Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!

Шефката на НС призова президента да не вади "скелети от гардероба"
179
Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет.  Това написа шефката на парламента Цвета Караянчева в профила си във Facebook.

Още по темата
Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери, дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос, пише още тя.

Караянчева призовава "да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори".

По думите й правителството стои стабилно, а личната вендета, която според нея преследва президентът, няма да доведе до нищо добро.

"Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго", коментира тя по повод днешните думи на държавния глава по адрес на премиера Бойко Борисов.

Според Радев, министър-председателят се опитва да прехвърля отговорността за подслушването на друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пекинската патица, няма право да коментира Радев, нито му е на акъла, нито на заслугите към България.
8
2
 
33
 
! Отговори
Коза Балканска преди 4 години
Те поГРЕБаха българия, ама Президентът все им е черен?! Защо - защото казва истини, а истините болят като в случая на ГЕРБ са и опасни, защото хората гледат и слушат - и помнят!!!п.с. Тая с висналите (.)(.) да мълчи, че е смешно вече....
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека силата да бъде с Радев.
6
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подслушването на Президента е невероятно голямо престъпление, а тази има наглостта да се прави на острумна. Всячески се опитват да потулят подслушването вместо да го разследват. Мислиха си, че ще уплашат Радев, ще го накарат да си мълчи, да не говори за корупцията им... Няма да стане.
5
3
 
25
 
! Отговори
XIKS преди 4 години
МЮ РЮ СТИЯ.....
4
4
 
36
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 4 години
ТРЕПЕРЕТЕ..ТРЕПЕРЕТЕ..ТИКВУНО *** И БЪЛГАРОУБИЙЦИ.
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
новата Цицка, ще свърши като старата цецка
2
5
 
33
 
! Отговори
12_5 преди 4 години
В държава където е премиер Мирисов е точно на мястото си Географчева.Колко акъл струи.. подари Пекин на Виетнам , набута британците в БрекЗиД!!Въобще яка кърджалийска закалка , доусъвършествана и затвърдена в Герб
1
8
 
39
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Радев може да вижда квото си иска. Щото се е доказал по естествен път, а не с послизурство и подпомагане на кражбите на Тиквата. Плюс това Радев е с кариера, а не като тая - Парашутитска. Някой знае ли Караянчева с какво е 7опринесла за Обществото и Държавата, че 6тана шеф на НС. Поредната калинка продала народа си за шепа мангизи и имоти.

Спонсорирани публикации