Звездите говорят: Министерски оставки през 2020 г.

И още земетресения в района, но не и в България
5 дек 2019 22:12, Екип на Dnes.bg
4

Според част от световноиузвестните астролози звездите прогнозират, че 2020 г. ще бъде най-добра за тези, които решат да се оженят. Догодина Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната, ключови планети, които са символ на преданост и емоционална стабилност, ще бъдат в една линия.

"България стана европейска столица на астрологията. Нашата школа е в лидерска позиция в тази древна наука", заяви в предаването "Денят ON AIR" астологът Филип Филипов.

По думите му за съжаление в момента се случвал интензивен месец със Слънчево, Юпитерово и Лунно затъмнение.

"Ще се повиши сеизмичната активност, но това няма да засегне България, а наши съседни страни", допълни той пред Bulgaria ON AIR

Юпитеровото затъмнение показва, че 2020 г. ще е динамична в политически план.

"Най-вероятно ще имаме промени в структурата на управлението, но не чак глобални. Вероятно ще има нови оставки в правителството", допълни събеседникът.

Около пролетното равноденствие пък се задавали глобални геополитически промени, касаещи най-вероятно отношенията между САЩ и Китай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: астрологияастролог
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само дето астрологията не е наука, а хитър метод за изпразване джобовете на наивни жени на и над средна възраст.
2
5
 
6
 
! Отговори
АЛЕНА преди 4 години
В България е пълно затъмнение, слънчево, лунно, планетарно, вселенско, така, че който има поне малко нещо в главата и в джоба, да бяга към Т 2 докато е време, че после който не е успял да се спаси много ще се мъчи!
1
5
 
12
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Алена е фактор ! Каквото е казала -става ! Само че сега дипломатично не е споменала , че с настъпването на 2020 г . не само министри , а всички министри,начело с Борисов са в оставка ! Комунистите са приготвили вече новите министри , сготвиха "великия" Борисов за 8 лв. !!! Хе,хе! Толкова евтино било да смениш властта ! А пък те се пънеха с всекакви други похвати! А то било толкова лесно ! Алена също е казала: " Борисов да си подготви пешкир и четка за зъби- ще му трябва за затвора.