София към шофьора, блъснал мъжа й: Предай се, за да намери покой душата ти

Вече 40 дни без следа от избягалия шофьор, убил велосипедист в София
Обновена: 29 ное 2019 15:08 | 29 ное 2019 15:00, Анисия Иванова
49

Вече 40 дни няма следа от шофьора, блъснал и убил велосипедист и избягал. Катастрофата стана на 21 октомври посред бял ден, а жертвата е 42-годишен мъж с две деца, който отивал на работа с колелото си.

На 21 октомври животът на София Господинова и нейното семейство се преобръща за секунди.

Призивът, който тя отправи към него, е да се предаде: "За да остане честен пред себе си, да намери покой душата му."

"Сутринта на път за работа моят съпруг Константин Касабов е бил блъснат или му e oтнето предимство, или е бил засечен малко преди стадион "Локомотив“ на бул. "Рожен", при което получава много тежки наранявания и след 3 дни в болницата почина", разказа пред репортер на Bulgaria ON AIR София Господинова.

Още по темата

Свидетели на инцидента не са открити и така наказан за смъртта на Константин няма.

"Ние не знаем какво е станало, не сме били там, няма камери на кръстовището. Все пак би трябвало човекът да спре и да се обади 112, да окаже помощ. Не се знае чия е била вината действително, но чиято и да е била вината, би трябвало да останем хора и да помогнем в такава ситуация", каза още София.

"Не чувствам яд и омраза към този, който го е извършил. По-скоро болката от това, че загубих съпруга си. А този, който го е направил ще си понесе наказанието – било то от съда или от Господ един ден", сподели жената.

От СДВР призовават всеки, който има информация за инцидента или за водача на автомобила, да подаде сигнал на тел.112 или в най-близкото районно управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
15
 
! Отговори
2 преди 4 години
До 1Да не забравяме също така , че по клетките на мобилните оператори може да се локализираткои са били в района. Кои продължават да бъдат статични и кои си променят локацията. Справка случая от лятото с разчленените хора.
24
3
 
23
 
! Отговори
1 преди 4 години
Малко преди стадиона в Надежда пътното платно се покрива от охранителни камери на автомивка, бензиностанция и магазин за електроматериали. Не е възможно да няма запис на инцидента, това да не им е маскировката от филма "Хищника". Просто властите не искат това престъпление да бъде разкрито!
23
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази милата толкова да е невинна и ... !
22
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В трамвая говорят, че убиеца бил висш ченгесар. Прав беше Димитър Стоянов като каза, качете се на тротоарите, за да не ви згазят другарите.
21
8
 
13
 
! Отговори
нормален преди 4 години
Абе хора,на велосипеда няма една драскотинка,там трафикът е интензивен,не може поне пет души да не са го видели а то явно никой нищо не е разбрал,или нищо нередно не е видял.Може да му е прималяло и да е паднал сам? Ако беше паднал до или между колите ще се види ,той не е врабче.Как точно и кой по точно реши че е блъснат???
20
0
 
11
 
! Отговори
до Т преди 4 години
- пазя се на макс и доверие никому. Тук е джунгла и Ад.------Подкрепям те напълно!
19
0
 
7
 
! Отговори
питонка преди 4 години
До Митко 21 смС всяка следваща статия сантиметрите се увеличават... Не ми мисли до довечера!
18
2
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Ако се предаде и влезе в затвора, после цял живот ще го гризе съвестта.
17
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вероятно е бил блъснат... Ами ако просто е паднал сам?
16
2
 
23
 
! Отговори
Митко 21 см преди 4 години
Кой знае кой велможа е утепал горкия човек. Как да се предаде....да не е луд. Лош шанс за велосипедиста
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го търсят вече извън България. За 40 дни той може да е минал границата.
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
едва ли ще си признае. За да намери покой душата, *** да седи в дрънголника - едва ли
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да се намери някой да каже "Кольо от Казичене беше", дълбоко се съмнявам да осъдят някой на едно голо свидетелско показание.
12
5
 
79
 
! Отговори
T преди 4 години
До АнонименПо Рожен аз карам с 50 км/ч, даже километражът показва 53-54 км/ч, и ме подминават все едно съм спрял. Нервят ми се, че им преча - то са клаксони, то са нарочни засичания, то често са и жестове с юмруци. Сами можете да си представите какво дивашко племе населява тези земи. Грешката на този човек е, че е вярвал в другите хора. Аз отдавна съм ги отписал и съм наясно какво представляват - пазя се на макс и доверие никому. Тук е джунгла и Ад.
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бе той не се е предал точно за това, за да му е спокойно
10
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Константин Касабов е бил блъснат или му e oтнето предимство, или е бил засечен малко преди стадион "Локомотив на бул. "Рожен"---------------Абе, с каква скорост трябва са карали в градски условия, за да се стигне до такъв трагичен изход???При максимално допустима скорост от 50 км/ч в града, плюс колан и плюс еър багове е невъзможен летален край!Тъй, че смятайте какво е ставало на пътя!
9
1
 
22
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
А ако е ремарке на камион, ще има само една следичка от изчистеното мръсно.
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Не чувствам яд и омраза към този, който го е извършил."София, то аз чувствам яд и омраза към извършителя, а за теб не знам.....
7
4
 
30
 
! Отговори
2070 преди 4 години
Спокойно, до 2070 няма да ни има, напълно заслужено. Жалко за всички предходни поколения борили се за нещо на тази територия, ще сме страничка в нечий учебник по история и толкоз. Еволюцията си знае работата. На шоферчето ако все пак чете: Лайньо, има възмездие, за теб ще е доста по-гадно...
6
11
 
41
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Първо шофьорът може изобщо да не знае, че е блъснал човек, ако го е ударил странично.Второ - велосипед в София САМО по велоалеите. Организацията на движението е такава, че да караш велосипед по пътя е равносилно на самоубийство.