46-ти ден на протести: Малко хора на шествие, но блокадите остават в сила

Пред Румънското посолство - контрапротест
348
46-ти ден на протести: Малко хора на шествие, но блокадите остават в сила
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

46-ти ден на протестите в София с искане на оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Още по темата


В сила остават блокадите на „Орлов мост“ и на още две ключови кръстовища в столицата – тази пред Ректората и пред Министерския съвет.

Малко хора има на площад "Независимост" за началото на протеста. Пред БНР част от тях коментираха поста на премиера Борисов в социалните мрежи, в който той заявява, че "развитие и разбирателство се постигат с диалог, а не с юмрук".

Хората са категорични, че стиснатият юмрук не означава насилие, а това символ на борбата за власт на народа, на сплотеността.

Пред Румънското посолство е планиран и традиционният вече контрапротест срещу блокадите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още по темата: протестконтрапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
3
 
6
 
! Отговори
Радев боклика преди 3 години
По-голямо недоразумение от ГЕРБ И БСП може би е само АТАКА и опърдяната партия на слабоумния Трифонов.Ако вкараме в парламента концертаджията,ще призная,че сме най-тъпата нация в света.Ако имаме 50% активност на избори какво очаквате да се случи...блокадата не решава нищичко!12 дни подред бях на протестите-то не беше люпене на семки,бири,пушене на трева,празни погледи...не го разбирам по този начин.Не разбирам и хвърлянето на храна и памперси при положение,че хора умират от глад.
200
1
 
13
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До До ЧебурашкаРадев е национален предател и превратаджия. Готов е да предизвика гражданска война само и само да се докопа до властта.
199
10
 
1
 
! Отговори
До Чебурашка преди 3 години
Да гласуваш за престъпници, е престъпление!!!
198
7
 
2
 
! Отговори
До Чебурашка преди 3 години
Хаха......................Радев не е бил част от мафията СИК за разлика от Бойко Борисов................но за това знаят всички служби................и западни , и руски...............така че дните на твоя любимец са преброени..................да, скоро и САЩ ще се откажат от Борисов и ГЕРБ...............освен това ГЕРБ имат подкрепа главно от Германия, а сега назрява конфликт м/у Германия и САЩ!!!
197
3
 
18
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... Прав е президента Румен Радев..... Радев е посредствен, злобен и отмъстителен човечец. Изкусен интригант и патологичен лъжец. В състояние е да оскверни, омърси и принизи всичко до каквото се докосне. Вреден и опасен е за България и българите.
196
13
 
1
 
! Отговори
До к6 преди 3 години
Абе ти да не си нещо побъркан, или объркан?Я се успокой малко ,какво си заревал да защитаваш *** лойко?
195
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е президента Румен Радев за всичко.......................100 %!!!!
194
3
 
14
 
! Отговори
вал преди 3 години
До Анонимен НЕуважаеми първо последните избори ги организира вашият пРезидент .и второ Лукашенко е в Беларусь .а не в Украйна .ама ако бяхте там досега щеше да ви е разтурил катуна с бой и *бан.България е демократична държава и всеки има правото на протест но то не е в ущърб на правата на останалите 7 000 000.
193
4
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Когато в един театър публиката е по-малко от артистите значи му е време да затваря. Когато минувачите по улицата са повече от участниците в протеста, значи е време да бъде прекратен. Или да се превърне в цирк.
192
4
 
16
 
! Отговори
К6 преди 3 години
*** мирише на урина и алкохол, на всичкото отгоре замириса и на развалени яйца. Проклети да сте .Бял ден да не видите .Плазмодии на никому ненужни. За тези които живеят в чужбина ще си заминат и ние оставаме да Ви чистим ***
191
15
 
