Д-р Ненков: Господ наказва най-тежко глупостта!

"Важно е да се съберем с близките си и на следващия Великден"
18 апр 2020 13:30, Ния Христова
109
Д-р Ненков: Господ наказва най-тежко глупостта!
Снимка: БГНЕС
Масовото тестване ще покаже истинска, реална картина, ако се прави с PCR-и, каза в ефира на БНТ д-р Мирослав Ненков, бивш министър на здравеопазването. Има твърдения, че бързите тестове не са много точни и нищо няма да покажат. 
 
Д-р Мирослав Ненков каза, че ако бързите тестове са такива, както се твърди, с 30% информативна стойност, нищо няма да покажат.
 
Той смята, че тръгването на много хора на път преди Великден въпреки препоръките и мерките, ще доведе до увеличаване на броя на регистрираните и заболели хора. 
 
"Умрелите ни хора са най-малко, умрелите хора в сравнение с целия Европейски съюз, ние сме едни от най-малкото регистрирани смъртни случаи, свързани с китайския вирус. Това е нещото, което казва: Стой си във вкъщи, ще има Великден, ще има още 25 Великден-а", коментира д-р Ненков. 
 
Според него по-важно е да се съберем със семейството и близките си на следващия Великден. 
 
"Господ най-тежко наказва глупостта, само че тази глупост ще трябва да я лекуваме ние в болниците", категоричен бе д-р Ненков.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Господ наказваше глупостта, то тая територия щеше да е напълно заличена още преди десетилетия!Вместо това на нея благоденстват доказани престъпници, а едно стадо ги избира и преизбира, блеейки в екстаз.
20
5
 
9
 
! Отговори
Бунгар преди 4 години
Никой неможе да излекува масовата глупост и простотия на българина.Корона вируса е бял кахър в сравнение с безграничната ни простотия.Дебелите ни кратуни не увират и това е....
19
5
 
12
 
! Отговори
Хипократе???? преди 4 години
Лицето с наднормено тегло, което виждаме на снимката, е нарекъл българите с думи много по-обидни от "лош материал". Това лице демонстрира добре разликата между безбожник и атеист.
18
2
 
10
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 4 години
Г-н ЕксМинистър,Защо в нито едно от РЗИтата, които сакъм здравното министерство, няма нито един PCR апарат, въпреки, че във всяко РЗИ има вирусологична лаборатория.Здравното министерство и по ваше време беше пълен майтап като сегашното. Само в приказките ги бива тия некадърници.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу мутренската диктатура!
16
6
 
8
 
! Отговори
Това е преди 4 години
Икономиката ще се завърти,ако има хора. Вижте китайците. Писна ми да чета ревлювци , оплакващи икономиката. Колкото по-бързо мине кризата ,толкова по-добре за икономиката и това зависи от дисциплината на населението
15
4
 
15
 
! Отговори
Ще бъдат наказани преди 4 години
тези, които за за два месеца не можаха да се организират и да създадат условия за масово PCR тестване. Но успяха да създадат условия за източване на европейски пари към частни банки и съмнителни колекторски фирми. Да имат предвид, че в условията на пандемия и извънредно положение такива престъпления се квалифицират като геноцид и заслужават висша мяра на наказание.
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами като тестовете не са толкова точни,купете от Русия. Точност го 96% и теста е готов за 40 минути.
13
3
 
10
 
! Отговори
1 преди 4 години
По богохулстването ще ги познаете. Знаят, че това е доста чувствителна тема за българина. И са готови да ви казват какво мисли самият всевишен. Защото очевидно знаят по-добре. Има ли останали хора да им се връзват се чудя. Аз по-скоро бих повярвал ако каже, че той обича смелите и тези, които се изправят срещу тиранията, но кой ли те пита
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака - Радон Ралин, бих добавил по-неподим от Ковида
11
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ivailoКато се има предвид, че не притежаваш и 1/100 от неговата интелигентност, сам можеш да прецениш каква оженка сам си направи. Дано Господ да те запази, че като ти гледам капацитета... Вируса не пропуска никой, даже л***йномeти като теб, да знаеш.
10
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво ви е икономика без хора, или с болни хора. Ще се научим да живеем с по-малко. Такова време е дошло..
9
14
 
10
 
! Отговори
Да преди 4 години
Прав е. Но и мерките са половинчати. Бойко иска хем да не го смятат за диктатор, хем да се съобразява с щаба. Така трудно ще стане. Или да разпуска всичко, или мерките да станат крайни, ако трябва да се глобява и бие на поразия, за да няма пробиви.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5Само българската ли? А на САЩ, Китай, Русия и др.?
7
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не е вярно това!Никой не знае какво ще има, защото няма никаква визия за излизане от това положение.Карантините и ограниченията може да продължат с години.Така че, хайде да не ни обяснявате какви други празници ще има в бъдеще!
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Брей, феновете на кака БКП не почиват ли? На такива празници се почива бре! :))))))
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е, че глупостта се наказва ... пример - българската икономика наесен.
4
14
 
10
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Гледах го и го подкрепям!Да живее България!
3
14
 
14
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Тоя що има толкова гнусна и порочна физиономия ??Не прилича на много умен, така че , ако вярва на това което казва със сигурност ще понесе тежки наказания.
2
14
 
10
 
! Отговори
аз преди 4 години
Браво, най после нормално и правилно изказване в медия!