Протести срещу властта в София за 109-а вечер

Недоволните от властта по традиция се събраха на площад "Независимост"
25 окт 2020 21:07, Красимир Ангелов
64
Протести срещу властта в София за 109-а вечер
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

В центъра на София за 109-а вечер се провежда протест с искане на оставка на правителството и главния прокурор.

Недоволните от властта по традиция се събраха на площад "Независимост".

Протестиращите тази вечер са значително по-малко.

Очаква се по-късно хората да направят традиционното си шествие по жълтите павета до "Орлов мост" и да затворят движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
25
 
! Отговори
Въхььь... преди 3 години
В центъра на София е ПУСТО...
35
3
 
25
 
! Отговори
Ой...ой...ой... преди 3 години
Значително по малко от вчера...А вчера бяха около 20 ТУЛУПА...Мдааа...врме е да закриваме СЕДЕНКАТА!!!
34
3
 
15
 
! Отговори
Рехави протести преди 3 години
Снимани от дрон протестиращите в София са по 500-800 души всяка вечер. На най-големия митинг на 2 септември са били между 8-9 хиляди. А днес са само около 80 души. Крайно недостатъчно... Може би зимата... Всяка вечер излизат почти едни и същи хора. За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2000-2500 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33Бай Тошо"Нагаждачество, подлизурство"Човекът разправя че е бил много кадърен.
32
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 34Какво например е продал Борисов?
31
1
 
18
 
! Отговори
Разбрахме преди 3 години
Хората са си по работните места...Протестират
30
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов вече продаде всичко, каквото можа, включително и нас! Какво да прави повече - не е необходим никому, нито на САЩ, нито на ЕС, нито на Турция??? Те всички знаят, че в България повече пари няма от къде да се вземат, включително и заеми!Трябва само на герберските чиновничета-калинки и назначени бизнесмени!
29
22
 
5
 
! Отговори
харизмолог преди 3 години
Борисов преди успяваше защото изглеждаше уверен и говореше със самочувствие.Обаче сега затъна във всякакви скандали и изгуби увереност в себе си.Сега не смее да се появи пред журналисти.Нещо се счупи във психиката му и вече не успява да е уверен - напъва се ама преиграва и не е убедителен.Няма как да успее да се върне - пораженията в поведението му вече са необратими , много фина система е психиката на един човек.
28
35
 
5
 
! Отговори
вече не е нужно преди 3 години
вече не е нужно да има много хора на протеста.Борисов така или иначе е отчаян и е готов и да убива за да не подаде оставка.Хората не му вярват , в Европа го подритват като умрял nлъxx и на следващите изборе ГЕРБ ще са под 10%.Опитва се да отиграе някак грешките които прави ,ама не му се получава - почва да се притеснява и прави още грешки.
27
2
 
23
 
! Отговори
До 29 преди 3 години
Аха, ама това си е само твое мнение,което не е меродавно за милиони аполитични и не гласуващи българи.
26
35
 
3
 
! Отговори
Борисов е притеснен преди 3 години
Борисов погна Евроком , в-к Дневник , в-к СегаДържи се като Станишев преди да падне - беше погнал блогъриПротестите срещи Станишко накрая също бяха оределиБорисов е приключен - и сам го осъзнава - ако не друго има политически инстинкт.Но двамата му фенове дето пишат тука явно не са разбрали.
25
0
 
35
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен 19"Живков ... беше държавник"> Предложи България да стане 16 реСпублика на СССР> лагери Белене, където хранеха прасета с хора> една година завод за полупроводници, и се надява за друг за цели> ловни хижи и лимузини, но иначе сме "равни"> тайна полиция, клетва "Полицейска джипка да ти спре пред къщи"> празни магазини> три държавни фалита> стрелба по границите срещу всеки, който иска да избяга от БългарияМога да продължавам.СВЪРШИ мандраджийското сиренце, другарЕ!
24
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наследницата на Галъп, Андрей Райчевата щерка Ружа била една от най-видните протестантки.Имаше кадри с кори яйца,смачкани маски..И тя, душицата,недоволна че наследството от вилни селища и голф игрища не било толкова голямо, колкото го сънувала като малка? Ама като дойде БСП на власт, ЩЕ....
23
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 25Пък ти приказваш като поредният наеван миризлив протестър прясно заработил 50лв.
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23Какъв беше начинът да си намериш Мерцедес при бай ти Тошо?
21
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 20 Ако си бил кадърен тогава,то това правило важи и днес.Та имаш ли пари ще намериш и начина! И аз си направих вноска за кола 1500 лв бяха помниш надявам се? Но разбрах че няма да дочакам и отидох на битака и си я купих на 10 дни бяла лада 2105! Така че НИЩО НЕ МИ ДЪЛЖИ др ЖИВКОВ! Сега е същото! Не можеш ли да си купиш нов Мерцедес.Отиваш в Автокъща и купуваш според джоба си! Ако Не можеш др Борисов борчето бивше сега "дължи" ли ти нещо? НЕ НАЛИ?Тогава?-:)????
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарят Тодор Живков - режим на тока и празни магазини.
19
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тримата *** станаха "апостоли".Обикалят България да насъскват хората. С кои пари бе?. Бойко от джипа ли ви ги хвърля. Скоро ще ги ожилят. Общината прави подробни сметки за щетите нанесени от психарите , подстрекавани от вас и слугите ви -Райков, Василев,Ананиев.адвоката/терориста/ и тн. Фашисти такива.
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 19Държавникът другар Живков още ми дължи една вноска За кола и много лихвоточки.При него получавах цели 180 лв заплата. 3лв за долар
17
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента се възхищавам единствено и само на тези българи по площадите! Иначе в държавата ни и управлението и е ПЪЛЕН ЦИРК! др Борисов ако има възможност.БИ СИ ВЗЕЛ " болничен" сега в момента АМАААА ЧАК ДО ПРОЛЕТТА! Тъкмо до изтичането му НА ЖАЛКИЯТ МУ И МАНДАТ В ДЪРЖАВАТА! Абе борче.др Живков и на пръста му не можа да се хванеш няма и да можеш! ОНЯ БЕШЕ ДЪРЖАВНИК! И ТАКЪВ ГО ЗАПОМНИХМЕ! ТИ СИ БЕШЕ МУТРА И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ В СЪЗНАНИЕТО НА ПОМНЕЩИТЕ БЪЛГАРИ МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА! ОСТАВКА!

Спонсорирани публикации