Отиде си Вилхелм Краус, дългогодишен зам.-кмет на София

Той е починал след кратко боледуване
Обновена: 6 юни 2020 20:18 | 6 юни 2020 20:15, Веселина Йорданова
121
Отиде си Вилхелм Краус, дългогодишен зам.-кмет на София
Снимка: БГНЕС, архив

Почина Вилхелм Краус, дългогодишен заместник-кмет на София, министър на транспорта в служебния кабинет на Стефан Софиянски и в правителството на Иван Костов.

Поклонението ще се състои във вторник, 09.06.2020 г. от 14 ч. в "Св. Седмочисленици", София, съобщиха от семейството, цитирани от "24 часа".

Вилхелм Краус, който е роден на 24 април 1949 г. в София, е починал в петък след кратко боледуване.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: кончинаВилхелм Краус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кадърен, талантлив крадец беше!
26
3
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
и един коментар към децата днешни родени и знаещи САМО ВРЕМЕТО ОТ КАКТО СЕ ПОМНЯТ! -:) Не коментирайте и не кликайте плюсове за неща които не помните деца! И 100 плюса да ми кликнете.Това не променя нещата и фактите!-:) Схващате ли? Тук не говорим за вашата "демокрация" която знаете само! А за неща и събития,които са се случили Много преди да се родите! Убеден съм.Че много даже и не са били "планувани" да се родят! -:)Така че моля стойте на страни! -:)
25
11
 
8
 
! Отговори
DO 24 преди 3 години
КАКВИ ДЕМОКРАДИ СА ТЕЗИ ФАШИСТИ ?ПАК НЕ СИ ЗНАЕШ УРОКА.ТУЙ БЪКЪРА С НЕБЪЛГАРСКАТА ФАМИЛИЯ"БАКЪР-МЕД"ТУРЦИЗЪМ ТРЯБВА ДА НОСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА РАЗРУШАВАНЕ НА ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА.ГЕРМАНСКИЯ ЖУРНАЛИСТ ПО САТ1 СЕ СМЯ ТОГАВА С ТЕЗИ ГЛУПЦИ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗРУШАТ КАЗА ТОЧНО ЗА 3 ДНИ ПОСТРОЕН А ЦЯЛА СЕДМИЦА НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗРУШАТ НАПРАВО НИ СЕ ПРИСМИВАШЕ С ГЛАС СЕ СМЕЕШЕ ШВАБАТА.
24
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този не беше ли боса на маршрутките в София или се лъжа?
23
7
 
20
 
! Отговори
българин преди 3 години
И още нещо ще споделя като човек живял много преди датата 1989 г! През целият "преход"така наречен след 1989 гдо днес.Признавам само 2 личности за истински демократи! Това са Петър Дертлиев.СДП и вицето на президента Стоянов Тодор Кавалджиев! Чисти хора и личности даже и в помислите си! Иван Костов,Бакърджиев който не можа да събори мавзолея на Димитров от 1 път! Яко са строили комунистите тогава!-:)За разлика от днес др Борисов!-:) С неговите "магистрали"! Останалото беше "демократичен пълнеж"!
22
19
 
20
 
! Отговори
Сата Н. преди 3 години
до българинМафиотската групировка СДС.! Оглозка капитала оставен от БКП след падането им след 1989 г.-----След 1989 не е дошло СДС.След 1989 г дойде на власт комунистът Петър Младенов и след като се ***, смени го съветският гражданин Андрей Луканов, който обяви фалит на държавата през 1991 г. Така че СДС пое държава, с официално изпразнена хазна и затънали в дългове предприятия.
21
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който и да бъде няма да направи демокрация. Може да се направи демократчица. ЗАЩОТО НЕ Е НАПРАВЕНА ЛУСТРАЦИЯ В ПЕРИОДА 1989-1993г.Така социалистите и ДПС, / от БКП/ останаха на власт.
20
7
 
