Поискаха книжката на Тити Папазов след поредния гаф на пътя

Граждани искат КАТ да му я отнеме
Обновена: 8 сеп 2020 11:15 | 8 сеп 2020 11:09, Петя Славова
88
Поискаха книжката на Тити Папазов след поредния гаф на пътя
Снимка: БГНЕС

Граждани излязоха пред столичната Пътна полиция, за да поискат да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния треньор и ръководител на футболния "Левски" Константин Папазов. Причина за искането стана поредното му пътно нарушение, видеодокументирано от друг водач на пътя, предаде БГНЕС.

Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин каза, че е решил да организира събитието, след като за пореден път Папазов е направил неразрешен ляв завой и е преминал на червено, както и преди два месеца. Младият мъж изрази и съмнение по отношение на твърдението, че ръководителят на „Левски“ не е бил зад волана, тъй като нарушението е характерно за него и му се струва странно и друг да подхожда по същия начин на пътя като Папазов. Дудин не смята за редно и да се предприемат действия само по видео, предоставено от друг водач.

Още по темата

"За мен беше много странно да науча, че позицията на "Пътната полиция" се базира само и единствено на това и няма никаква друга оценка, не е бил проследен този автомобил. Съответно е подписана декларация от Папазов и друго лице, което в никоя медия не е посочено. Случаят е приключен с глоба от 100 лева и отнемане на 8 контролни точки. Наказанието за такъв вид нарушение, такова завиване на червено е подигравателно", заяви той.

Според Дудин искането им за отнемане на книжката на Папазов е оправдано, защото той е публична личност и с действията си дава лош пример на обществото.

Организаторът призна, че очакванията са му били да се съберат поне 100 души от заявилите над 4000 присъствие, в създаденото от него събитие в социалната мрежа. "Очаквах да се съберем 300-400 души и да питаме как точно е проверена ситуацията и как е установено, че Папазов не е шофирал автомобила и дали всичко не е базирано само на една декларация и на това видео, което сме гледали по медиите", обясни той и добави, че единственото нещо, с което са щели да изразят недоволството си е като стоят в двора на "Пътна полиция".

На 4 септември джипът на Папазов бе заснет как прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което взима завоя на червен светофар. Нарушението се случва в близост до зала “Универсиада”, където Папазов тренира баскетболния "Левски" и на метри от Първо Районно полицейско управление.

Само преди два месеца Папазов влезе в новините, след като премина на червен светофар с висока скорост на бул. "Черни Връх", след което заплати своята глоба и обеща, че ще бъде по-внимателен по отношение на спазването на правилата за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: КАТТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
39
 
! Отговори
психолог преди 3 години
Защо Тити постоянно реве пред тв. камери? Защото е чувствителен ? Не, точно обратното. Защото е самовлюбен, меркантилен, патологичен измамник !
29
2
 
12
 
! Отговори
ХЕхехе преди 3 години
Колко сигнала подадох срещу ЦГМ, дето карат в насрещното в Лозенец и паркират на непозволени места и познай какво-няма наказани...............
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Аз спазвам правилатаЩо - като бяйха на власт БСП - ДПС спазваше ли закона у нас ?
27
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Америка глобяват жестоко ако излъжеш нещо при пътно произшествие
26
7
 
21
 
! Отговори
Аз спазвам правилата преди 3 години
Но се научих на това докато живея в Чужбина. Що? Щото там има Държава, а не Мутро-Тиквена Територия. И когато съм в Бг-то почти винаги съм единствен на пътя дето се опитва да спазва правилата. Българинът толкова си може изначално. За това и след 30г сме на този хал само ние.
25
1
 
27
 
! Отговори
наско преди 3 години
поне още 15 камери по потози път за заснели дали е той или не а ако се окаже че е бил той и той и този който е излъгал с него подлежат на сакция за попълване и подаванв на фалшива информация аман от селски *** надувки да не говорим че този човек е очевидно е социопат и се държи като мутра
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недейте го обижда много че току виж направил партия и се явил на изборите
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали всеки има жипиес в колата или на жисиема? Неможе ли, да ги отчитат и га отчете че са карали по-бързо - бам - глоба? еее ето го е! Реших проблема! Па вие още не можете!
22
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
недейта така бе хора,пак ще го разплачете
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КрайАааа, артик! аз там не играя!
20
6
 
8
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Съгласен съм напълно. И се хващам на бас за едно: Ако тези дето искат избори вече 60 дни , половината да напишат промяна в закона и въвеждане на задължителни регистратори - айде да видим дали няма да го приемат на втората седмица при сегашната обстановка. И айде да видим дали няма да има промяна в манталитета на шофиране. Обаче на стадото не му изнася...
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Да, публичното унижение е в основата на американската правораздавателна система ... ама друг път.
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората искат ясни правила които да бъдат спазвани.Еднакви за всички.Това е нещото което няма в България,и от което има огромна нужда.Затова са протестите и недоволството,който не го разбира е лицемер или ***.Не става,за едни може,за други не може,защото в един момент бурето избухва
17
1
 
31
 
! Отговори
Този субект е преди 3 години
Психически нестабилен
16
1
 
35
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Тити с мутренските си номерца от 90те години ще се нахедри някой път на някоя баш мутра и ще му сменят физиономията.
15
1
 
26
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
Ало, приберете си клиента и жълтата книжка да се постави на трупчета.
14
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този ревящ неуравновесен психар трябва да бъде вкаран в панделата.
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Законите са за крепостните селяни и тълпите, не за Елита.
12
6
 
32
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Бг милиция - бие мирни граждани, а Тити щото е наш човек го чакаме да сгази някой на червено.
11
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безполезните и завистливи тълпи са озверипели, а иначе не им харесва като ги спрат за проверка, щот били 'честни' и 'почтени' граждани, които винаги си плащат данъците навреме!