Поискаха книжката на Тити Папазов след поредния гаф на пътя

Граждани искат КАТ да му я отнеме
Обновена: 8 сеп 2020 11:15 | 8 сеп 2020 11:09, Петя Славова
88
Поискаха книжката на Тити Папазов след поредния гаф на пътя
Снимка: БГНЕС

Граждани излязоха пред столичната Пътна полиция, за да поискат да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния треньор и ръководител на футболния "Левски" Константин Папазов. Причина за искането стана поредното му пътно нарушение, видеодокументирано от друг водач на пътя, предаде БГНЕС.

Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин каза, че е решил да организира събитието, след като за пореден път Папазов е направил неразрешен ляв завой и е преминал на червено, както и преди два месеца. Младият мъж изрази и съмнение по отношение на твърдението, че ръководителят на „Левски“ не е бил зад волана, тъй като нарушението е характерно за него и му се струва странно и друг да подхожда по същия начин на пътя като Папазов. Дудин не смята за редно и да се предприемат действия само по видео, предоставено от друг водач.

Още по темата

"За мен беше много странно да науча, че позицията на "Пътната полиция" се базира само и единствено на това и няма никаква друга оценка, не е бил проследен този автомобил. Съответно е подписана декларация от Папазов и друго лице, което в никоя медия не е посочено. Случаят е приключен с глоба от 100 лева и отнемане на 8 контролни точки. Наказанието за такъв вид нарушение, такова завиване на червено е подигравателно", заяви той.

Според Дудин искането им за отнемане на книжката на Папазов е оправдано, защото той е публична личност и с действията си дава лош пример на обществото.

Организаторът призна, че очакванията са му били да се съберат поне 100 души от заявилите над 4000 присъствие, в създаденото от него събитие в социалната мрежа. "Очаквах да се съберем 300-400 души и да питаме как точно е проверена ситуацията и как е установено, че Папазов не е шофирал автомобила и дали всичко не е базирано само на една декларация и на това видео, което сме гледали по медиите", обясни той и добави, че единственото нещо, с което са щели да изразят недоволството си е като стоят в двора на "Пътна полиция".

На 4 септември джипът на Папазов бе заснет как прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което взима завоя на червен светофар. Нарушението се случва в близост до зала “Универсиада”, където Папазов тренира баскетболния "Левски" и на метри от Първо Районно полицейско управление.

Само преди два месеца Папазов влезе в новините, след като премина на червен светофар с висока скорост на бул. "Черни Връх", след което заплати своята глоба и обеща, че ще бъде по-внимателен по отношение на спазването на правилата за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: катТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На неврастеникът пожизнено трябва да се отнеме книжката!
49
1
 
30
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Да му взимат книжката и да се свършва, че с изявите си само срами отбора ЛЕВСКИ.
48
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много точно казано не работи нищо тука в Бьлгария тити трябва да е в затвора и да му прьснат халката
47
5
 
16
 
! Отговори
Протестите преди 3 години
Са изцяло срещу Тиквата. Той наложи мутренски стил на управление. Смаза всички и всичко. И се обгради със себеподобни и така до най-долното стъпало. " Рибата се вмирисва откъм главата"......
46
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите не са толкова срещу личността на Борисов, а срещу неработещите институции, какъвто е конкретния случай с Тити Папазов.КАТ третират гражданите според това какво е общественото положение на гражданина, заможен ли е, от каква групировка е и т.н.Все едно те са си купили държавата.СПРАВЕДЛИВОСТ на всички нива, прилагане на законите от всички институции.И защо КАТ не са забелязали сами поредното нарушение на Тити, нали има камери.Или са премълчали ?Протестите няма да спрат
45
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този плаче за психотест.
44
1
 
36
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 години
Това тити е толкова е жалко....Не разборам защо ни го навират непрекъснато. Една евтина мутра..тип али експрес
43
2
 
31
 
! Отговори
Зиг преди 3 години
Ами сигурно се е разплакало, момчето, и са му опростили наказанието...
42
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този си има номер в живота да стои на екрана.Добре че няма жертви до сега, но показва манталитета на Андрешко - заядлив и хитрец на дребно !
41
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
джигити тъпазов
40
1
 
16
 
! Отговори
Хан Тервел преди 3 години
Мдаа..твърде интересна е последната версия!Борците за социални справедливости винаги са били на комисион от някого.
39
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето ви и друга версия. Правя групичка за борба срещу несправедливости.Звъня на тити, мите или който е на мушка. Искам едни пари, щото дигам групата и ще му направя проблем. И по поръчка също работя, с материали на клиента. Обикновенно имам гръб в некоя служба, от където и ме пазят, и снабдяват с нужните видео материали. Надявам се съм бил полезен някому.
38
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да му отнемат шофьорската книжка, най-добре да му връчат жълта книжка и направление за ексклузивен престой в бяла стая с меки стени.
37
3
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Тоя протест реално върши работа на Папазов, толкова ли сте прости, та не го разбирате! Той оспорва видеозаписа като доказателство. Явно си е платил да се разбълбукат нещата и накрая ще му отменят и това наказание и после всички ще ни се качат на главата.
36
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбирате ли сега защо България няма шанс?
35
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отнемането на книжката няма да го спре да се качи на колата. Вкарайте го за 5-6 месеца зад решетките. Там ще му хареса. Може и да спре да реве.
34
2
 
34
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Имам човек във НАП, имаме човек във КАТ, имаме човек и тука, имаме човек и там, имам от къде да купя и да ти продам !
33
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последно, Тити бабаит ли е или е ревльо?
32
1
 
26
 
! Отговори
Тоя палячо преди 3 години
е за лудницата. За никакъв треньор не става. Единственото за коеот го бива е да става за смях.
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Аз спазвам правилатаЕ, колко пъти "мутро тиквата" искаше реално да се спазват правилата, толкова пъти нетолупите начело с конструктивната опозиция скачаха, че им се нарушават правата.