Хотелите в Банско и Пампорово пълни, почивката - 1500 лв.

Семейство с две деца ще похарчи 3 000 лева за три дни
Обновена: 29 дек 2019 12:30 | 29 дек 2019 10:00, Камелия Цветанова
194
Хотелите в Банско и Пампорово пълни, почивката - 1500 лв.
Снимка: Булфото, архив

Зимните ни курорти трескаво се подготвят за посрещането на туристите за Нова година.

В Банско почти всички места за настаняване вече са резервирани, има и запитвания в последния момент.

Българи, румънци, гърци и турци са резервирали новогодишната си ваканция още преди месеци. 

"Тридневният пакет струва около 1500 лева. Има малка разлика, в зависимост от това дали е настаняване в двойна стая, в апартамент или в студио. Хотелът е абсолютно пълен, подготвили сме и хранителни изкушения за нашите гости, ще има цели прасенца, сьомга, цели пуйки и много други интересни неща”, обясни управител на хотел пред bTV.

Семейство с две деца ще почива за около 3 000 лева, а преди дни в комплекса отвори врати детски кът за удобство на родителите с малки деца.

Механите са многобройни, затова и винаги ще се намери маса за желаещите да празнуват извън стените на хотелите. Банско основно се слави със своите механи и вкусната храна, която предлагат. Запазени са нашите традиции в готвенето, стари изпитани рецепти – посочва собственик на механа в града.

Пистите вече са готови за сезона, оръдията за изкуствен сняг работят.

Капацитетът на хотелската база за Нова година в Пампорово също е зает на сто процента.

Тук основно ще почиват българи, румънци, турци, гърци, руснаци и ирландци.

Кувертите за празничната нощ варират от 100 до 200 лв.За скиорите са отворени шест писти, а дневната лифт карта е 62 лв. С нея може да се ползва 15% отстъпка за спа център.В Пампорово празниците посрещат над 6000 души. Тридневен празничен пакет в петзвезден хотел в Пампорово излиза около 450 лв. на човек.

Кувертите за празничната вечер  варират от 100 до 200 лв. в зависимост от категорията на хотела, обясни Антон Илиев, комплексен управител в Пампорово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
52
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Много заеми ще се дръпнат от бързите кредити, за да покажат нищожествата , че и те са от елита. Истинските богаташи са филантропи и добри хора, и не парадират а парите си. Не разбирам мисленето на хората по нашите ширини. Може да гласувам 3 месеца, но ще съм играч на море или планина 2 или 3 дни. Аз ще си изкарам в вилата на приятел с голяма компания и бюджет 80 лева. На празника е важна компанията и семейството , а не това , че си на тузарско място.
94
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пепси 99Ами ходи в Лидъл и си купувай от там. Има за всеки вкус и възможности. Не като едно време само в Кореком. Искаш качество и върхови технологии без пари? Последната ски екипировка си я поръчах от Австрия. Тук, в България не я предлагат. Около 4200лв. Ски, автомати, обувки, каска, термоблуза, чорапи и ръкавици. Пробвах първо ски обувките с български ски чорапи и то никак евтини, ами не е същото. Няма как да ти го обясня.
93
1
 
39
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
...хайде стига глупости! Бил съм наскоро и на двете места по нова година. Българи по тези хотели има само на 31ви срещу първи! Всичко друго е празни хотели и чужденци. Как да е, и двата курорта НЕ струват в сравнение с Австрийските!
92
31
 
7
 
! Отговори
hahah преди 4 години
Още ли не ви го побира главата , който не може да отдели 1500 лева де не ходи и стига е писал глупости по форумите :)))Има мноо хора които могат да си го позволят ... но пак не ви го побират главите ... нали ?Комунизма и народната власт свърши...
91
15
 
8
 
! Отговори
Пампорово преди 4 години
Написано е че три дена в пампорово 5 звезди струва 450 лв НА ЧОВЕК .Тея 1500 са за СЕМЕЙСТВО .ЦЕНАТА Е ВЕЛИКОЛЕПНА НАЙ ДОБРАТА В ЕС!!!
90
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Ти пък от къде се пръкна? Разбирач от класа! Как разбиха дребния бизнес? Е, други вкараха знаковите олигарси спонсори на БСП по арестите. При БСП спряха парите по европроекти за малкия и средния бизнес, ако не си спомняш? ГЕРБ отново ги пуснаха. Гепат, но поддържат и строят инфраструктурата за разлика от другите лапачи. И осигуряват финансова стабилност. За разлика от гурото Румен Генчев. Ами трябва да се *** на кас.апарат и като получаваш пари от стоп.дейност да внасяш данъци.
89
11
 
