Случаите у нас станаха 661, нови две жертви на вируса

35 пациенти са в интензивни отделения
Обновена: 11 апр 2020 19:36 | 11 апр 2020 17:33, Веселина Йорданова
188
Случаите у нас станаха 661, нови две жертви на вируса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

661 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. През днешния ден са доказани още 13 нови случая, като 10 са в област София и 3 в област Кюстендил. Лабораториите продължават да работят, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Починалите, при които е установен COVID-19, са 28. Два са смъртните случаи, съобщени днес.

Още по темата
В УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ" е починала 73-годишна жена, при която е бил потвърден COVID-19. Жената е била с прекаран инсулт. Страдала е и от диабет.

В УМБАЛ "Пълмед", Пловдив, е починал 73-годишен мъж с установен COVID-19. Пациентът е хоспитализиран в лечебното заведение преди 8 дни, където е бил интубиран. Мъжът е страдал от артериална хипертония.

230 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 35 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

По отношение на общата картина – към 11 април: 371 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 290 на жени.

Регистрираните случаи по справка, предоставена от Националния оперативен щаб, са в областите както следва: Благоевград – 18; Бургас – 26; Варна – 24; Велико Търново – 9; Видин – 2; Враца – 2; Габрово – 2; Добрич – 12; Кърджали – 12; Кюстендил – 15; Ловеч – 2; Монтана – 18; Пазарджик – 14; Перник – 8; Плевен – 9; Пловдив – 33; Русе – 5; Силистра – 2; Сливен – 11; Смолян – 17; София – 395; Стара Загора – 15; Хасково – 6; Шумен – 4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
17
 
! Отговори
Вирус няма преди 4 години
ако някой не е съгласен че вирус ковид 19 не съществува и ми покаже кога и със какъв тест вирусът е изолиран и доказан ще отговоря и ще си призная че не съм бил прав но за сега чакам.
130
2
 
16
 
! Отговори
Това с КОВИД 19 преди 4 години
е пълна идиотщина. Демократите, клинтънистите с представители клинтъница и Обама го измислиха, за да свалят Тръпм, като сринат борсите и да наложат Нов Световен Ред, с една полиция, една нова валута в света и едно правителство. След това ще премахнат парите в брой ще сложат чипове на всички, като преи това намалят населението до 1-2 милиарда. Помислете малко само. А нашите колониални управници - просто изпълняват заповеди.!!!
129
2
 
1
 
! Отговори
До 116 преди 4 години
Да хубаво е в Ю. Корея да имаш информация на мобилния къде са болните и с кого се срещаш.И у нас компютърните фирми направиха система за доброволно даване на информация и през географска система с местоположение на хора които желаят да споделят здравен статус и заразяване.Прочетете по форумите как ревнаха демократите че се нарушават човешките права.Момчетата безплатно са готови да доизградят системата с подобни приложения като в Ю.Корея и Китай но веднага всички ще ревнете против диктатора ББ
128
4
 
8
 
! Отговори
до 141 преди 4 години
Че има ли?Пенсии умират ,защото имали още 10 болести.600 болни от 7 милиона.Слаба работа.Глей навънка какво хубаво време е,само за разходка.
127
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вчера един убиец пуднат под домашен арести арестували шефкятя на фармацевтите щото каза истината за лекарстватасега ясно ли ви е защ оимате каскет за главен прокурор
126
15
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Едни и същи *** *** по всички вестници,че нямало нищо.Веднага да заминават за Италия,Испания,Ню Йорк или Истамбул!Да броят жертви,пациенти и да обяснят в лице на роднините им,че е ноемално!ПЛАЩАМ БИЛЕТИТЕ ИМ!
125
1
 
2
 
! Отговори
ами преди 4 години
До Анонименако се окаже, че те вече са били болни без да разберат, какво правим?
124
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоАз разбирам, ама платените *** сега ще ти скочат, как разваляш соц. дисциплината на Слънцето и неговия пропрок генералния щаб на министерството на Истината.И как заради теб, хиляди милиони ще измрат.
123
8
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Нови две жертви на вируса"....-Според Брояча-Раждания за днес (до 19:51)-148-Починали за днес-250....!!!!!!!!..Но:-"Двама си отидоха от короната"--Осъзнавате ли с какво ви занимават?!?!?!?!
122
1
 
12
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Единствено Пловдивската православна метрополия начело с дядо Николай има ефективна защита срещу Корона вируси и други Масонски проклятия!! Ето защо Масонското правителство на ГЕРБ забрани достъпа до църквите!! Те са финансирани от Сорос и смятат да унищожат православието в България, чрез вируси, кемитрейлс и 5G!!
121
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само 661 са, чакаме още 5.
120
2
 
15
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Вечна Слава на Спасителя на Българския Народ- Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Новия Христос, Слънце на Нацията, Титан на мисълта N: 1, Футболист N: 1, Епидемиолог N: 1, Художник N: 1, Ръководител, на Когото всички световни лидери завиждат за безмерните Му постижения! От *** от партия ГЕРБ- платен ***!
119
12
 
3
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Този вирус е създаден от илюминатите и продаден на масоните, който го пускат сред населението!! Истината е, че в момента над 10 милярда човека са заразени а жертвите са над 4 милярда по света. В България заразаните са над 9 милиона а починалите до днес са милион и половина!! Само в България!!
118
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
132 НАМЕРИ държана където да няма карантини и ограничения и заминавай.Аман от умници.
117
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
monarhiite otgovariat na republikite.
116
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вируса призракНикой не знае как започва, какви са симптопите и кога ще се отървем. Това, което разбират хората набързо обаче е, че бързо започват да изгубват правата и свободите си срещу един невидим враг. Перфектното оръжие. Тези които не вярват, биват нападани от своите съграждани. Добре тренирани роби, които се обръщат срещу своите. Живота на много вече се съчетава в това да търсят сметка на хората около себе си, а не на тези стоящи на златните тронове-----------------Добре казано
115
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А при вълчия ти комунизъм у КИТАЙ - кво?Комунистически Китай ни го натресе с тяхната простотия да ядат всякакви гадисти.
114
7
 
3
 
! Отговори
Любо преди 4 години
До Анонимен 127Ти се надявай да е така....Има хора които са като охлюви буквално, майсторски се лъзгат и оцеляват. Има и хора които имат самочувствие и не прекланят лесно глава, те ще го отнесат най много, заедно с хората които нямат мозъчни клетки.
113
9
 
4
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Тази пандемия е просто тест. Истината е, че къю земята патува извънземна флотилия. Догодина предстой истинската битка на световете!! В момента просто се подготвя населението на заемята!! Вирусите ще са едно от оръжията използвани срещу извънземните догодина!!
112
4
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Каква криза-зло идва ?!При вълчия ни капитализъм, са нормални кризите, фалитите и безработицата.Вие го докарахте този уродлив капитализъм, скачайки без да знаете как стоят нещата.Държавата за едни е майка, за други-мащеха.Един ром не съм видял да скача.