Падане по стълбите е причината за смъртта на Силва Зурлева

Няма данни за насилствена смърт
Обновена: 2 яну 2020 17:31 | 2 яну 2020 17:30,
118
Падане по стълбите е причината за смъртта на Силва Зурлева
Снимка: BulFoto архив

Падане по стълби е причинило смъртта на Силва Зурлева, категорично установи направената аутопсия, пише „24 часа“.

Още по темата
 

Зурлева бе намерена мъртва пред стълбите на къщата си в с. Ковачевица на 1 януари малко преди 10 ч. Окръжна прокуратура образува досъдебно производство, каквато е нормалната практика в такива случаи. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване на причините за трагичния инцидент, но заключението още не е пристигнало в прокуратурата. От полицията са категорични, че няма данни за насилствена смърт. Категорично става въпрос за нещастен случай, е заключението на аутопсията.

Стълбите са били дървени, стръмни и хлъзгави, и макар рядко, такива трагични инциденти стават, коментираха медици.

При падането Зурлева е получила спукване на главата и контузия на мозъка. Това е довело почти до моментална смърт в рамките на няколко минути. Проверена е и вероятността да е получила инфаркт, но това не е установено. Имала е хипертрофия на миокарда, но това няма общо със смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
3
 
! Отговори
Манолски преди 4 години
Тази е била на 1 HP
64
9
 
2
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 4 години
Какво стана с Дрюнкер Ишиаса - добре ли е?!
63
7
 
25
 
! Отговори
Резултат адин адно преди 4 години
Да паднала е ама с помоща на друг.20г. шеф на Нова ТВ с предвания уличаващи едри и дребни риби.Тя не ги е избирала,други са и казвали кои да бъдат.Зурлева си е взимала пая . Жената не е виновна ,изпълнявала е това което и кажат господарите.Бог да я прости.
62
6
 
22
 
! Отговори
мафията не спи преди 4 години
Пенка Жекова - 49год. е починала от мозъчен кръвоизлив на 27 дек 2019.Началник дирекция Контрол в НАП Бургас, за кратко и директор на НАП Бургас.Много рискова професия, особено при недосегаемите по ***.Е, сега Зурлата не застрашава никого.Колко удобно, след запой в 04.00часа, в 09.50 всички са мъртво заспали, нали, няма свидели.
61
3
 
35
 
! Отговори
1 преди 4 години
Аз едно се чудя, защо съпругът и звъни първо на кмета на селото и кметът подава сигнала на 112. Нормалната реакция е като видиш човек в такова положение първо да звъннеш на 112,не на кмета...
60
0
 
20
 
! Отговори
ама верно преди 4 години
вие тва журналистите още май продължавате да се изживявате като някакъв елит май !?сигур още си въобразявате че някой чете жалките ви поръчкови статики и че на някой му пука какво дращите по мизерните си вестничета и саитчета !?
59
3
 
6
 
! Отговори
абе троле еврейски преди 4 години
До Тониоще ли не ти стана ясно че на народа не му пука за тая смия приватизационнана народа не му пука и за вас журналята -ведехме ви какви сте йалки продажници и блюдолизцида не си мислите че ексекуцията на криминалната ви и крадлива колежка-приватизаторка ще предизвика съчувствие !?
58
0
 
17
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Е нали смъртта беше счупване на врата???? Са пък спукване на главата и контузия на мозъка. Или може би са осъзнали, че първата версия е много подозрителна.
57
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е сега няма вече опасност да проговори.
56
2
 
7
 
! Отговори
Офицялната версия преди 4 години
До От сутринтае:"селско тупоумие, самозабравеност и чувство за безнаказаност, чутовна алчност в смъртоносна доза"това е причинило смъртта и, щом толкова те интересуваЗърлата я познавах лично - редкостна гадина беше !да видим сега колко от награбеното ще си занесе в гроба
55
0
 
23
 
! Отговори
От сутринта преди 4 години
Това е трета версия .Първо беше счупен гръбначен стълб, после счупени шийни прешлени,сега мозъчна травма.Да се уточнят най-сетне.
54
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имало е обждане"Ало, Силве"
53
7
 
9
 
! Отговори
Кога Пожарникаря преди 4 години
До Шерлокще се спъне по стълбата лесно ще познаешАко скоро Българтабак мине в нечий други ръце - значи Пожарникаря е свалил гащите и може и да го пощадят ако си подаде оставкатаако скоро Българтабак не мине в чужди ръце ще се търкаля тъква по стълбитена тебе да не би да ти е мъчно за него или за гнусното му крадливо семейство !?
52
3
 
25
 
! Отговори
Совите не са сови преди 4 години
Бог да я прости!А най-интересното е, какво се е случило между 4.00 сутринта и 10.00 пак сутринта?На никого от семейството и приятелите и не е направило впечатление липсата и?Нищо ли не са чули?Истината е някъде там...
51
6
 
19
 
! Отговори
Шерлок преди 4 години
Тая къща я направиха през 2000 година.Как пък не познават всички милиметри на стълбите.Ами, че ред е на Тюфлека Винету да я посети.В прородата има баланс, няма недосегаеми.
50
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последно тя ли е паднала или стълбата и се е вдигнала докато се е превръщала в бетонна.Падъл съм и ставал по дървени стълби на 70 съм и съм още жив.
49
7
 
20
 
! Отговори
В момента преди 4 години
До Виготуравърви чистка сред родния ни елиттези които за "про-европейски" т.е. подчиняват се на Ротшилдския кибук наречен ЕС ще бъдат изметени, много верятно е скоро и *** да се спъне по някоя стълбаТръмп, по скоро тези който стоят зад него, унищожават глобалистко-толерасткия елитза Зурлата се вдинга пушилка щото журналята си мислят че народа ще се застъпи за тях - на народа не му пука за вас !
48
3
 
25
 
! Отговори
Шерлок преди 4 години
Трудно е за верване, че влечуго оцелело между войни, групировки и изпепеляващи интриги, имащо милиони, в НАЧАЛОТО на пенсионния си период, ще се погуби САМО по такъв нелеп начин.И то не от свръхдоза или катастрофа
47
2
 
10
 
! Отговори
adibas преди 4 години
Всичко е ясно. Едно Ченге (слушалка) по-малко. Не са намерили архива и естествено е паднала няколко пъти, докато не е спряла да мърда.
46
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига вече сте ни занимавали с тая.