5
 
! Отговори
Пепси преди 4 години
Влезте в произволен магазин за ски екипировка и се насладете на цените , екстремни спортове = екстремни цени , карайте си колелетата турбо гъзари в столицата наситени с фпч, който има пари диша чист въздух и пие чиста вода .
88
3
 
7
 
! Отговори
Данков преди 4 години
До до 85Съгласен съм до някъде с твоето мислене.Но не забравяй че пълния стомах прави разликата.Естествено за развитите държави храната е на последно място, но в БГ не е така.
87
17
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Супер е цената . В Дубай 3дена по нова година в 5 звезден хотел ти струва около 40-50 хил лв
86
2
 
38
 
! Отговори
Горанов преди 4 години
ей, забогатя народа курортите пълни, цените кръглищом дават по 3 бона за три дни, ще вдигаме данъците
85
2
 
33
 
! Отговори
1 преди 4 години
Трябва да си пълен *** и много бавно развит за да дадеш 1500 лева на ЧОВЕК за три дни .
84
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
требва да си малко мазохист да ходиш на ски точно около нова година и коледа, аз 2-пъти съм правил тая грешка, иначе за ски в България най ми харесва Боровец
83
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са семейни празници, най-хубавото си е дома, запалиш си камината, сипеш си вино, туриш си пръжки............. па навънка нека си вали, че се бутам аз по опашки за лифтове, и че висим по задръствания, аре глейте си работата
82
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е добър скиор знае- на Банско е прекрасно за ски (макър,че по празниците и уикенд пистите са претъпкани и се чакака за лифта). Пистите и лифтовете не са лоши ,природата и климата са прекрасни, а цените са наполовина от повечето места в Австрия.Бил съм навсякъде.В Лех и целия Арлберг е най скъпо, но и най добре.В Китцбюел природата ми харесва малко повече.Добри са и другите места в Австрия. В Швейцария е по скъпо но не е по хубаво от Австрия. В Италия и Франция е по евтино но не е по добре
81
1
 
40
 
! Отговори
Кака ви преди 4 години
Точно никога няма да дам 500 лева на нощ при простотията у нас. Ако мога да си позволя такава тарифа, ще съм в Австрия или на някое по-цивилизовано място.
80
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-противното нещо ми е точно по тия празници/Коледа, Нова година, Великден/ да ходя някъде, 1-во тогава по пътищата е пълно със съботно-неделни шофьори, които се държат крайно неадекватно, 2-ро по планинските курорти е абсол'тна навалица, опашки по лифтовете, а пистите пълни с всякакви елементи неумеещи даже и да се държат на ските, и 3-то цените са до таква степен надути, че с парите за някое маломерно студио, мога да карам ски цяла седмица през 2-та половина на януари
79
0
 
4
 
! Отговори
неволя селска преди 4 години
Е да де .Затова се оплаквам.
78
5
 
26
 
! Отговори
до 85 преди 4 години
Не се засягай, ама аз за храната не живея. Подобни храни мога да ям с удоволствие ден, два и ще ми омръзне. А да не говорим, че никому не е интересно кой какво яде, а кой как се е развил кариерно, семейно, какво е постигнал откъм цели през годината, къде е ходил, какво е видял и на едно от последните места- какво е ял. После се засягате защо добре платените интелигентни хора ви обиждаме на "селяни". Ами- то се вижда. Само масата го интересува- ракията, виното...
77
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ходиш на нашето черноморие или планина за мен я някакво лично извращение. Друг е въпроса кой колко пари има.
76
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Действително всичко е пълно и се чудя кой и защо би дал тези пари, за да почива тук. Ние още на 27ми пристигнахме в Шевйцария- вила с гледка към пистите, външен топъл басейн. Малко се изхвърлихме откъм цена- излиза за седмица около 2000лв. на човек. Още лятото я запазихме. Хем ски почивка, хем- лукс. Луфтханса и тази година качва без пари ски оборудването. От летището наем на кола и кеф цяла седмица. Храна поръчваме от местните заведения- имат новогодишно меню много приятно.