СТАВА ВСЕ ПО- ЗЛЕ!
3
1
 
23
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Непрекъснато пишете глупости ! По какъв начин един катаджия който в повечето случаи нищо не разбира от автомобили ще определи техническото му състояние ????? Може само да премери дълбочината на протектора и да провери светлините всичко друго са си празни приказки.
2
2
 
7
 
! Отговори
😀&#1 преди 4 години
Като паркираш на някоя велоалея с включени аварийни светлини, определено имаш неизправност.
1
1
 
25
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 4 години
Ако имам валиден технически преглед и нищо не се е случило междувременно - как милиционерите ще определят 'на око' че имам неизправност?

Спонсорирани публикации