Симеон Втори: Бяхме в Рила с Царицата, там цари пълно безхаберие!

Багерите да се изпратят където е нужно, а да не рушат природата
3 юли 2020 17:45,
272
Симеон Втори: Бяхме в Рила с Царицата, там цари пълно безхаберие!
Снимка: БГНЕС

Ако за тези багери е необходимо да се намери работа – да ги пратят да поправят там, където наистина е нужно, а не да съсипват природата. Туристите бихме се радвали да видим едни нормални планински пътища! Това се казва в позиция на Симеон II, съобщиха от пресофиса му.

Още по темата

"През изминалия уикенд Царицата и аз се разходихме в Рила. Търсехме почивка сред хубавата ни природа. Боровец – един световен планински курорт. Горските пътеки.

Но вместо да се насладим на спокоен следобед, изтърпяхме същински ужас! И то не къде да е, а точно над самия курорт – пътя от Боровец в посока хижите „Марица“ и „Заврачица“! И думата „път” е силно казано. Този друм там мога да сравня само със следвоенна територия, подложена на бомбардировка. Път просто няма! Има ями, езера, скали, кал. Достъпен е, и то трудно, единствено с високопроходим автомобил! На никакво разстояние от престижен курорт, който трябва да обслужва и хижи и да бъде достъпен за туристи и планинари. Не мога да си обясня как е възможно подобно безхаберие или мързел от страна на хората, които са отговорни за поддръжката на пътищата и пътеките в Рила.

А същевременно ставаме свидетели на какво? Много средства се дават за изравяне и насипване с чакъл на пътеки във високата част на планината! Кощунство и некомпетентно поведение. Дано да не се превърне в нова „подпорна стена” или асфалтов път. Обиколил съм доста планини в Европа и такова чудо не бях видял", пише още в позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
4
 
! Отговори
ало,политкоректния преди 3 години
Гола вода си!
137
3
 
1
 
! Отговори
Виждаш ли? преди 3 години
Мръсните малки тайни на Сакскобургите? Египтяните го пробваха това преди много време - резултатът беше катастрофален!
136
2
 
9
 
! Отговори
цар Киро преди 3 години
тоя на какъв се прави ..... може да цар само в някой театър
135
18
 
4
 
! Отговори
Таксиджиев преди 3 години
Колко много злоба и невежество.Забравихте ли,че благодарение на Симеон икономиката и стъпи на здраво и сега имаме реални цени на имотите и земите ни,без тежка инфлация и хляб по 500 лева. Хайде поогледайте се па тогава пишете.
134
3
 
2
 
! Отговори
А Сестра ти ли? преди 3 години
Сестра и братовчедка на "***"Двама първи братовчеди( не казвам ти задължително и в Лондон имаш такива) - Херман. И Херман няма потомство? Защо ли? Защото умряха! А защо умряха?
133
2
 
12
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
И все реват път няма и паркинги няма да ходят в планината. Каква планина с път и паркинг търсят. Спираш в най-близкия град и от там си по горските пътеки, какви пътища търсят все и паркинги и заведения и след това се хвалят ходихме днеска на планина.
132
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е точно този ли ще го каже? По негово време станаха всички заменки на гори.
131
3
 
2
 
! Отговори
Та последно: преди 3 години
Брат и братовчед на "баща си".
130
2
 
1
 
! Отговори
Отказваш: преди 3 години
Яснооооооооо Нихилант 1.0!
129
4
 
1
 
! Отговори
Ми к'во станало преди 3 години
Херман станало, к'во станало. Само не съм сигурен дали е от тебе Симо или от някой от хубавците в Лондон. Ако "царското" семейство каже, че това са глупости аз ще кажа пусни тестовете да видим! Докажи бе, айде докажи ...
128
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 121.Не си интересен вярвай ми! Да си избереш като " ник" " Ко сега".Помнещите ни връщаш във времето след 1989 г! Що Простащина навлезе тогава във възпитанието на Новото ни "поколение" нямам думи! -:) Ама ти чвно го приемаш за "нормално"! -:) Няма лошо.То е се вписва при вас само! " Обръщение" като " КО" Е унижение за нацията ни! Доказващо нисък интелект! Толкова ли е сложно да напишеш "ника" си простичко? Като примерно..." И какво сега"?! Спирам до тук......
127
2
 
7
 
! Отговори
Мръсен БГ преди 3 години
Каква царица, какви пет лева! Този човек твърде много се унесе! Уви беше един от тези, които не оправдаха надеждите на народа!
126
5
 
1
 
! Отговори
Ко станало после? преди 3 години
Мисленето им е било следното - възможно най-чиста кръвна линия, която да не получи същия резултат като при Борис! Трябва ти мъжко и женско за да получиш Тутанкамон 2.0
125
5
 
1
 
! Отговори
Ко стана сега: преди 3 години
Ферди изпреварил Борката? Не се учудвам след ония номер с конституцията Ферди решил, че Борката вече не му е син и искал още наследници. Коя свободна? Първата братовчедка на жената.
124
2
 
7
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
"Царска институция" - абсолютна отживелица и анахронизъм.
123
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На дъртия козел дето изсече сума ти гори избощо кой му дава право да изказва мнение? Багера и веднага не два а четири метра под земята да го постави!
122
5
 
2
 
! Отговори
Симеончо Мамин преди 3 години
Цял живот аз наблюдавам и гледам и отлично съм развил сетивото зрение и наблюдателност и сравнение. И сега ще ти кажа: ДНК теста ще каже само едно, много близка x хромозома на "майката", ама е на Елена. Y хромозомата е еднаква и при Ферди и при Борката, обаче част от генома е по-скоро на Фердинант! Няма я частта от майката на Борката следователно не си на Борис 3
121
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво означава безхаберие?Хабер българска дума ли е?Алоооо,журналята,тука е България!!!
120
2
 
1
 
! Отговори
Резултати: преди 3 години
Херман е интересно смесване! Или с някой от Лондон или с теб Симо! Ах какви мръсни тайничко! Шишииии къде е Делян като му трябва на човек!
119
2
 
0
 
! Отговори
Резултатите: преди 3 години
Ферди плюс Елена = Симеон 2Борис плюс м.а.й.ка му = Сестра му на СимеонА горката царица била без наследник горката проклета от Пагане! Ахинора я наречи ако искаш!