Каракачанов и Горанов: Правителството няма да подава оставка

Според финансовия министър вотът на недоверие на БСП няма да успее
542
Каракачанов и Горанов: Правителството няма да подава оставка
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Правителството няма намерение да подава оставка към днешна дата, стана ясно от думите на вицепремиера Красимир Каракачанов.

Още по темата
Той определи посланието на американското посолство снощи като "достатъчно балансирано".

"Фактът, че различни части на обществото го четат по различен начин, показва, че посланието е ясно. И едните имат право да протестират и трябва да бъде уважено това право, но трябва да се спазва и законът, и да има върховенството на закона", заяви Каракачанов, цитиран от БНР.

Изказване в същия дух направи в Пловдив и министър на финансите Владислав Горанов. По думите му въпросът за оставка не е на дневен ред, а исканият от БСП вот на недоверие няма да успее.

"Със сигурност това няма да е успешен вот, тъй като партньорите, подкрепящи правителството, са консолидирани по това, че има още много какво да свършим и ще отхвърлим този вот на недоверие, когато бъде внесен, тъй като още не сме запознати с мотивите, но левицата в момента, според мен, не е в кондиция да има претенции за управлението на държавата", коментира финансовият министър.

Снощи за пети пореден ден в София и в други градове имаше протести с искане за оставка на правителството и на главния прокурор. Заявено беше намерение за такива демонстрациии и днес.

Прокуратурата пък днес обяви нови доказателства, събрани със СРС-та, по разследване срещу бизнесмена Васил Божков, в които са засегнати и протестите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
352
7
 
16
 
! Отговори
алф до бай х преди 3 години
Ти си *** ний не сме затова не се рабираме...оставка
351
8
 
19
 
! Отговори
БАЦО С КАСКА преди 3 години
ДУГАН И ТИКВАТА ЗАЕДНО ФОРЕВАР У ЕДИН КРЕВАТ !
350
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Калеко си се писал защото си мислиш че всички харесват простия хумор на рачков, и в същото време се подиграваш с Великия Алеко Константинов... Нали знаеш че тия неща дето ги пишеш няма как да ги кажеш никога на живо а само пред монитора???? Защото знаеш какво ще ти се случи...
349
17
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До ... до Калеко Алеко ... Всички знаят кои са Мая Костинбродска, Румен Петков и Другарката Импексова, могат да разпознаят и младежите с черни фланелки от шпиц командите на Черепа, може да разпознаем и "умните и красивите", които се наредиха до тях .... Та кои точно сте Вие, дето сте тръгнали да се борите с/у Гешев, затова че повдигна обвинения на Божков, Бобоков и съветниците и секретарите на Румбата, задето депозират в касите си секретни държавни документи ... !!!
348
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искате оставка , т.е. искате "служебно" правителство на БСП ! Е това значи , че наистина си търсите белята и ще си я намерите ! Изпълнявате желанията на един топ мафиот от Дубай , водени от Левски-Запад - откровени наркодилъри !
347
7
 
21
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Горанов щом продължавате ,плюй си в пазвата да не те срещне мечка , че мечките идат, а са и много!
346
10
 
25
 
! Отговори
БГ МРАЗИ ГЕРБ преди 3 години
До Калеко АлекоНе се ли умори да ми сравняваш едната корумпирана партия с другата такава ?Хората не искат тези партии повече как по-ясно да ти го заявя ?Къщата в Барселона, Мишо бирата, ВаньоТанов, ало Банов съм, суджуци, апартаменти, къщи за гости, навсякъде е затънало в корупция при управлението на некадърника Борисов така беше и при БСП.Ама на теб ти се плаща да браниш червените от ГЕРБ разбирам те но това трябва да спре някога.Промяната сега и веднага е задължителна.
345
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много ми е интересно защо родната полиция пази само от страната на селския тарикат защо не е пред президентсвото и народното събрание
344
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За пореден път лъсна какви сме овце - даже накои нарочно отидоха на протест да се заразят и да не ги чипират хахаах - а кукловода от дубай дърпа конците смях...
343
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво друго да каже този плондер, който навремето стоял пред кабинета на Цветан Василев да иска работа, понеже свършил парите. Забелязвам обаче, че Мутрата яко се е скрил. Той на интервюта изпраща само слугите си. Какво си мисли? Бурята да отшуми и той да излезе чист? Той е свършен за политиката. Мечтата му да стане диктатор се изпари. Сигурно се е помислил за много умен, когато хвана каскета и започна да арестува и преследва инакомислещите. Опитът му претърпя пълен провал.
342
10
 
25
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Герб са трето качество комунисти! Най простите! Каквото останало тъпо и необразовано от тоталитарния режим, захвърли червените вратовръзки и се писа атлантик - демократ!
341
11
 
13
 
! Отговори
До 362 преди 3 години
До Калеко АлекоДа си се замислял, че ние протестираме срещу мафията - Бойко, ДОган, Гешев и Пеевски и едва ли някой ще гласува за Радев?Или като типични гербаджии..щом сме против вас, значи сме за БСП и Нинова??Да не говорим, че всички в герб са комунисти и ченгета и разликите с БСП почти няма.
340
17
 
6
 
! Отговори
Киро Брейка преди 3 години
Балгария никога не е имала толкова добро управление и толкова добър премиер. Вразумете се! Това е национално богатство!
339
6
 
10
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Той и другаря Чекмеджеску както нямаше алтернатива и в един момент опъна търнаците до стената!
338
5
 
9
 
! Отговори
Дубайския овчар: преди 3 години
Ш ало.. Овцете.. Какво ми блеете пред компютрите... Ррррр аре на Герена пред министерски съвет... И да не ми се шматкате насам натам безцелно, че пари съм дал... А аз пари не обичам да давам... Ама сега се налага... Рррррр.. Оп къде тръгна *** овцооо... Рррр
337
11
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До БГ МРАЗИ ГЕРБ...Картинките със шкафчетата във фейсбук, както и интерператациите с един "суджуци" се превърнаха в аргументи за такива като теб..Вчера и Румен Петков се беше изтъпанил с едни такива кулажи и се правеше на борец с/у мутрите, въпреки че всички знаят за какво напусна поста си като на министър на вътрешните работи в едно предишно правителство..Тя и Ипексова иска повторен "Вот на недоверие" за корупция, въпреки че беше уволнена за корупция..Дет се вика по "аргументите" ще ги познаете
336
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТРАХ ТРЕСЕ БКП-ДС
335
4
 
10
 
! Отговори
До 355 преди 3 години
До БауДам, гневът ни е нелогичен.Философския подход е най-разумен, знаем.Да не правим нищо, защото така е устроен света.Да си оставим мутрада да краде, защото, всички ще са такива. Няма смисъл да правим каквото и да е, защото, алтернативата не е ясна никога...Най-разумните и "спокойни" аргументи ;)
334
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен да върнем монархията. Или БКП.Ще си имаме цар, или секретар, там някаква аристокрация (или партийна такава). Ще знаем кой ни краде и ще ни е спокойно.
333
3
 
18
 
! Отговори
А.Д.Сокола преди 3 години
Тази година ***-парад нямаше, но има герб-парад шества с автобуси ту в София ту в Росенец.