16
 
! Отговори
do 14 преди 3 години
САМО ДА ВМЕТНА ,ЧЕ КОЙТО ПОРЪЧА ТОГАВАШНИЯ ПРЕВРАТ ИЗПОЛЗВА СЪЩИЯ СЦЕНАРИЙ И В УКРАЙНА И ТАМ ИМАШЕ ФРАЗИ КТО НЕ СКАЧА ТОТ МОСКАЛЬ....ОРАНЖЕВАТА РЕВОЛЮЦИЙКА И СВИТОТО ЮМРУЧЕ СЕ ПОЛЗВАШЕ СЪЩО В БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА ПОРЪЧИТЕЛЯ Е НАГЪЛ И НЕ МУ ПУКА ЧЕ СЕ ВИЖДА ПОЧЕРКА ДО ТАКАВА СТЕПЕН ИЗНАГЛЯХА ЧЕ ТО НЕ БЯХА ПИЛЕШКИ ГРИПОВЕ СВИНСКИ ГРИПОВЕ А СЕГА И КОРОНКИ ЦИРКЪТ ОЩЕ НЕ Е ПЪЛЕН ЗАЩОТО ВИЖДАТ ЧЕ ВИ ХАРЕСВА И СИ МЪЛЧИТЕ.
19
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрацията изобщо не е тоталитарна, просто Бойковата "демокрация" си е едно го вно в целофан. Както са рекли старите ора, нов бардак със стари труженички, не бива.
18
6
 
27
 
! Отговори
Волво преди 3 години
Поредният от шайката на Иванчо.Съсипа не едно печелившо предприятие.СОМАТ пенсионерите ще пият по една ракия .
17
13
 
23
 
! Отговори
българин преди 3 години
до 18 Ако си мислиш че "демокрацията" е по малко ТОТАЛИТАРНА от социализма.Жестоко се лъжеш! Като се върна на зад във времето.Тогава имахме повечко свобода сякаш от сега 30 г по късно! И ако Не го помниш това време Много преди 1989 г.Просто Не коментирай повече тук!!!Ще подведеш повече млади хора от колкото истинската реалност тогава!!!!
16
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЛЕКА МУ ПРЪСТ, ЕДИН ОТ ГЕРОИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ!
15
1
 
14
 
! Отговори
Stol S преди 3 години
Corona viruse covid 19
14
3
 
21
 
! Отговори
Pimpi преди 3 години
Ще има ли на поклонението танца с ковчега?
13
5
 
48
 
! Отговори
българин преди 3 години
до 12 Нали? И то за хора от прехода,участвали в кражбите ЗАКОННО от дадената им "власт" след 1989 г! Леле като се сетя за фразата.Кой не скача е "червен"!И още се дразня! Не отидох на нито един" митинг" тогава на тези крадци! И нито веднъж не гласувах за продажното СДС Не българи!Излъгаха хората просто тогава.Очаквахме смяна на директори на предприятия и заводи с млади и кадърни хора! Но не и закриването им! Болшинството съжали след години,че им даде властта в ръцете на СДС тогава! Но късно!-:(
12
4
 
44
 
! Отговори
Stalinista преди 3 години
Поздрави на Александър Божков в ада!
11
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано Всеки ден има хубави новини!
10
6
 
31
 
! Отговори
IMEI преди 3 години
ИМЕЯ НЕ Е БЪЛГАРСКИ ЗАЩО?НА КОГО СЛУЖЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ НЕКА НЯКОЙ ЗНАЕЩ КАЖЕ,КОЛКО ЧУЖДИ АГЕНТИ ГРАБИХА МАНИПУЛИРАХА И УБИВАХА БЪЛГАРИ ПРЕЗ ТЕЗИ 30Г.ФАШИЗЪМ БАНДИТИЗЪМ ....СЕГА СМЕ В НОВА ОЩЕ ПО ТЕЖКА РЕАЛНОСТ
9
13
 
49
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ooooo да.Помним го как да не го помним? Мафиотската групировка СДС.! Оглозка капитала оставен от БКП след падането им след 1989 г.Продадоха каквото можаха,приватизираха също каквото можаха И дим да ги няма! И до днес никой от тях не се появи 30 г по късно.И никой не каза.Аз или Ние донесохме Американската "демокрация" в България! Скриха се веднага след падането си от власт! Днес ни управлява друга групировка 10 че и повече г вече но това е друга тема! Така и не го разбрахме тоя.Българин ли е?
8
6
 
60
 
! Отговори
42 преди 3 години
Освен с корупция, с друго никой няма да го запомни. В една справедлива държава щеше да пукяса в панделата, а не в кревата си.

Спонсорирани публикации