Хотелите в Банско и Пампорово пълни, почивката - 1500 лв.

Семейство с две деца ще похарчи 3 000 лева за три дни
Обновена: 29 дек 2019 12:30 | 29 дек 2019 10:00, Камелия Цветанова
194
Хотелите в Банско и Пампорово пълни, почивката - 1500 лв.
Снимка: Булфото, архив

Зимните ни курорти трескаво се подготвят за посрещането на туристите за Нова година.

В Банско почти всички места за настаняване вече са резервирани, има и запитвания в последния момент.

Българи, румънци, гърци и турци са резервирали новогодишната си ваканция още преди месеци. 

"Тридневният пакет струва около 1500 лева. Има малка разлика, в зависимост от това дали е настаняване в двойна стая, в апартамент или в студио. Хотелът е абсолютно пълен, подготвили сме и хранителни изкушения за нашите гости, ще има цели прасенца, сьомга, цели пуйки и много други интересни неща”, обясни управител на хотел пред bTV.

Семейство с две деца ще почива за около 3 000 лева, а преди дни в комплекса отвори врати детски кът за удобство на родителите с малки деца.

Механите са многобройни, затова и винаги ще се намери маса за желаещите да празнуват извън стените на хотелите. Банско основно се слави със своите механи и вкусната храна, която предлагат. Запазени са нашите традиции в готвенето, стари изпитани рецепти – посочва собственик на механа в града.

Пистите вече са готови за сезона, оръдията за изкуствен сняг работят.

Капацитетът на хотелската база за Нова година в Пампорово също е зает на сто процента.

Тук основно ще почиват българи, румънци, турци, гърци, руснаци и ирландци.

Кувертите за празничната нощ варират от 100 до 200 лв.За скиорите са отворени шест писти, а дневната лифт карта е 62 лв. С нея може да се ползва 15% отстъпка за спа център.В Пампорово празниците посрещат над 6000 души. Тридневен празничен пакет в петзвезден хотел в Пампорово излиза около 450 лв. на човек.

Кувертите за празничната вечер  варират от 100 до 200 лв. в зависимост от категорията на хотела, обясни Антон Илиев, комплексен управител в Пампорово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
7
 
21
 
! Отговори
неволя селска преди 4 години
Е менюто ми на село.Козя пастърма.Сушени рибици с поправки.Телешко наденици.Пресни яйца.Кисело зеле СланинаСушени чушки .туршииЧесън праз и лук бобВина разни и ркия.Друго няма. Няма и сняг още Няма и ски влек.Мъъка мъко моя.
74
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Банско е курорт за парвенюта и селян дири, основни провинциални новобогатсшчетс от Шайката ГЕРБ.Нормалните хора не стъпват там.
73
1
 
21
 
! Отговори
хх преди 4 години
Какви 3000 лв ?В Банско обичайните цени за апартамент с две спални и хол (за 5 или 6 човека) с оборудван кухненски бокс , 3 или 4 звезди е 100 до 150 лева (има и по скъпи който иска).Стая за двама в къща за гости - 35 до 45 лв. За коледа и НГ трябва да се резервира още октомври.Механите са пълни,но всичко свършва на 5 януари-ресторанти хотели полупразни ! Аз ходя след това - и навлиците ги няма и времето по хубаво !
72
0
 
18
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Има всичко сега , има магазини за бедни и за богати, има курорти за бедни и за богати, има болници за бедни и богати,има работа за бедни и за богати, има заплати за беднио и за богати, има живот за бедни и за богати!!!Единият от двата живота не струва!!!Кво ривете ве селяни прости!!!Агент Шайло Малохем!ЦРУ!!!
71
11
 
