Д-р Ненков: Господ наказва най-тежко глупостта!

"Важно е да се съберем с близките си и на следващия Великден"
18 апр 2020 13:30, Ния Христова
109
Д-р Ненков: Господ наказва най-тежко глупостта!
Снимка: БГНЕС
Масовото тестване ще покаже истинска, реална картина, ако се прави с PCR-и, каза в ефира на БНТ д-р Мирослав Ненков, бивш министър на здравеопазването. Има твърдения, че бързите тестове не са много точни и нищо няма да покажат. 
 
Д-р Мирослав Ненков каза, че ако бързите тестове са такива, както се твърди, с 30% информативна стойност, нищо няма да покажат.
 
Той смята, че тръгването на много хора на път преди Великден въпреки препоръките и мерките, ще доведе до увеличаване на броя на регистрираните и заболели хора. 
 
"Умрелите ни хора са най-малко, умрелите хора в сравнение с целия Европейски съюз, ние сме едни от най-малкото регистрирани смъртни случаи, свързани с китайския вирус. Това е нещото, което казва: Стой си във вкъщи, ще има Великден, ще има още 25 Великден-а", коментира д-р Ненков. 
 
Според него по-важно е да се съберем със семейството и близките си на следващия Великден. 
 
"Господ най-тежко наказва глупостта, само че тази глупост ще трябва да я лекуваме ние в болниците", категоричен бе д-р Ненков.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе,Ненков,най-малко починали имаме,защото най-малко тестове сме направили.Престани да ни правиш на луди,защото все още не сме луднали от вашите мерки.
60
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставихте гетата на самотек,а сега останалите са виновни.Айде,де!
59
0
 
1
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До просотоОК не мога да се сдържа да не попитан, защо вликдените да са 19?
58
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докторе,Ненков,знаем,че си бивш министър на ГЕРБ,ама недей да ръсиш умности от толерантност към бившите ти работодатели.Да те светна,че не се направиха тестове още в началото на рисковите групи.160 000 се върнаха от чужбина и бяха пуснати да си ходят по домовете и да сеят заразата,вместо да бъдат изолирани в празните хотели поне две седмици.Аз не съм излизал от дома си цял месец.Мия си ръцете,но и ходя на пазар и до аптеката.Каква ми е гаранцията,че някой няма да ме зарази?
57
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
оставям на страна странната "статистика",която "отчита" "факти",които .."требе да са отчетат"..Но такива сме си..Нещо да сме направили "като хората"?Както и да е..Не бих искал да обиждам никого..-Други две забележки имам:-1.-Вируса НЕ Е "китайски"!!!!!!...и-2.-Следващите Великдени няма да са "още 25", а САМО 19...(БЕЗ връзка с номера на ковида!)Но до тогава .."Я камилата,я камилара,я Боко Тиквата"....."Харесвам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!"..
56
1
 
13
 
! Отговори
. преди 4 години
Не, не, тази глупост ще я ядем на обяд и на вечеря на празните ни маси години напред. Тази глупост ще ни плаща сметките и пенсиите. И гражданските права ще си ги търсим със свещ след тази глупост. И като ви удари това и вас, доктори, специалисти и всякакви медийни звезди, ще се чудите какво сте си въобразявали, че ще стане, а то какво е станало всъщност. Само ония милиционерите са доволни отсега.
55
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умният ни ръси морал. Колко сме *** умствено изостанали, добре че такива като него ще ни спасяват. Боже, прибери се вересиите.
54
2
 
17
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
*** те в Европа отдавна са ни прозрели игричките с незначителния брой тествове и контролираното откриване на новите случаи - неслучайно са ни поставили на опашката в класациите си. Андрешковци, викаш?
53
2
 
21
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Докторе, защо говориш за броя, а не за процентното съотношение когато ни сравняваш с другите? Господ наказвал гупостта, ами хората които не са глупави виждат, че вадиш тези данни които са ти удобни. Защо толкова не искаш да има масово тестване? Може да не придобием пълна представа, но поне ще проидобием НЯКАКВА представа какво става. Твоя вариант какъв е, да седим в пълен мрак и да чакаме всичко да отмине?
52
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искал е да каже, че глyпака се ражда и умира, като глyпак...И, че в бАтака, БСП и партията на Чалгаря са от тази "кръвна група"...
51
18
 
11
 
! Отговори
Vip преди 4 години
Сее и копа народ докторе. 13 километра опашка от коли чакаха да влязат във Варна от към Бургас за да посятят бедните си родители по черноморието. Други отидоха да помагат на родителите си по нивите на Бански, Боженци и къде ли не. Малка част от тези дето напуснаха София отидоха по селата наистина да помагат, а другите просто да пируват.
50
0
 
21
 
! Отговори
До 61 преди 4 години
На 27мо място в Европа, от 33...
49
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С три телевизионни канала и пет платени/изплашени сайтчета обръщаш държавата. Наследниците на Левски и Ботев!
48
0
 
17
 
! Отговори
Борис Бойков преди 4 години
Защо сме на 27 мо място след като Германия Сингапур ,Курц ,Борис,Макрон Меркел и да не казвам имена,, (Путин Тръмп, Си Дзинпин)) и Целият Свят копира нашите мерки против ПАНДЕМИЯТА?? Трябва да сме ПЪРВИ!!
47
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ако беше Вярващ в Бог щеше да знае че Бог никога никой не наказва. Бог е любов Бог е Живот Бог е във всеки един от нас. Ние сме негово творение по негов образ и подобие. Кой Баща наказва децата си с болести и смърт. Този да си отиде на село да пасе кравите да ги дои и да храни бедните и ограбените от Мутрите. Бог не обича такива като този. Бог обича тези които са повярвали в него без да са го видяли с очите си. Това е истинскара Вяра.
46
6
 
28
 
! Отговори
Лекар продажник преди 4 години
Лекари с политически амбиции. Само като го видях тоя *** и не четох глупостите. Виждам зам на Годжи или на някоя друга службица. Безумец. А вие си вервайте, скоро и царя може да ви докарат...
45
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздрави от пейката ми в парка около река Майн във Франкфурт. С колеги сме тук, детето утре е на училище. Времето е супер. Тук има най-малко починали и масово тестване. Затова % починали е толкова малък. Пак казват, че са регистрирани около 15% от заразените, но не допуснаха менте статистиката от Италия. Доказаха емпирично, че смъртността е ниска. Нямаше масово интубиране, нямаше генерали, нямаше заплахи...
44
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха, под ВСЯКА новина срещам следния коментар:"Извънредно положение е война!Всички които си отидоха на вилите като се върнат на разстрел още на входа на София!!!!Докато не заиграе калашника няма да има ред!!!!!Борисов да изкара войската на КПП-тата и да ги почват!!!!"Човекът явно е доста качествено облъчен и обработен медийно, разбираемо, но защо ли ми е повече смешен, отколкото страшен...
43
14
 
12
 
! Отговори
Евала преди 4 години
Вървете, бе, вървете, при стари родители, дето не сте ги виждали от цяла година. Дето имали въпиюща нужда точно сега, точно по Великден, децата им софиянци да дойдат да си изядат агнето, че и да им донесат домати за ракията!'После ще зеят, че дъртите били заразени( кой, бе, кой ги зарази???)
42
5
 
10
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Глупост е и да се правят жертвоприношения на агнета за Великден, но никой не си е взел бележка и не се замисля...