Вече има излекуван от COVID-19 у нас, 4 нови заразени във Варна

В 10 областни центъра у нас вече има болни от коронавирус
Обновена: 20 мар 2020 20:16 | 20 мар 2020 16:44, Веселина Йорданова
213
Вече има излекуван от COVID-19 у нас, 4 нови заразени във Варна
Щабът заседава при премиера. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

127 са потвърдените случаи на коронавирус у нас, от които трима починали. Новите случаи днес са 17, от които 13 са в София.

Още по темата
В 10 областни центъра вече има болни от коронавирус, към вече известните се добавя Добрич.

Във Варна днес са установени 4 положителни проби, като те са на контактни лица и са именно от Добрич. В добро състояние са и не изискват някакви специални мерки, информира генерал-майор Венцислав Мутафчийски в МС. 

Най-тежко е състоянието, към критично, на болния, който е интубиран в "Пирогов". Потвърди се положителната проба на пациента-беглец от Пирогов, съобщи още той.

Вече има един излекуван от COVID-19 у нас. Едната пациентка с коронавирус е дала две отрицателни проби, ще бъде изписана от ВМА в събота.

#ОтговорниВкъщи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
18
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Ти си егати ограничения ***. Учудвам се до къде може да стигне човешкото падение, само за едни пари. По 50 стотинки на коментар и по 2лв на публикация в социалните мрежи. Вечер това кара ли те да заспиваш с усмивка и да се радваш, че оставяш една по-добра държава на децата си?
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев къде си.Тиквата разпространява фалшива информация.
7
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв излекуван бе Баце, за този вирус няма лекарство нито ваксина, той си минава без да го лекуваш, при 85% дори не се усещат сериозни симпоми и си го прекарват, по тежко е за хора над 70 години с други заболявания.
6
4
 
9
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-3 пише се сужуче.
5
7
 
18
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 4 години
Със аспиринче ли е излекуван?
4
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Toва вече е прекалено да ограничават народа по кое време на деня да си пазаруват айде да си мамата толкова големи тикви няма ми ако храната им свърши вечерта вие не сте нормални бе тикви такива няма как да ограничавате народа
3
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сежуче Тикволини, горд Бащица на нацията.
2
20
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Под благия поглед на глупавия и търпелив народ и инфодемията за пандемията мокрите сънища на Каскета Гешев и Мутрата Борисов се сбъдват. Ще бъде полувоенна прокурорска диктатура. Ще бъдат окрадени милиарди - до момента 5 миларда от бюджета (по Борисов) - 1.5 излишък и 3.5 дефицит. 2 милиарда свежи пари от Европа за борба с вируса. Паралелно се ограничават правата и свободите на населението. Икономическите последици за държавата и народа на България ще са катастрофални. Пандемията ще вземе своето и ще отмине. След Борисов няма да има пенсии, заплати, здравеопазване, социална система, съдебна си
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въх , Варна май пламна