Bulgaria Air за пореден път е най-добрият авиопревозвач в България

Sky Awards се провежда всяка година
4 дек 2019 22:50, Нели Христова
70

За втора поредна година Bulgaria Air грабна голямата награда за най-добър авиопревозвач на годината на градите Sky Awards.

На бляскава церемония бяха отличени най-предпочитаните 7 авиокомпании в България, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Навръх 17-ия си рожден ден Bulgaria Air за пореден път грабна и приза за най-предпочитана авиокомпания за къси и средни полети.

Sky Awards се провежда всяка година в началото на декември в чест на Международния ден на гражданската авиация.

Тази годината темата е "Грижа и удовлетвореност на пътниците и клиентите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Не знаех че имат конкуренти!
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям смях....!!!
39
0
 
1
 
! Отговори
Hero Nakamura преди 4 години
Вече шести месец се крият като мишки и никакъв отговор на жалбата ми, след отмяна на полет в последния момент. КЗП е на ред. Ще имат да вземат.. не заслужават никакви награди
38
0
 
1
 
! Отговори
Контролната кула преди 4 години
Ей такива весели новини да се чуват!Въпреки че първи април е още далече посмях се от сърце на тази новина.
37
1
 
4
 
! Отговори
43 преди 4 години
миналата година заради тяхното закъснение изпуснах полета си от софия до берлин
36
2
 
11
 
! Отговори
42 преди 4 години
Пет часа и половина ги чаках на летище София през август за полет към Варна. Трябваше да излетят в 10 вечерта, излетяха в 3 и половина през нощта! Пет часа и половина с багажа и с малки деца на 2 и на 6 години. Можете да си представите какво е! Седмица по-късно, прецакани с предварително купените билети на връщане от морето, летище Сарафово - закъснение с около два часа.Обезщетенията, които се дължат за закъснението и които например Ер Франс плаща в брой още в момента, те и досега не плащат!
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как изведнъж се напълни с фалшиви позитивни мнения :)
34
11
 
8
 
! Отговори
zz преди 4 години
Бритиш еруейз - 300 евро отиване и връщане до лондон - кетъринг по време на полета няма. Искаш вода, изскачаш от 2 паунда, искаш нещо за хапване - започваш от 6 паунда. 3 часа полет, ако искашБългария Ер - 200-250 евро - кетъринг - бутилчица вода, сандвич, кафе/чай, безалкохолно, вино/бира, шоколадче. Не е гурме ресторант, но със сигурност не си изнудван да си платиш, за да не се гътнеш от жажда и глад
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са точно критериите за оценяване и кои авиокомпании са включени в надпреварата?Ако става на въпрос за вътрешни полети или за български авиокомпании, то очевидно България Ер нямат особено конкуренция. Ако става на въпрос за международни полети, то свободният пазар си казва какво мислят пътниците. Защото за повечето хора цената е най-важният фактор и се пътува масово с Райън Ер и Уиз Ер. А хората с пари пътуват с Луфтханза/Търкиш и за дълги полети Емирейтс/Катар.
32
11
 
8
 
! Отговори
123 преди 4 години
От лошия ми сблъсък с нискотарифната Райънеър, си давам сметка, колко заслужена е наградата за Бг ер.
31
8
 
12
 
! Отговори
Сис преди 4 години
Не знам дали са за награда, но са златната среда според мен. Луфтханза и Бритиш не познават парите, а тези нискотарифните са с толкова измислени летища и условия за багаж, че в крайна сметка излизат най-скъпи...
30
15
 
11
 
! Отговори
Правилно преди 4 години
Тук повечето коментиращи, само си чешат езиците без дори да мислят. Наградата е заслужена, авиокомпанията е една от добрите с които летя.
29
9
 
4
 
! Отговори
До 47 преди 4 години
Със ССА дето май и нея вече я няма....
28
9
 
12
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Всяка нормална компания би фалирала след летните *** изпълнение по линията Варна - София и полетите до Тел Авив. С кого моля се сравнявахте за "най-добър авиопревозвач в България", че нещо не се сещам за други фирми, които да извършват редовни полети?
27
16
 
11
 
! Отговори
Редовен пасажер преди 4 години
Съгласен съм, че е най- добра. В сравнение с другите отменящи полети, продаващи повече билети от наличните места и каращи те да плащаш за всевъзможни допълнителни услуги е нормално. Като всеки транспорт няма как да няма закъснения, но са минимални на фона на останалите.
26
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От много години пътувам със самолет и са на нивото на други нискобюджетни, но по моето направление , сравнено с ВизАр и РънАр са с много по удобни часове и много често са по-евтината от трите. 90% от негативните коментари под тази статия ги четем 1:1 под новина за Виз или РънАйр
25
11
 
13
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 4 години
Другари от аир-бг, честно, за нищо не ставате с тези 9 самолета, произведени 1990 и купени от разни американски нискотарифни. Интересно ми е, дали някой от отговорните ви служители е отварял сайта и дали е правил опит да си купи билет от там... Няма поголям майтап- полета директен, обаче сменяш в брюксел... По интересно че никъде няма разписание и по никакъв начин не може да разбереш кога има полет за някъде... Честита победа с един кон.
24
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честито!Победител в състезание с един кон!
23
11
 
23
 
! Отговори
Пътник преди 4 години
А то има ли друг превозвач?
22
12
 
28
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Класацмята ми напомня изобра на Главен прокурор преди няколко седмици...