Радев: Наследството на катастрофиралата автокрация е тежко

Президентът заяви, че българите отхвърлят пропагандата
Обновена: 6 авг 2020 11:34 | 6 авг 2020 11:25, Веселина Йорданова
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев заяви, че българите отхвърлят пропагандата и имат право да знаят какво е истинското състояние на страната и да търсят алтернатива на "днешната безпътица".

Наследството на катастрофиралата автокрация е изключително тежко и може да се преодолее единствено с активна гражданска позиция, каза той при представянето на първата част от проект за Национален стратегически документ. Той е разработен от Стратегическия съвет към президента.

Според него е необходимо да имаме ясна и детайлна картина на ситуацията, за да разберем причините, поради които стигнахме дотук, да осъзнаем в дълбочина и едва тогава да градим реалистични стратегии и планове за бъдещето.

"Министър-председателят така и не посмя да излезе от създадения от самия него илюзорен свят. И вчера отново заяви, че в последните три години България била в челото на най-бързо развиващите се европейски страни, по статистика. Тази статистика обаче опровергава пропагандата", изтъкна държавният глава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
24
 
! Отговори
комсомолски преди 3 години
Дрънканици и скрити интереси.
17
21
 
7
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Тролчетата с опорката спусната от севдалина запяха в един глас. Споко тапири, има видов ден и знаете, че Боко е пътник. Сега кой ще ви дава стотинки за едни и същи коментари в защита на Винету? Радев ще се оправи, чел е, може да направи едно набиране или коремна преса, знае английски и не се върти като *** около тиква когато има чуждунци, коитоговорят на английски. А боко...за боко конграчулейшън и депадавци в хор да му пригласят колко е велик!
16
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре,че тоя *** се изцепи,сега Борисов който беше се навил да си ходи пак ще се стресне и ще остане.Как ще даваш държавата на тоя ???
15
30
 
8
 
! Отговори
Жоро Киров преди 3 години
Преди малко Румен Радев обяви план за свалянето от власт на Бойко Борисов и изваждането на страната от наи тежката криза в цялата история на България. Всички медий пишът затова. Само медийте на Хунтата отново укриват важна информация от народът.
14
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РАДЕВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК НА КОГОТО ВЯРВАМ .
13
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев-менте-марш в СССРе.
12
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде пак поредната доза празнодумие.Няма мислещ, който да е видял смислена гражданска позиция от протестиращите. НО вместо празно говорене, можеше парламента да гласува за промяна, чрез свикване на Велико народно събрание. Обаче то не устройва нито празнодумеца, нито менторите му. Не знае какво е положението, за това иска ясна детайлна картина, но е убеден че е "изключително тежко".Този иска властта, а консултанти ще са му съветниците, но допуска сред тях такива, които са клиенти на прокурату
11
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е президента трудно се усвоят от комунистите му 29 млрд. от ЕС.
10
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев съипа България, докара държавата до рецесия, съсипа икономиката, вдигна безработицата, безпаричието е факт, пандемия, анархия, криза, глад, мизерия, нищета!ПИСАХ ВИ ХО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ОЩЕ, ВИЕ ПОМПИХТ ЕМИНУСИТЕ ИНЕ ВЯРВАХТЕ!НА ВИ СЕГА ПРОМЯНА ПО ФАТ МАШКИ! ЛИКУВАЙТЕ, СКАЧАЙТЕ, РАДВАЙТЕ СЕ!ПО -ЗЛЕ ЩЕ СТАВА ДОКАТО ТОЯ РАП0Н Е НА ВЛАСТ!ГЕШЕВ, ТИКАЙ ТОЯ *** В ЗАТВОРА!
9
8
 
13
 
! Отговори
бля бля преди 3 години
Дрън, дрън...
8
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако тая червена кукла я оставим така да ръси плюнки безнаказано това от 2013 когато тия същите сложиха Пеевски за шеф на ДАНС ще ни се вижда разходка в парка.
7
7
 
24
 
! Отговори
Рецепта преди 3 години
За отслабване - Гледаш , слушаш Радев и *** и три дни драйфаш и не ти се яде.
6
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РАДЕВ Е ФАШИСТ, ПРЕСТЪПНИК, КОМУНИСТ И ТИРАНИН!ИМПИЙЧМЪНТ, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР! МОЖЕ ДА ГО ОКАЧАТ НАПРАВО НА РАЗПЪНАТИТЕ БЕСИЛКИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!РАДЕВ Е КРЕМЪЛСКО - ВЗЕМЕ ЛИ ВЛАСТТА, КОМУНИЗМЪТ СЕ ВРЪЩА!ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ ЗАПЛАТИ ПО 5000 РУБЛИ И КОН БОБ ЯДЕ ЛИ!НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОВА НА ВЛАСТ!
5
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква безпътица, каква автокрация. Тоя човек е за освидетелстване.Той е кукла на конци и повтаря като *** чужди умозаключения, които нямат нищо общо с българската действителност.И вместо да си посипе главата с пепел продължава да ръчка и да настройва хората.Нямам думи за безотговорните му действия и приказка.По време на пандемията той вместо да се опита да успокои хората обяви, че сме щели да умрем от глад и ще има гладни бунтове.Кой чрез него разиграва българите?
4
12
 
8
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
С тая долнопробна пропаганда Борисов сам си създава опоненти и врагове!Единствени предполагаеми приятели от другите партии му остават ДПС и вероятно партията на Слави !Лъжепатриотите и "Воля" не ги броим защото те ще се оттечат в политическия канал за ***!Бойко , Бойко , настина си бил ***!Ще ти вземат и откраднатото!
3
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е само заради това мекотело Борисов ще остане.
2
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро май трябва да излизаме по улиците нормалните хора. Тоя клоун заедно с Решетников и Нинова подготвят измама с машините за гласуване дето много им станаха важни за електората от пенсионери и малцинства. Размекнахме се при Бойко обаче руската заплаха дебне и се е активизирала
1
18
 
34
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Инпийчмънт за този национален предател - руски агент!