3
 
! Отговори
до 66 преди 4 години
Ами да сбъркал съм с разговорния вариянт, но аз съм завършил първо СМГ и после информационни системи на английски, нямам самочувствито да съм добър с граматиката и даже литертурата, но важното е че съм добър в мойта сфера и хората го ценят. Работата ми е само на английски и съвсем съм позабравил писането на Бг. Това е от големите проблеми, голямата обща култура и слабата специализация, тя и жената която чисти офиса смята че е много образована а сега нищо не учили в училище.....
70
5
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
ГЕРБ унищожиха малкия и средния бизнес. Това е факт !Обратното - ГЕРБ толерират и дори лазят пред олигарсите и пред едрите монополисти.Гласуват закони обслужващи големите и съсипващи малките фирми.След 10 години гербав ГЕНОЦИД има един отрасъл, който все пак успява да просъществува някак си.Туризмът !Той изхранва хиляди семейства в българия.Сега мафията ГЕРБ е вдигнала мерника и на този последен оцелял мохикан.Туризмът трябва да бъде ликвидиран !Всички усилия на властта говорят за това.
69
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха-ха-ха , червените *** пият домашна шльоковица и ядат месо от буркани и тъгуват за бай Тошовото време. Жалки сте и сте нещастници.
68
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така лесни пари лесно се харчат останалите долу.Нз. аз никога не бих дал такива пари за Банско
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В хотела джумерки,пръжки о кебап с праз предлагат ли?За един преател там питам.
66
16
 
12
 
! Отговори
Хохо преди 4 години
Който може ще ходи , който не може ще пише глупости и как ходел до Египет за 1000 лв. Представям си почивка за 1000 лв :))Соца мина свиквайте, всеки се простира според чергата си...
65
14
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Тук е мястото да благодарите за мъдрото управление на ГЕРБ увеличило доходите на хората и напълнило хотелите на Банско и Пампорово .
64
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Картофи на жар и домашна пържола звучи по добре от бланширсни картофи с вкус на каучук от стар црвул.
63
3
 
22
 
! Отговори
Василев преди 4 години
А селяни прости , какво стана???Честита коледа!!!Кака Цура на Бат Бойко държи много хотели в Пампорово, и ако от днес започнете всеки ден да възхвалявате мъдрото управление на великия незаменим Месия, за другата коледа , може и да получите награда!Бати Бойко също има съвместно участие в хотелите!Да сте живи и здрави, селяни прости!!!Агент Нейтън Гулбис!ЦРУ!!!
62
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плюите си, още по кеф ми става, като гледам обаче тази година чупиме всички рекорди, над 9млн. туристи посетили България - нов рекорд, цяло лято гледах злобни коментари по адрес на морските курорти и накрая о изненада има ръст. Рекордна ще е и за износа над 35млрд $ нали нищо не произвеждаме?? а Сърбите едва стигат 15млрд.$ нали са по добре?? БВП-то и то расте. Безработица няма освен разни за нищо неставащи пъпеши...айде сега бързо минусите, че ви приседна и ще ви се карат ама фактите са такива
61
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ви кажа нещо, защото съм на достатъчна възрасти помня. По време на бай Тошо на море всеки ходеше с някакви пари , но и с манталитета свой. Например имаше една част хора от селата и малките градове, които си носеха ракия, картофи, буркани с месо и всичко за ядене, като само плащаха някаква мизерна квартира. Та тези същите или техните наследници искат и сега да ходят по курортите по същия начин, но не става вече така.
60
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отделил съм 3000 ама стари пари. Дали ще ми ги приемат в хотела?
59
2
 
27
 
! Отговори
на пързалката преди 4 години
Три дена ихуу после се стискаме до заплата тихо.
58
4
 
21
 
! Отговори
До 60 преди 4 години
Ти,"образования"с високата заплата,нямаше ли кой да те научи,че не се казва "наще",а нашите.Май си образован само в мечтите си.
57
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
8.Някои потъват в излишества с парите на родители си.
56
8
 
16
 
! Отговори
ТТ преди 4 години
Абе пичове, що само тролите? Някъде било по-хубаво, някъде било по-евтино? Ми възможно е, и сигурно е така. Всеки може сам да прецени къде да отиде. Явно има достатъчно хора които искат да отидат в българската планина. Айде със здраве.