Борисов: Днес ще се помоля за здравето на всички българи!

Премиерът поздрави всички с празника Голяма Богородица
15 авг 2020 11:51, Петя Славова
264
Борисов: Днес ще се помоля за здравето на всички българи!
Снимка: БГНЕС

Премиерът на България Бойко Борисов поздрави всички с големия християнски празник Успение Богородично. Това той направи на страницата си във Facebook.

Там той написа:"Днес е един от най-големите християнски празници - Успение на Пресветата Богородица. Нека Божията майка да ни помага и да ни закриля! И днес ще се помоля за здравето на всички българи и ще запаля свещичка за успеха на България. Благословени да са всички именици!"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
8
 
19
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Днес и аз ще се помоля за чекмеджета и кюлчета злато! От кога комунистите ходят на църква?
86
9
 
26
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
А бе пр,ос,такооо ти за 11г имаш толкова грехове към българите, че и Бог ще се отрече вече от тебе! Как не те е срам да имаш безочието ти да се молиш на този голям ден за здравето на тези, които лъжеш и крадеш денонощно!Омитай се бе *** със серсема ти!
85
14
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Само да спомена, че Божията Майка е била 12-14 годишна...
84
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей туй гърбавите нагли песове се оказаха , ти му викаш къш , то пак идва с изплезен език и чака за кокала . :))))
83
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъвто и да го наричат олигарсите на БКП-БСП-ДС той си остава истински БЪЛГАРИН. Другари спрете се, че кръстовището е много смъртоностно. Вие сериозноли смятате , че поръчковия убиец Божков има предимство . Да ама не.
82
10
 
23
 
! Отговори
тоя примат преди 3 години
Тоя стана за П*О*С*М*Е*С*И*Щ*Е! Не се ли усеща и няма ли кой да МУ каже?
81
14
 
11
 
! Отговори
Роза Коритарова преди 3 години
БОКООО--В ЗАТВОРААА..ТИ И ВЛАДУН ГОРАНОВ !...ИДВА КОЛЮ ЖАРТА ЗА ВАС ВЪТРЕ .ИНАЧЕ--ТРЯБВА ДА ИМА ТОТАЛНА ПРОМЯНА В МАНДАТА !!..МАНДАТА НА ВРЕМЕТРАЕНЕТО---ОТ 4 ГОДИНИ -- НА 2 ГОДИНИ, ИЛИ 2 ГОДИНИ И 6 МЕСЕЦА МАКСИМУМ (това пак е крайно дълго също) .И също---ТОЗИ ПРИЙОМ - ВЕЛИКО НАР.СЪБРАНИЕ--ГО НЯМА В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА НА ООН = 195 ДЪРЖАВИ !!...САМО ТУКА , И В РОДИНАТА НА БОКО = РОССИЯ .АНГЛИЯ ИМА МАГНА ХАРТА ОТ 1265 + КОНСТИТУЦИЯТА НА ОЛИВЕР КРОМУЕЛ ОТ 1644 ГОД..И ПОВЕЧЕ НЕ СА ПИСАЛИ
80
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквоооо, рейтинга ти е счупен, имиджа ти е счупен, достойнството ти е счупено !Никой не ти верва !ЗАМЪЛЧИ, И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА !
79
10
 
17
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
МОЛЯ СЕ ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА ВЪЗМОЖНО ПО-СКОРО И ПОВЕЧЕ ДА ТЕ НЯМА В БЪЛГАРАСКАТА ПОЛИТИКА. МОЛИТВИТЕ МАЙ ДОСТА НИ СЕ РАЗМИНАВАТ А? ИЗЧЕЗВАЙ ЗА ЮАР КЪДЕТО СА ВСИЧКИТЕ ТИ БИВШИ АВЕРИ.
78
10
 
20
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
ЛИЦЕМЕРИЕ...........
77
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, кръгом марш под юргана !
76
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това просувуто чекмедже е черешката на тортата за трудно мислещите 80%.Показаха ви спящият Борисов и едно шкафче с чекмедже и изпаднахте в делириум.Не случайно от протестиращите до сега не се чу едно смислено предложение.Откъде ви събраха толкова ***? А за калинките - бедна ти е фантазията какви калинки имаше в предишните кабинети.Като го гледам и Радев е една огромна калинка и днес 4 години след като го избраха не научи какво е да си президент. Но ще го научи по трудния начин.
75
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка за Радев !Фигуранта е кремълски Пучдемон !
74
8
 
14
 
! Отговори
МЕРЗАВЕЦ преди 3 години
ТИ ЩЕ ВЗЕМЕШ ДА РЕВНЕШ ОЩЕ МАЛКО БЕ? МЪЖКАР РРРРРР РРРР ИСТИНСКИ ТИГЪРРРРРР ОСТАВКА ! РЕВЛЬО.
73
9
 
19
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
ЗА МЕН НЕДЕЙ ДА СЕ МОЛИШ. И ОТИВАЙ В ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИК !
72
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 91И на оня свят се отива с откуп.Без монета между зъбите Св. Петър не пуска в Рая.И на този и на онзи свят няма нищо безплатно !Чети Библията, а не Устава на БНА...като Фигуранта !
71
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 90Откъде ги измисли тия, плебей? Радев ли е тоя, който е от 10 години на власт и пълни чекмеджета с пари? Радев ли говори с Велчев на "братиньо", Радев ли звъни на Ваньо Танов, Радев ли направи така, че да изтекат данните на 5 млн. българи от НАП, Радев ли е назначил калинки на всички постове в МС, Радев ли не знае друг език освен български на банкянски диалект, Радев ли нарича българите толупи, Радев ли заръчва суджуци и Радев ли е начело на изпълнителната власт? Давай, чакам.
70
10
 
20
 
! Отговори
Поп йоан преди 3 години
Моли се за себе си. Че на оня свят подкупи не вземат . И пари не трябват а добри думи и дела се гледат и претеглят .
69
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За разрухата която Радев оставя след себе си трябва да влезе в ГИНЕС !...и в Затвора !- разбито семейство - разруха във военновъздушните сили на България - разкол в нацията, разпад на държавността, разбито общество, разорени икономика.Фигуранта е едно проклятие за българската нация.Легенда: Р. Радев = Разруха, Разкол, Рапад, Разединение, Разцепление, Разорение - Фигурант
68
7
 
17
 
! Отговори
Да знаем те преди 3 години
След молитвата ще духнеш свеща като Великден, нали?Айде нема нужда.