Любен Дилов-син: Хората на площада не са гладни и безперспективни

Няма ясно формулирани политически противопоставяния, каза той
14 сеп 2020 12:10, Петя Славова
93
Любен Дилов-син: Хората на площада не са гладни и безперспективни
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Наблюдаваме първите етически и естетически протести в България. Хората, които са на площада не са нито гладни, нито безперспективни. Усещането им е, че те просто не стоят добре на едно и също селфи с властта". Това заяви Любен Дилов-син  пред Нова тв.

Още по темата

"Няма ясно формулирани политически противопоставяния, както беше през 2013 г., когато имаше ясна демаркация ляво-дясно", посочи още той. И допълни: "Според мен правителството само се вкара в един капан, в който и да иска, вече не може да подаде оставка в момента и е любопитно какво ще се случи.".

"За мен нещата са много прости. Хората, които протестират, просто не искат да живеят повече така. Моделът на децентрализирано управление казва кой какво да прави е модел на феодализма. В нормалните държави хората определят администрацията и институциите, които работят независимо от политиците и това движи основната част от живота. Политиците дават по-глобална насока", смята комуникационният консултант Любомир Аламанов.

"Лъжата, че ако няма една политическа партия всичко ще се срине, е една тъжна лъжа. Хората искат една нормална държава – когато има престъпление, главният прокурор да го разследва", коментира още той.

"Хората искат някой да поеме отговорност. На нормалните хора им омръзна да живеят в ненормална страна", каза Аламанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Ало Ваньо..."........И какво престъпление е извършено според изтеклите записи?
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До О хо хоИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА НЕ БИХА ДОПУСНАЛИ КОРУПЦИЯ
62
3
 
16
 
! Отговори
999 преди 3 години
Е, АМА И БАНОВ, И КИРИЛ АНАНИЕВ БЯХА ЧАСТ ОТ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА РАДЕВ. ....ТОГАВА НЕ БЯХА ЛИ МУТРИ?????
61
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политическите противопоставяния са ясно формулирани и още как - всички, на които им е писнало, срещу хората, от които им е писнало. Прекалено дълго крадете, "усвоявате", пълните нощни шкафчета и натискате по врата българския бизнес и граждани с дебелите си мутренски крака. Корупцията е пропила всички власти от най-ниско до най-високо ниво, а всичко се случва само чрез "нашите хора". Идете си, време ви е! Крайно време!
60
4
 
17
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА НЕ БИХА ДОПУСНАЛИ ОТРОВНОТО ТРИО ЗА ВОДАЧИ!!!! ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКЪВ " ИНТЕЛЕКТ"!
59
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Дилов, я се скрий някъде. Сетил се той за нормална държава... Когато Ф.Д. ви говореше за нормална държава му се смеехте и присмивахте, сега си тръгнал да пропагандираш нормалната държава.
58
4
 
19
 
! Отговори
ОТРОВНИКОВ преди 3 години
като сте интелигентни и образовани как така си нямате ПОНЕ ВОДАЧИ НА ПРОТЕСТА, а слушате от трибунката вечер проповедите на трима откач*** приемате "рот фронт" от Фигуранта, а таво за плащането от страна на Черепа вече беше доказано още при първия разговор с председателя на БКП Паунов, все още депутат от ЗА БЪЛГАРИЯ
57
10
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Хората на протеста са интелигентни в своето мнозинство. Изключение правят хората на та левите политици. Протестиращите искат премахване на корупцията, пазарна икономика, почтеност в бизнеса и равенство, премахване на протекциите за олигарси и връзкари, демокрация а не феодален комунизъм.
56
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"НЕКА ЛЮБЕН ДИЛОВ КАЖЕ ТОЧНО КОЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕ Е РАЗСЛЕДВАНО ОТ ВЛАСТТА В ЛИЦЕТО НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ОРГАНИ????????""Ало Ваньо..."
55
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХОРАТА ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ОТ СКАПАНА ДЪРЖАВА ДА СТАНЕ ЕВРОПЕЙСКА
54
0
 
1
 
! Отговори
До 50 преди 3 години
Ами защото си ***.
53
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интелигентните и образовани хора подкрепяме протестите, високопланинските джентълмени с пет букви подкрепяте шайката!Нормално.
52
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите не са платени от Черепа, платени са гербавите *** тук!От дебелата, алчна мутра от СИК!
51
5
 
10
 
! Отговори
ДИФФЛОВ преди 3 години
безработиката пеше някой си по-долу, била 35% и то сред младите хора, ами като са нискоквалифицирани, нищо не могат и НАЙ-ВЕЧЕ НЕ СИ ТЪРСЯТ РАБОТА А СА НА ХРАНИЛКАТА НА ЧИЧО СИ ВАСКО
50
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Респект за протестиращите!Мутрите вън!Оставка на поръчкоратурата!
49
6
 
14
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПОВЕЧЕТО МЕДИИ СА КУПЕНИ ОТ РУСКИ СОБСТВЕНИЦИ, СОСТА ХИТРО, ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА С НЕРУСКИ ИМЕНА. ТОЧНО МЕДИИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО РАЗДУХВАТ И ПРЕУВЕЛИЧАВАТ " ПРОТЕСТИТЕ" НА РАДЕВО- РЕШЕТНИКОВОТО ЮМРУЧЕ. РАДЕВ НИЩО НЕ Е ЧЕЛ ЗА СТЕФАН СТАМБОЛОВ И УБИЙЦИТЕ МУ, НИЩО НЕ ЗНАЕ ЗЯ ОТРАВЯНЕТО НА ЗАХАРИ СТОЯНОВ НА 39 ГОДИНИ. СЪВСЕМ НИПРИЧОМ. РУСКА М.У ТР.РА.
48
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МУТРИ ВЪН - европейски доходи, когато се работи като европейци, когато си плащате данъците и глобите и т.н., когато спазваш правилата, работиш, ама наистина работиш... да питам, младежите, които ходеха да берат ягоди и бършат лигите на западняците, защо не се хванат да развиват бизнес с ягоди тук? не чакам отговор, защото го знам, даде го дебелото девойче със знамената, дето в Япония не й харесало, че и в Германия, щото трябвало много да се учи и работи. тук на площада е лесно, Черепа плаща
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДртПрч- тогава гл.прокурор стана мутра, а когато по идентичен начин влезе в екоминистерството и арестуваха министъра, Самальотичка даже поздрави, прокуратурата за решителността и адекватните действия... малко несъразмерно и неадекватно ми се струва поведенито на Десиславов... но хората на площада не се замислят върху това и откъде идва такова поведение...
46
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що си мисля,че с тия протести БСП бетонират Герб!?
45
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не може да попречи на Борисенко и обкръжението му от мързеливи тутманици да крадат. Класическа ОПГ с милиарден "актив". Каскета още ли гони дивите зайци из Дупнишко.....