3
 
! Отговори
хХХаха преди 3 години
ХАХАХА МАЛКО ХОРА ИМАЛО ЧЕ КОГА ХОДИХТЕ В 19 ЧАСА ЛИ ЗАЩОТО ТЕ СЕ СЪБИРАТ В 20.30ЧАСА-ЗАЩО ИСКАТЕ ДА НАСТРОИТЕ ХОРАТА СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ТЕ ВЕЧЕ 46 ДНИ ХОДЯТ ТЕ КАЗАХА ЧЕ ИМА ОТПУСКАРИ НО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ЩЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ-А НА ВАС ВИ Е НАРЕДЕНО ДА ПИШЕТЕ ПРОТИВ ТЯХ КОЛКО БИЛИ МАЛКО КОЛКО БИЛИ ДРОГИРАНИ ПИЯНИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО НАПРОТИВ ВСИЧКИ МЛАДИ СА МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНИ НЯКОИ СТУДЕНТИ ДРУГИ МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ КОИТО ЗАВЪРШИЛИ В ЧУЖБИНА И ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНАТ НО НЕ И ПРИ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ОСТАВКА
190
3
 
25
 
! Отговори
Ореха! преди 3 години
До всички червени кратуни-дайте алтерватива на Бойко и ще гласувам против негоно не искам алтернатива като мая галева , кака *** , орешака , станишев и т-н,христо иванов-тях сме ги виждали.РАЗБРАХТЕ ЛИ?
189
4
 
24
 
! Отговори
А преди 3 години
Хората не харесват Борисов и феодалите му, корумпирани по места. Но ще го подкрепят пак. Защото алтернативата е мрачна и ужасна. Само вижте: Мая, Слави, Ицето, Нинова и Радев - бесилки, чували за трупове, ковчези, отрязани свински уши. Кой нормален човек приема и подкрепя тия послания. Протести против мутрите уж, в които дрогирана мутра напада образована жена с две малки деца и троши колата и.
188
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов,ще остане в историята ,като единствения при когото хора се палеха и се биеха Българи с/у Българи.
187
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Орешарски го свалиха, защото искаше да вземе един милиард заем, а ГЕРБ опоскаха България като зелените африкански скакалци..............след тях трева не никне..............и не дават оставка....................няма такава наглосъ като герберската!!
186
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста на разследваните олигарси,най вече череподубайския ,прокопиевци и на " безстрашния " резидент ,на който му пари под краката от главния прокурор,а то ще се е много сериозно ,щом тръгна на пуч,та общо казано техния проблем не е наш проблем,нито " народно недоволство".Събраха на тиражка добре платени организатори,,цял преход са трупали по техния начин..Но тези сцени по никое време ,пандемия, икономически проблеми,да ни заливат с гнусотии един файтон хора е обидно и грозно.
185
19
 
4
 
! Отговори
до 216 преди 3 години
То и на Орешарски беше законно или за него може, а за сикаджията не може
184
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Катунари разкарайте се от кръстовищата, не разбрахте ли , че няма да има оставка. Само пречите на хората да се придвижват нормално, за което ви намразиха. И затова ще гласуват за Бойко. Аз също.
183
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н 214, защо изобщо трябва да се организират избори извънредно, след като това правителство е законно. Ако това правителство е незаконно, тогава президентството законно ли е? Нали ако можеха да си фалшифицират избори нямаше имаме сега този разговор? :))) Те по площадите не искали властта? Разбраха хората кой какво иска. Да са гласували когато е трябвало! Кой да ги организира изборите - Фигуранта ли? Няма да позволи народа това падение. Вие г-не говорите като сценарист от шоуто на Слави. :)
182
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 213 Виждам че мислиш по Герберския начин! А защо да не организира служебно правителство изборите ? Защо държиш ГЕРБ да ги " организира" и проведе? Години ги " организира" и " Печели"! Така както Лукашенко в Украйна!-:) Хайде събудете се вече! Тези по площадите Не искат властта! Те искат само нови избори! Които Не ГЕРБ да организира и проведе!! Какво не разбра?!-:)И новите управници Не протестиращите ще ги изберат а гражданите на България!