46-ти ден на протести: Малко хора на шествие, но блокадите остават в сила

Пред Румънското посолство - контрапротест
348
46-ти ден на протести: Малко хора на шествие, но блокадите остават в сила
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

46-ти ден на протестите в София с искане на оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Още по темата


В сила остават блокадите на „Орлов мост“ и на още две ключови кръстовища в столицата – тази пред Ректората и пред Министерския съвет.

Малко хора има на площад "Независимост" за началото на протеста. Пред БНР част от тях коментираха поста на премиера Борисов в социалните мрежи, в който той заявява, че "развитие и разбирателство се постигат с диалог, а не с юмрук".

Хората са категорични, че стиснатият юмрук не означава насилие, а това символ на борбата за власт на народа, на сплотеността.

Пред Румънското посолство е планиран и традиционният вече контрапротест срещу блокадите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още по темата: протестконтрапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н 212, може и да се огледат хората за нова демократична партия с млади и истински демократични лидери. Никой не ги спира. Хората си имат глави на раменете и сами ще си преценяват. На първо време никой не си губи времето нахалост. Сега за хората е важно да не се допусне служебно правителство по поръчка на Дубай. Да не се допусне укриване на доказателства. Ще дойде време и всичко ще се подреди, но не и с вече известните лица. Репутацията на всички е известна. Само времето знае какво ще се случи.
180
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте сега деца! Черепа е от групировките след 1989 г.Такъв какъвто беше и д-р Борисов! Това си е тяхна " война" от него време! Не разбирам вие къде се вписвате там? Един съвет като по голям.Поогледайте се за нова истинска демократични партияС млади и истински демократични лидери! Те ще имат бъдеще! Такива като БСП и ГЕРБ ще са история скоро! Не си губете времето нахалост! То е ценно и никога не се връща! Дано сте ме разбрали правилно! Борисов другарят е пътник! Времето му просто изтече!
179
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гого"Цяла София страда от трафик и обикаляме заради 10 палатки за тези хората дето п..ят и се..т пред университера"Ще обикаляш бе ***. Аз как ти обикалям талигата, дето си ми я паркирал на тротоара. Палатките са на три кръстовища, а вашите кочини са във всеки квартал, на всеки ъгъл. Кой на кого пречи в крайна сметка.
178
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гого - зарежи ги XD имат още да се излагат. Ако беше за разкарване, отдавна да са ги разкарали. Стратега Борисов им даде шанс да се покажат в истинската им светлина. Нека ги види народа! Колкото повече дни минават, толкова повече отблъскват. А така и ги остави да изкарат някой лев. Но пари не стигали до всички. Майките ореваха орталъка, че за тях нямало пари. Триото държат 64хил. лв за чипс и сокове ги дали. Минеков го видях пред Метро буташе една количка с 2 кашона чипс. 17хил. лв за палатки
177
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да разберете какво искат проституиращите черепчетата и Платеното трио най-добре се обадете на Дубайския Череп.
176
5
 
31
 
! Отговори
Пловдив ги отсвири преди 3 години
Мнението на бившият нац. по волейбол - Божидар Статев: Ще започна коментара си с огромна благодарност към пловдивската полиция, която не позволи на шепа *** да омаскаряват най-великия град в света.Те показаха на цяла България, че няма да разрешат на банда терористи, подстрекавани от Румен Радев - най-големият българомразец в историята на президентската институция, да мърсят Пловдив с нерагламентирани своеволия като поредната измeт от София под ръководството на единия от тройката Минеков.
175
3
 
29
 
! Отговори
Майките с увреждане. преди 3 години
Не. Хората не харесват Борисов и феодалите му по места. Но ще го подкрепят пак. Защото алтернативата е мрачна и ужасна. Само вижте: Мая, Слави, Ицето, Нинова и Радев - бесилки, чували за трупове, ковчези, *** свински уши. Кой нормален човек приема и подкрепя тия послания.
174
6
 
28
 
! Отговори
Гого преди 3 години
Тия парашутисти ги почвам скоро ако не се разкарат смотаните палаткиЦяла София страда от трафик и обикаляме заради 10 палатки за тези хората дето п..ят и сер..т пред университера,Коя европейска столица ще позволи някой да опъва палатки във центъра след 1 ден си във въздуха
173
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 196 Ами излезте бе ..! Дремете и харесвате д-р Борисов Заради Икономическите СИ интереси! Ние ви казваме хора от неговото поколение помнещи го като борче Че беше член на ЦК на БКП! И после мутра от групировките.А вие кликате минуси? И що бре сополи малки? Информацията е от извора дето се казва.А вие Ме щете и д чуете олигофренчета малки! Харесва ви да ви клати ли? Мазохистчета ли сте станали вече?Ако е така късно е да ви отваряме очите! Други органи са ви отворени вече уви! Нещас
172
4
 
37
 
! Отговори
Руски слуга преди 3 години
Радев, как да ти дадем да правиш служебно правителство като си на служба и в друга държава!
171
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
191 бих гласувал за всеки който Не е д-р Борисов шефа на групировката дърти комунисти ГЕРБ! Знаеш ли вица за един гражданин след краят на мандата на Плевнята? Отива той в президентството и казва.Искам да се срещна с Президента Плевнелиев.А от там му казват.Че вече Не е президент.На следващия ден пак така.И на края го питат защо го прави.И човека казва така.Ами добре звучи за ушите.Че Плевнелиев Не е вече президент! Та и за д-р Борисов сега.Кога ще кажат че не е вече Мин председатрл.Добте звучи
170
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези дни с жълтите книжки за протести ли ги броят!Хахаха!Стига порнография!
169
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
комунистите в България стават за всякакъв локум и золум.
168
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само ордите на ГЕРБ имат силата да правят протести. Радвайте се, че не се налага да излизаме ние. Защото ние сме умните, ние сме талантливите, ние обичаме България. За това няма да позволим на една шайка мутри да викат: Мутрите вън! Няма да позволим промяна в геополитиката на България. Няма да позволим мутрите Вълка, Черепа, Фигуранта, Импексова, Копейкин, МаяМа, Любовното трио, Пинокио и още няколко олигарха да сеят омраза в България. Защото който сее буря - ще жъне ветрове! ГЕРБ ЗАВИНАГИ!
167
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите са на Позитано , щпионите са в президентството .
166
3
 
27
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
"Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"
165
1
 
9
 
! Отговори
Байерн Мюнхен преди 3 години
ШАМПИОН ЧИСТИТУ!
164
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спете спокойно,Путин няма да разреши ББ да падне от власт.Газопровода трябва да се построи а и да се охранява.
163
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо трябва да гласувам за Христо ...Нека всеки българин се замисли..И да го направи..
162
1
 
19
 
! Отговори
Припомням преди 3 години
През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...