Борисов обеща: По 50 лв. отгоре към пенсиите, докато има пандемия

После ще има индексация, увери премиерът
523
Борисов обеща: По 50 лв. отгоре към пенсиите, докато има пандемия
Снимка: Правителствена пресслужба

Пенсионерите ще получават добавка от 50 лева месечно, докато има пандемия, след това ще има индексация.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред местни жители в село Лесидрен, община Угърчин.

Още по темата
"Докато има пандемия, ще бъде така. Вчера говорих с началника на синдиката. Мислим за вас, но не може едновременно и да индексираме, и по 50 лева отгоре да даваме, защото за радост вие сте много, това са по 108 млн. на месец", каза той.

"Щом свърши пандемията, вчера говорих със синдикатите и социалната министърка, ще го направим и това", обеща Борисов.

Възрастните хора ще получат по 50 лв. и през октомври, стана ясно последно, като добавката ще струва на бюджета 105 млн. лв.

В село Лесидрен работещите са над 250 души. Инфраструктурата тук е подобрена през последните години – ремонтирани са улици, площада и паркът. Хората виждат тези положителни промени и ги оценяват. Скоро до района на Лесидрен ще стига и АМ "Хемус", от което всички ще усетят удобството, заяви Борисов.

В селото политическите партии са в разбирателство в името на общото благо. Съединението прави силата и всички трябва да разберат това, смята премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
11
 
! Отговори
??? преди 3 години
Вчера говорих с началника на синдиката. Мислим за вас...*Какъв синдикат, какъв началник?! С дедо Господ ли е говорил? Дедо Господ може и да мисли за пенсионерите, но мутрите не мислят за тях.
52
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА!
51
8
 
6
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Кави протестъри сте и за какво протестирате?Да се върне отново времето на мутрите и олигарсите които ви ограбиха и изнесоха порите ви фалираха банките излъгаха ви за Чернобил и си гледат кефа в райските кътчета на света!И как изчислихте че ББ е откраднал 400млд.евро след като ЕС не е дал толкова.Засрамете се и не слушайте лъжите на Бабикян и сие!
50
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То само вечерята му е поне 3, 4 пъти повече от тея 50лв...
49
4
 
5
 
! Отговори
Мечтите се Сбъдват преди 3 години
Важните личности, големите дейци използват шАфьори, не защото са комплексирани, а защото ценят времето си и не могат да губят от този БЕЗКРАЙНО ценен ресурс, в шофиране на автомобил по 2-3 часа на ден. Те използват това време, за да размишляват.Въпреки това, шофирането е и приятно занимание. Разпускащо. Лесно бягаш от ежедневието - качваш се на колата и газ в природата, караш, слушаш си музичка, пък качиш някой другар в МПС-то, посмеете се. Забравяш за проблемите така.
48
11
 
3
 
! Отговори
бай онзи преди 3 години
После пенсионерите ще се оплакват защо са им ниски доходите ама ще трябва да почакаме да поумрат още дъртите набори та да тръгне тази държава нагоре
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КОНСТИТУЦИЯВ сегашната конституция няма един свестен ЧЛЕН. Всичко е лъжа и менте.
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак дава Баце, нямате избор пенсионери, той е бог !!! :))) Ще има да се хранят с тези добавки за пенсиите ...., но все пак тези мизерни 50 лв са жизненоважни за повечето пенсионери, БСП нямаше да го направи това :)) Един плюс за нарциса.
45
9
 
9
 
! Отговори
МАСОВКА преди 3 години
тука сте пет-шест човека ПРОТЕСТЪРИ и претенденти за място в НОВАТА МАФИЯ, тази на БСП + ДПС и фигуранта, черепа, решетников, Москва зад гърба ви и пишете ли, пишете, но по ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ СЕ РАЗПОЗНАВА ,че сте 10 пъти по-малко от нас, които не искаме да си рушим Държавата заради кефа на НОВИТЕ МАФИОТИ
44
8
 
17
 
! Отговори
Гого преди 3 години
А не казваш и не говориш за дълга който направи от 5 000 000 000 миналата седмица , вече са 30 милиарда дълг, гиди популиста неден , как успива само хората!!
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става със заплатите, които падат и така ставаме пенсионерска държава, защото само пенсиите растат
42
3
 
12
 
! Отговори
аз преди 3 години
частният бизнес и работещият човек е в нокаунт:- 30% увеличение заплати на държавните служители - 30% увеличение на фуражкаджий- надбавки по 500-1000лв на месец за "първа линия" държавни служители- тоци моци газ всичко скокКой плаща сметката??? Не е боко, не е пенсиите, а работещите хора и частният бизнес! Върнете казармата да останете с държава 3 млн пенсионери 2 млн черни, а останалите 2 млн да си опънем ластика, това заслужавате!
41
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗАВИЖДАЙТЕ, КОМУНИСТИЧЕСКИ ***!ВИЕ СИ ЛАЙТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ!БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШАТА НЕДАКЪРНОСТ - БОРИСОВ ЩЕ ОБЕРЕ НАКАЗАТЕЛНИЯ ВОТ И ЩЕ ИМА НЕ САМО БОРИСОВ 4.. БОРИОВ 5 МУ Е В КЪРПА ВЪРЗАН.И ВСИЧКО ТОВА ЗАЩОТО ГО БЕТОНИРАТЕ ДОКАТО ПУСКАТЕ *** ФАБРИКИТЕ СИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ РЕЙТИНГА НА НЕУСПЕШНИТЕ К.УРНЕЛИЯ ИМПЕКСОВА И РАДЕВ ФИГУР.АНТА!ПО ЦЯЛ ДЕН КИБИЧАТ 2 ТРОЛА И ПИШАТ УЖ ОТ РАЗЛИЧНИ ХОРА. БЕЗДЕЛНИЦИ-ОТИВАЙТЕ ДА КОПАЕТЕ НА НИВАТА! СТИГА СТЕ КОПАЛИ В САЙТ БЕЗ ВЕРИФИКАЦИЯ НА КОМЕНТАРИТЕ!!!
40
3
 
6
 
! Отговори
КОНСТИТУЦИЯ преди 3 години
Конституцията за нищо я нямате в тая държава. Оня ден я прочетох с кафето.ОГРОМЕН БРОЙ ЧЛЕНОВЕ не се спазват, че даже се ПОГАЗВАТ, най-безочливо.
39
6
 
5
 
! Отговори
Анкета преди 3 години
Това спрямо възрастните е:подигравка - палец нагорегавра - палец надолу
38
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предпочитаме пандемия отколкото мирно гробажийско управление, пандемията е по-убава. Оставка бе Хелоуин.
37
12
 
2
 
! Отговори
аз преди 3 години
оправете пейките, парковете, подлезите, лампите, кварталите без канализация, купете нови униформи на фуражкаджийте. Преведете в ред малко тази коптора наречена България! За какво са му на пенсионера 50лв, да си купи ракия ли?
36
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенсиите не са пипани от инфлацията на Костов и царя и трябваше да се индексират на 2-3 хиляди лева а не да държат хората бедни за да купуват изборите с по 50 лева. Има пенсионери бивши премиери, президенти и съдии от СДС, НДСВ и ГЕРБ с пенсии от по 4 хиляди лева на месец, но за другите пенсионери все няма пари.
35
8
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
А Фигуранта преди месец още заяви,че има готов служебен кабинет:):):)
34
6
 
4
 
! Отговори
Бай Банкяньо преди 3 години
Имал пари, дал.