Протест на балкона: Отчаян опит на отчаяни хора за внимание

ДПС подкрепя искането на медсестрите за по-високи заплати
34
Протест на балкона: Отчаян опит на отчаяни хора за внимание
Снимка: БГНЕС

Барикадата на протестиращите медицински сестри в бившия Партиен дом е отчаян опит на отчаяни хора да привлекат вниманието към своите проблеми, смята Нигяр Джафер от ДПС.

Още по темата
Според нея бърнаут синдромът сред медицинските специалисти вече дава резултати.

ДПС напълно подкрепя искането на протестиращите за по-високи заплати, обяви още Джафер и призова за разговори по въпроса, но и за чуваемост.

Според нея до този момент няма резултати от диалога между медсестрите и здравното министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
13
 
21
 
! Отговори
Олег Иванов преди 4 години
Виждам че и в този сайт са се наместили доста от "герберастките червеи" доскоро обитаващи онзи смърдящ труп "ПИК," който не издържа на напора на антиправителствените коментари в него, въпреки Гьобелсовата цензура която използваше ! Не успя да спре и КРИТИКИТЕ срещу правителството и за това ЗАБРАНИ да се пишат в този пропаднал сайт коментари . . .отвън !? Затова ви пръснаха по останалите новинарски сайтове за да продължите подмолната си дейност и запазите възнагражденията си . . .
8
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да видя Джафар или както там се казва да живее един месец с 500те лв, които получава медицинска сестра. Тогава ще получи правото да говори за отчаяние.
7
8
 
16
 
! Отговори
Този преди 4 години
До До 3Пълни глупости! Ако правителството фиксира определена заплата за мед.сестрите - болниците няма къде да ходят и ще им предоставят една идея по-добро възнаграждение от мизерните пари, които получават! И това е един от многото лостове, които правителството може да използва.
6
11
 
12
 
! Отговори
гуменгрипенов преди 4 години
До Вчера гледах едноГовориш за мутрите от 90-те с уважение и респект ли? Хора които отварят врати не са мутри. И сега има хора които отварят врати на тези които създадоха любимите ти мутри - ДС и БСП. Много е жалостив Бойко, трябва ше да ви смачка без жал! До дупка гонение на тъпите селски комунисти. Бой в главите!
5
8
 
20
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
А защо не кажат, че заплатите на мед.сестрите се определят от всяка една болница? Разпространяват се лъжи и полуистини в публичното пространство, истината се премълчава и заглушава - това е истината. Как правителството да им вдигне заплатите и защо!? В крайна сметка, имаме здравна каса, която би следвало да е независим орган и ако има недоволство, то трябва да е при тях.
4
11
 
16
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
И курнелката приказва същото!Като не са във властта и са много критични!
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А що не кажат кви са им заплатите!?
2
9
 
38
 
! Отговори
Вчера гледах едно преди 4 години
Интервю на Осман Октай. Човекът си каза в прав текст ,че тези които отваряха вратите на мутренските лимузини да слязат босовете през 90-те години сега управляват държавата .Че той по-българин от нас бе...
1
17
 
15
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
НСО бие сестрите !