675 болни от COVID-19 в България – 6 са новите случаи

4 са в София, а 2 в Стара Загора
12 апр 2020 17:20, Нели Христова
121
675 болни от COVID-19 в България – 6 са новите случаи
Снимка: Pixabay

675 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. През днешния ден са доказани още 6 нови случая, като 4 са в област София и 2 в област Стара Загора. Лабораториите продължават да работят.

230 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 36 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

По отношение на общата картина – към 12 април: 377 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 298 на жени.

Регистрираните случаи по справка, предоставена от Националния оперативен щаб, са в областите както следва: Благоевград – 18; Бургас – 26; Варна – 24; Велико Търново – 9; Видин – 2; Враца – 2; Габрово – 2; Добрич – 12; Кърджали – 12; Кюстендил – 15; Ловеч – 2; Монтана – 18; Пазарджик – 14; Перник – 8; Плевен – 9; Пловдив – 35; Русе – 5; Силистра – 2; Сливен – 11; Смолян – 17; София – 401; Стара Загора – 19; Хасково – 8; Шумен – 4.
Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 29.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
8
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
От една страна, здравеопазването ни е окрадено и неефективно.От друга - населението е с много заболявания, открити и неоткрити.Част от нашенците, не спазват изолацията.Цяло чудо е, че не сме пламнали от Ковид 19 !!
70
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама то и у нас е така, 80. Тълпи и блъскащи се хора няма никъде, освен в болните мозъци на щаба. Хората спазват дистанция, съобразяват се. Ама тия искат и въздуха да ни спрат за наше добро.
69
2
 
5
 
! Отговори
Гендата преди 4 години
Нико не пишете за тройнното убийство във Велинград
68
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живея в Холандия.Тук умираха по стотина+ на ден. Ограничения за спорт и разходки няма. По плажовете също в по топлите дни хорица се препичат.Всички хора се съобразяват сами да странят и да не стават навалици. Няма маски няма декларации. Въпрос на самоосъзнаване. И вече бройките чувствително спадат на заразени и умрели. Колкото и да ограничават хората ако не се пазят сами файда няма
67
0
 
10
 
! Отговори
Генади Каиев преди 4 години
Дано Бог помогне на България.
66
8
 
8
 
! Отговори
Еврото и робите преди 4 години
Меркел, Макрон и другите глобалисти могат само да си мечтаят да имат такива послушни роби като в България. В нормалните времена няма да чуеш гък, а сега повечето сами се молят да ги слагат под ключ и бързат да предадат съседите си, че нямали маски и не спазвали карантина. Заслужавате да бъдете мачкани цял живот и да умрете в мизерия като едни послушни роби. Вие сте срам за всички българи, които са си дали живота за да може такива разачоравания като вас да живеят. Смъртта е твърде добра за вас.
65
2
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Заповед:От днес - всички с маЦки...
64
0
 
10
 
! Отговори
До 74 преди 4 години
Защото работникът изкарва на Бочко комисионната!
63
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ми се някой да ми обясни защо велосипедистът, който си кара по магистралата, се води нарушител и заразоносител, а работникът, който я ремонтира под благосклонния поглед на Бочко - не.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адмирации за коментар 11 !!!!!
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да подражаваш на Боко е все едно да си фен на по-проста и милиони пъти по-нагла и злобна форма на Валери Божинов. Поздрави бъдещи бездомници!
60
1
 
13
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Спазвам мерките по изолация и ще ги спазвам до край! Нека Националния опериран щаб в състав - оня гологлавия коремен хирург, един с мустаци и двама други му.хъ.ла, както и назначилия ги премиер, да благодарят на този съвестен народ, понеже ние с дисциплината си борим вируса, не вие със жалкия ви брифинг с няколко прос.ти ***!
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не пишете за тройното убийство във Велинград???Нали кумирите ви обещаха трупове и хладилни камиони?Ето, имате ги! И тях ли от корона ще ги пишете?Със съпътстващо "чуждо тяло в сърдечния мускул"???
58
3
 
10
 
! Отговори
чичо преди 4 години
Откъде идват новите болни ли ?Върнаха се много хора от Европата, а не спазваха карантината.
57
1
 
7
 
! Отговори
до Бойко крадеца преди 4 години
Ало до кога от сутрин до вечер ще ви слушаме тъпите новини сега в момента Бойко си пуни гушката до кога ще ги търпим тия Бойко и Ген Майтапчииски абе хора вие не разбрахте ли че няма никакъв корона вирус това е всичко Постановка. онзи ден слушах президентат Радев и той каза че на ден в България умират около 200 души от естествена смърт. Този вирус дето уж го има и дето затворят граници градове фабрики всичко това е да се докара нова икономическа криза.
56
9
 
1
 
! Отговори
БомбардировачътДобри преди 4 години
До Р. Радев Комунистите Родината разграждат Комсомолците след тях сераааат. Пионериии, пионерииии, вас ви чака тъже, гладен път!
55
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай Тошо,Тоше, Путин не би се съгласил с теб.
54
6
 
0
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Точно , че селяци като аз-ът не си стоят вкъщи за от там идват новите случаи.Без нови случаи, как точно ще го развием тоя прословут имунитет?----*** е м***йка ти. Ц***рвул.
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно , че селяци като аз-ът не си стоят вкъщи за от там идват новите случаи.Без нови случаи, как точно ще го развием тоя прословут имунитет?
52
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Архангел ПсувнаилДенонощно се се трудите с клавиатурите само най-опростачената част от населението, които не можете да отидете на Бузлуджа, за да веете съветски знамена и да пеете руски песни. Нормалните хора спазват мерките и не се правят на интересни.

Спонсорирани публикации