Полицаите отново на протест - недоволни от проблемите в системата

Настояват за преговори с вътрешния министър
Обновена: 5 юли 2020 09:26 | 5 юли 2020 07:45, Камелия Цветанова
113
Полицаите отново на протест - недоволни от проблемите в системата
Снимка: Dnes.bg

Синдикатите в МВР ще излязат днес в 13 ч. на протест, съобщи Българското национално радио. Причината е недоволство от работата на дирекция „Правно-нормативна дейност“ в министерството.

Още по темата


Недоволните полицаи ще се съберат в градинката до вътрешното министерство. Според тях има нужда от промени в дирекция „Правно-нормативна дейност“ в министерството.

От Синдикалната федерация на служителите в МВР информират, че въпреки положените през последните години усилия, нейни членове и всички служители в МВР продължават системно да са потърпевши от неспособността на дирекцията да предложи на ръководството на министерството решение на проблеми, които засягат пряко професионални и икономически интереси на служителите.

Полицаите призовават още вътрешния министър във възможно най-кратък срок да започне официални преговори с тях с цел търсене на взаимно приемлив изход от създалата се ситуация, допълва БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестират, защото сигурно са направили изпита за физическа подготовка ежемесечен, с колкото не го изкараш, с толкова ти намаляват заплатата.
90
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-95 да министера ,още като шофьор на мето,се проявяваше ,и сега ти му викаш браво,защо?
89
1
 
4
 
! Отговори
Ченге разбойник преди 3 години
Ти колко си долен ченгизе а коментарите са на хората от народа и представляват реално мнение за ваз мутрагенчета милиционери злоупотребявате със длъжността и положението си ежедневно
88
1
 
3
 
! Отговори
Мръсни ченгета преди 3 години
Парата под масата ли спре или не може да си връткате далаверите като преди
87
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Постоянно виждам катаджии да теглят пари от банкомат. Ей съсипаха я тая държава. Само протести, че то на една заплата кара ли се.
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато група протестира трябва ясно да се заяви на обществото срещу какво. Тези доводи за промени в Правно-нормативна дейност не са ясни за никого извън МВР. Вярвам има и достойни полицаи, но очевидно системата е прогнила и има нужда от промяна базирана на резултати и прозрачност. Да те глобят за забравени фарове денем, докато джигитите хвърчат наоколо е меко казано глупост. Ако протеста е за пари, то какво да кажат лекари и учители, за които държавата отдавна е абдикирала от отговорност?!?
85
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами как ще са доволни като им разбиха всички схеми за далавера. Браво на Министъра, че знае лекарството за служителите на МВР .
84
1
 
11
 
! Отговори
Нямам вяра на МВР преди 3 години
Нито веднъж не са свършили работа! Разбиха ни квартирата с взлом.. взеха небрежно отпечатъци, а следователя тръгна да ме заплашва. Откраднаха едни вентилационни елементи от гаражите на кооперацията, а само протоколираха. Колата ми беше обект на вандали от ресторант, а разследващия ме плаши със собственика. Пуснаха съсед за точене на банкови карти, а мен разкарваха като поемно лице. Блъснаха ме на червен световар и ги чакам 2 часа в дъжда.. от виновника няма помен, Милен Цветков и много други..
83
1
 
14
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
Много ще ми е интересно да видя дали вътрешния министър ще прати баретите да охраняват протеста.
82
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите преди години протестирахте за хартия и бензин нали - за парлама основно за пари. Дадоха ви сумата коли и гориво и пари и пак нема полицай по селата и на всека дупка - имаше такава заповед нали. Колко полицаи са на пенсия и заплата вкл. и тези които подстрекават протестите. МВР е като кошница все се пълни и все е празна.
81
2
 
16
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Гювечари
80
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има много полиция защото има голяма престъпност!
79
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те си вършат работата перфектно жият протестиращи деца и баби
78
1
 
9
 
! Отговори
Трайно безработен преди 3 години
Това трябва да е работа като всяка друга а имено резултатите от работата и заплатата.
77
1
 
18
 
! Отговори
Трайно безработен преди 3 години
Трябва да направят референдум за закриване на МВР и правене на нова по рационалнаСлужителите и техните семейства да не участват
76
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министри МВР:Г.Петканов-добър юрист,но непрофесионалист.Р.Петков-учител по математика-непрофесионалист.М.Миков-също юрист и то слаб-непрофесионалист.Цв.Цветанов-вифаджия-бивш ***,станал такъв благодарение на връзките на баща си-непрофесионалист.Р.Бъчварова-социолог-ужас и безумие.Вучков-умен и диалогичен човек с виждане в бъдещето-обаче такива не им трябват та му биха шута.Радев-военен специалист по боеприпаси-пълен ***.Младенов-Ср.МИЛИЦИОНЕРСКО училище-повече кво да говориме?
75
1
 
22
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
Ето ги истинските ***, шкембелии и семкаджии.
74
0
 
19
 
! Отговори
Qwerty преди 3 години
Данчо Катаджията и приятели излизат, защото не им дават достатъчно да крадат.
73
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Братята роми, които се возят отзад на камионите за смет работят хиляди пъти по-почтена работа от полицаите!Срамно и унизително е да се редиш за заплата, след като си бил протестиращи учителки и пенсионери!
72
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България полицай е синоним на престъпник, само че не от тия кокошкарите, а от тежките, опасни бандити!